NEW Boss ME-70

να κανω μια ερωτηση.. αυτος χρησιμοποιει λαμπατο ενισχυτη λογικα.. ο ηχος του θεωρηται καλος κακος?? ρωταω μιας και δεν εχω εμπειρια ηχου πεταλιερας και λαμπατου ενισχυτη

thanasis b είπε:
να κανω μια ερωτηση.. αυτος χρησιμοποιει λαμπατο ενισχυτη λογικα.. ο ηχος του θεωρηται καλος κακος?? ρωταω μιας και δεν εχω εμπειρια ηχου πεταλιερας και λαμπατου ενισχυτη
Δεν υπάρχει λάμπα. Χρησιμοποιεί το COSM της Roland/Boss (προσομοίωση), το οποίο από παλαιότερα μηχανάκια Roland που είχα δίνει αρκετά "ζεστούς" ήχους. Το ίδιο βέβαια χρησιμοποιούσε και η ΜΕ-50.

Superfunk είπε:
απαισιος ειναι αλλα μαλλον φταιει το youtube.
Καλά απαίσιος δεν είναι.. :)

Δεν είναι και ο τέλειος αλλά αυτο που λέει ο Γεράσιμος για κατευθείαν χρήση του COSM ισχύει.

Superfunk είπε:
πεντε τζιτζικια κλαιγανε μια πεθαμενη σφιγγα ειναι,αλλα ετσι κι αλλοιως τι να καταλαβεις απο you tube & mp3..... :)
:)...Στο 2ο επαυξάνω..

δεν το ηξερα οτι ειναι τρατζιστορ..εχει κανεις σας καποιο κλιπ με αυτον τον συνδιασμο? θελω πολυ να ακουσω μια πεταλιερα με λαμπατο ενισχυτη

thanasis b είπε:
δεν το ηξερα οτι ειναι τρατζιστορ..εχει κανεις σας καποιο κλιπ με αυτον τον συνδιασμο? θελω πολυ να ακουσω μια πεταλιερα με λαμπατο ενισχυτη
Κανε ενα search στο Noiz για κλιπ της Tonelab, τις περισσοτερες φορες ειναι με λαμπατους

ασε που ειναι και λαμπατες απο μονες τους.

( ρε παιδια , μηπως πρεπει να βγει και κιθαρα με 12ax7 πριν το output jack??)

;D ;D ;D ;D ;D

sorry για το off topic.

βασικα εγω ειμαι ο πιο off topic !! οποτε μην στεναχωριεσαι!

αναρωτιεμαι τα βραδια πριν κοιμηθω..! εγω live δεν παιζω..δυνατα πολυ δεν παιζω (μεσα στο σπιτι) ωστε να εχω τρομερη αποδοση ηχου γιατι να μην παρω μια πεταλιερα και να τελειωνει η ιστορια με τα αμετρητα πεταλακια και τα ποολλα εξοδα!!

εκανα ενα search αλλα ειναι λιγα τα παραδειγματα και αυτα με στυλ που δεν με απασχολει..πχ satriani cover!

ξερω οτι η ιστορια πεταλια vs πεταλιερα ειναι ατερμονη και χωρις ουσια..εγω το μονο που διερωτομαι ειναι αν για τα δικα μου τα standards ειναι καλυτερα..

τοτε με βαση τις αναγκες σου , θα ειναι μια χαρα το σεταπ

κιθαρα - πεταλιερα - powered speakers/amp.

Aρχοντας!

;)

να σημειωσω αν δεν εχει γινει διακριτο οτι εχω λαμπατο ενισχυτη..

και να πω οτι με ενδιαφερουν ηχοι ζεστοι με ογκο..αυταα τα λιγα!

επισης σημερα ετυχε να παιξει πρωτη φορα ο δασκαλος μου με την κιθαρα μου και τον ενισχυτη μου..τελικα  ωραια ακουγεται!!χε  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
thanasis b είπε:
αναρωτιεμαι τα βραδια πριν κοιμηθω..! εγω live δεν παιζω..δυνατα πολυ δεν παιζω (μεσα στο σπιτι) ωστε να εχω τρομερη αποδοση ηχου γιατι να μην παρω μια πεταλιερα και να τελειωνει η ιστορια με τα αμετρητα πεταλακια και τα ποολλα εξοδα!!
Νομίζω οτι τα σημερινά πολυεφε είναι ότι καλλίτερο για αυτό που λές και λόγω χαμηλού κόστους και ποιότητας ήχου και τεράστιας γκάμας ήχων και δυνατοτήτων για διασκέδαση και ψάξιμο ...

... δεν έχουν όλες τις ίδιες ανάγκες, ας μη κοροιδευόμαστε.

Angelos είπε:
Νομίζω οτι τα σημερινά πολυεφε είναι ότι καλλίτερο για αυτό που λές και λόγω χαμηλού κόστους και ποιότητας ήχου και τεράστιας γκάμας ήχων και δυνατοτήτων για διασκέδαση και ψάξιμο ...

... δεν έχουν όλες τις ίδιες ανάγκες, ας μη κοροιδευόμαστε.
και ολοι ετσι?! χε  ;D ;D

βασικα με την πρωτη ματια μου φαινεται πως η μονη διαφορα ειναι οτι μπορεις να ρυθμισεις καποια πραγματα πιο ευκολα απ οτι στην me-50. βεβαια εχουν γινει και καποιες "περικοπες" μεγαλο συν η λουπα 38" σε σχεσι με τα 2" που ηταν στην 50αρα...

βασικα με την πρωτη ματια μου φαινεται πως η μονη διαφορα ειναι οτι μπορεις να ρυθμισεις καποια πραγματα πιο ευκολα απ οτι στην me-50. βεβαια εχουν γινει και καποιες "περικοπες" μεγαλο συν η λουπα 38" σε σχεσι με τα 2" που ηταν στην 50αρα...
και η ύπαρξη  equalizer που στη ME-50 τσιγκουνεύτηκαν να βάλουν. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. . .

sofison είπε:
και η ύπαρξη  equalizer που στη ME-50 τσιγκουνεύτηκαν να βάλουν. Κατά τα άλλα μια από τα ίδια. . .
και το έξτρα switch παίδες για τον κομπρέσορα? λίγο είναι? και το οτι έχει ταπ τέμπο στο delay και στα modulation? και το οτι κάνεις assign παραμέτρους στο expression (delay level πχ)? και το preamp? Καθόλου μικρή αναβάθμιση!!

Μιά χαρούλα την βλέπω την νέα me70! Και επειδή είχα άριστη εντύπωση απο την me50, πολύ την γλυκοκοιτάζω  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back