- Πόντοι
- 1,058
ΤΟ ΘΕΛΩ
Αυτην την εντυπωση ακριβως εχω για τη Νιουραλ.Έχω το Fortin modded Plexi και τα Nolly, Gojira, Wong. Όλα αυτά έχουν βγει εδώ και καιρό. Έκτοτε κατάλαβα ότι οι νέες κυκλοφορίες είναι η ίδια γεύση με 2-3 γαρνιτούρες παραπάνω και δεν έπεσα στο τριπάκι, παρά το εξαιρετικό marketing.
Παλι καλα. Ετσι θα επρεπε να κανουν. Τουλαχιστον εστω κ καθυστερημενα κανουν το σωστοΤα plugins θα μπουν κανονικά στο hardware για όλους τους χρήστες. Πώς θα δείχνει αυτό εντός του UI στην πράξη είναι άγνωστο προς το παρόν. Πάντως για μένα ακόμα αυτοί (και η Line 6) δεν έχουν φτάσει Fractal. Η Fractal έχει φτιάξει ολόκληρο σύμπαν μέσα σε ένα κουτί, κυριολεκτικά ολόκληρο στούντιο και τίποτα δεν υστερεί, εκτός αν θες παίξεις πολύ raw πράγματα τύπου folk Americana ή 70s rock/blues.
Συμφωνώ κατά κύριο λόγο, στην αρχή δεν ήταν έτσι, γι'αυτό και στήριξα. Συν ότι ένας στενός μου φίλος μου πέρασε από συνεντεύξεις εκεί για να μπει στο team ως software engineer και μου είχε πει τα καλύτερα για το πώς λειτουργούν από καθαρά corporate άποψη. Θεωρώ πως το θέμα με το plugin integration ήταν κυρίως κακός υπολογισμός και όχι συντονισμένη προσπάθεια να πουλήσουν κουτόχορτο. Anyway.Αυτην την εντυπωση ακριβως εχω για τη Νιουραλ.
Κ με τα κολπακια τους κ την εν γενει συμπεριφορα τους θα ηθελα να μεινω μακρυα απο τα προιοντα τους.
Αν δεν ηταν το ο,τι αντιπαθω την ετειρεια (λογω της συμπεριφορας της κυριως) το Πετρουτσι μπορει κ να το ειχα παρει ηδη. Ακομα κ στο μελλον αν (μαλλον οταν) διορθωσει τα κακως κειμενα κ εχει ολο το πακετο λειτουργικο κ υπερτουμπανο (κ οχι με ποτενσιαλ οπως τωρα), δυσκολα θα παω προς τα εκει.
Παλι καλα. Ετσι θα επρεπε να κανουν. Τουλαχιστον εστω κ καθυστερημενα κανουν το σωστο
*Για το Αμερικανα δεν εχω αποψη, για το 70's rock/blues που το λες μου κανει εντυπωση. Ειδικα απ τη στιγμη που εχει τοσα καλα lo gain amps κ πεταλακια (συν βαζεις ο,τι IR γουσταρεις)
Κι εγώ δεν παίζω με τέτοιους ήχους, ούτε τέτοια μουσική, ίσως όταν μεγαλώσω ?@BillTrantos ααααα. Ενταξει... μαζι σου
Για εμενα η εννοια φαζ δεν υπαρχει?. Ειχα αλλο πραγμα στο μυαλο μου. Οποτε... συμφωνω (αλλα δε με απασχολει κιολας?, τυχερος ειμαι)
Αλλά θα ήθελα στην υπάρχουσα φάση μου (delay-reverb-delay) να μπορούσα να πάρω ωραία textures με ένα fuzz μπροστά, ή έστω ένα distortion pedal.
Τα ψάχνω κι αυτά, απλά με κάποια λίγο asymmetric βρωμιά μπροστά παίρνεις κάτι πιο απροσδόκητο.Ξεκίνα με 2 chorus και gate, 2 reverb, και 2 delay (όχι σε αυτή την σειρά).
