new boss pedals

Το pedalboard καλό κομμάτι όμως... :wink:
Καλο κομματι' date=' αλλα φοβαμαι μηπως βγαζει "φυσημα" και αυτη :lol: :lol:[/quote']

Έχω το Virtualizer της Behringer (το 2ο μοντέλο που είχε βγει...το 24bito) συνδεδεμένο στη λούπα ενός TECH-21 Trademark 60...κι όχι απλά φυσάει...ΣΦΥΡΑΕΙ κλέφτικα!!! Μέχρι πρότινος έκανα που και που την σκέψη μήπως φταίει ο TECH...άσχετα που τις θεωρώ εταιρίες με 3 σκαλοπάτια διαφορά σε επιδόσεις και αξιοπιστία!! Ήθελα απλά να πιστεύω ότι μια τόσο καλή φετούλα δεν μπορεί να αποδεικνύεται τόσο μάπα...όσον αφορά το φύσημα τουλάχιστον! Μέχρι που έβαλα στη λούπα τα νέα μου digitech delay και chorus και δεν ακούω τσιμουδιά!!! Ααα ρε Behringer...να δω τι θα σε κάνω τώρα!?! :evil: Και σφύρα μου όσο θέλεις!! Ούτε πεταλάκι δεν αγοράζω δικό σου...κι ας κάνει 20Ευρώ :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Που'σαι Jaaaaanick??? Το METAL CORE σε καλεί... :lol:
Τι;;;Τα ίδια έγραφε ακριβώς και το MEGA Distοrtion(Super duper massive extravagant μα τι όγκο βγάζω ο ^%#$ πάλι) αλλά όπως ήταν το γύρισα πίσω και πήρα το ΕQ. :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα το τσιμπίσεις... :D

Δεν ξέρω' date=' νομίζω ότι "Η Δύναμη" καθοδηγεί την σκέψη μου... :D[/quote']

Όχι τρίτη φορά το ίδιο λάθος δεν κάνω :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω πήρα το Compressor πεταλάκι και είναι μια χαρα για 20 ευρω. Ουτε έχει ενοχλητικό φύσημα.

Το pedalboard μου φαίνεται απιθανο για τα 100 ευρώ που θα κάνει όταν βγεί στην αγορά.

Αλλωστε η πλειοψηφία των αγοραστών δεν είναι επαγγελματίες.

Η behringer βγαζει και καλα πραγματακια σε σχεση με τα φραγκα που δινεις

Ναι αλλά με αυτά τα φράγκα παίρνεις ότι έδωσες. Τίποτα δηλαδή :wink: :D

και εγω τον κομπρέσορα που έχω μου φάνηκε πολύ τίμιος για τα λεφτά του...

Καλά άποψή σου. Το θέμα είναι ότι και σε αυτό και σε άλλα forum είναι πάρα πολλοί αυτοί που παραπονούνται για θορύβους και άλλα προβλήματα με διάφορα πεταλάκια behringher που έχουν. Αυτό και η πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με ανταγωνιστές ίσως κάτι να λέει :wink:

boukaw7:

Λέει οτι είναι τα πιο φτηνά πεταλάκια της αγοράς και το ξέρω, αλλα δεν μου χρειάζονται καλλίτερα για αυτό που θέλω να κάνω. Κακό είναι ?

Οσο για τον θόρυβο, δεν λέω ότι είναι τελείως αθόρυβα, αλλα ο θόρυβος εξαρτάται πολλές φορές απο πολλούς παραγοντες.

Επι τη ευκαιρία, προσεξα ότι τα πεταλάκια είναι πιο ακριβά πλέον κατα 50%. Μάλλον πουλάνε ... [/u]

Επι τη ευκαιρία' date=' προσεξα ότι τα πεταλάκια είναι πιο ακριβά πλέον κατα 50%. Μάλλον πουλάνε ... [/u']
8O 8O 8O 8O 8O

@janick

To md-2 δεν είναι άσχημο πετάλι, απλώς προσπαθούν να το πλασάρουν για κάτι που δεν είναι. Stoner ήχο μπορεί να βγάλει. Τώρα για metal και nu-metal κιόλας που λένε, τι να πω εγώ δεν κατάφερα να βγάλω τέτοιο ήχο.

ps: μερικά από τα πετάλια που βγάζει τώρα η behringer, δεν κυκλοφορούν πλέον από τη Boss. Οπότε για κάποιον που δεν έχει όρεξη να ψάχνει στο ebay...

Παντως αυτα τα δυο πεταλακια fender 59 bassman kai 65 deluxe reverb μπορει μεν να φαινονται πολυ ωραια σαν ιδεα αλλα χωρις να θελω να ειμαι μαντης κακων γιατι εχω την εντυπωση οτι θα εχουν τοση σχεση με το real thing οση εχει η πιτα γυρος με το ψαρονεφρι?? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Εν πασει περιτωσει ενδιαφεροντα φαινονται.....ελπιζω να εκπλαγουμε ευχαριστα (ως φαν της boss)

@janick
To md-2 δεν είναι άσχημο πετάλι' date=' απλώς προσπαθούν να το πλασάρουν για κάτι που δεν είναι. Stoner ήχο μπορεί να βγάλει. Τώρα για metal και nu-metal κιόλας που λένε, τι να πω εγώ δεν κατάφερα να βγάλω τέτοιο ήχο.

ps: μερικά από τα πετάλια που βγάζει τώρα η behringer, δεν κυκλοφορούν πλέον από τη Boss. Οπότε για κάποιον που δεν έχει όρεξη να ψάχνει στο ebay...[/quote']

Αν σου πω τώρα ότι το ΜT-2 που το θεωρώ τενεκέ είναι 3 φορές καλύτερο;; :lol: :lol: :lol:

Stoner;;;Πως κατάφερες και έγβαλες τέτοιο ήχο απο αυτήν την πατάτα;; :lol: :lol:

εβγαλε και αυτο πωσ θα ακουγεται αραγε?

http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=160

ml-2.jpg

Παντως για το τι μηχανηματα χρησιμοποιει ο καθενας δεν εχει να κανει με το αν ειναι επαγγελματιας η οχι. το θεμα ειναι στο αυτι αν σου αρεσει! προσωπικα στη φαση που ειναι τωρα δεν θα ηθελα να δωσω 3.000 ευρω για ενισχυτη και αλλα ποσα για rack και δεν συμαζευεται. ομως δεν θα μπορουσα να παιξω και με ενα μηχανημα που καθε φορα οταν επιανα την κιθαρα θα με ενοχλουσε τοσο που θα σπαζομουν!γι' αυτο μαζευεις 50-100 ευρω παραπανω και εισαι τζετ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back