Τι περίπου θέλω να κάνω:
Ναι αλλά εδώ μιλάμε περί digital, άρα in the box ?Με το κατάλληλο πετάλι (πχ ctc starlight), και ρύθμιση σε eq, είναι σχετικά εύκολο να φτασεις εκεί κοντά.
Έχεις δίκιο Μπίλη, δεν έχω καν εμπειρία για να μιλήσω για μένα. Έχω όμως φάει άπειρες ώρες στο YouTube να ακούω tones ηχογραφημένα από ίδιους παίκτες και αυτό σου δίνει μία Α εμπειρία.Βρε Νεκκονα μου οοολα οσα λες μπορει κ να ισχυουν, μπορει κ οχι.
Τα μονο σιγουρο ειναι το εξης:
Δε μπορεις να βγαζεις συμπερασματα τετοιου τυπου, για τοσα πανακριβα κ "επαγγελματικα" προιοντα απο το γιουτιουμπ κ το ιντερνετ. Δε γινεται αυτο ουτε για λαμπατους ετσι? Δε το λεω για τα σιμς. Δεν εχεις ιδεα για το πως συμπεριφερονται, ποια ειναι η αισθηση του να εισαι καρφωμενος στο μηχανημα κ να παιζεις.
Επισης απο το ιντερνετ δεν εχεις ιδεα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ (οταν δε σου αρεσει κατι). Ειναι το μηχανημα? Ειναι η συνδεσμολογια? Ειναι οι ρυθμισεις? Ειναι το πως γραφτηκε ο ηχος?
Το ο,τι τα συμπερασματα συγκρισης σιμ-ενισχυτη θα πρεπει να γινονται υπο σωστες συνθηκες το εχουμε πει ενα εκατομυριο φορες. Ή κοτσαρε το σιμ σε τελικο κ καμπινα (με τα καμπ σιμ οφ), ή παρε FRFR μονιτορ. Ή κατι πιο ευκολο που εκει θα καταλαβεις πολλα... Παρε τον ενισχυτη, πηγαινε τον καπου μακρυα που δε θα ακουγεται καθολου (σε αλλο δωματιο) , βαλ'του μικροφωνο/α, κ ενεργοποιησε το μονιτορ ον σε ενα καναλι στο daw σου, ν'ακους αποκλειστικα απο εκει οταν παιζεις, να δουμε αν σου αρεσει το ιδιο.
Επειδη τα εχουμε πει αυτα πολλες φορες κ τα αγνοεις συνεχεια, επειδη δεν εχεις παιξει με κανενα καλο μοντελερ (εστω κ λαην καρφι) κ επειδη βγαζεις μια αντιπάθεια για τα μοντελερς ? χωρις οχι μονο να τα εχεις κανει αυτα, αλλα χωρις καν να τα υπολογιζεις..... ε ΓΙ'ΑΦΤΟ σε πειραζουμε?
Φανατικος της λαμπας ειμαι, τη γουσταρω μεχρι εκει που δεν παιρνει. Αλλα τα καλα σιμ ειναι σουπερ
Ειναι το ιδιο για εμενα? Τι να σου πω? Μεχρι να τα παιξω με τελικο κ καμπινα, δε λεω ουτε ναι, ουτε οχι
Αλλα να σου πω κατι? Δεν καιγομαι κιολας να τα παιξω με τελικο κ καμπινα ?
Αυτο ειναι ψεμμα! Εγω ειπα πως γινεσαι ο νεος ΣουπερΦΝεκκον απο θεμα ιφλουεσιγκ κ γκηταρ τεηστ. Δεν κατηγορηξα ουδενα κ επουδενιαντις.ΥΓ1: και μια που δικαίως με κατηγόρησες προχθές ότι ενίοτε συμπεριφέρομαι σαν τον SF, μάθε ότι ο ήχος από τα modellers, ειδικά στα καθαρά, είναι μία ΚΟΥΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ???.
Ενω τωρα χρειαζεσαι λαμπα, γκρετς κ τελε ξερω...?ΥΓ2: πιστεύω ότι αν έπαιζα μουσική που χρειάζεται πολλά εφέ η πετάλια, η όλη αντιμετώπιση μου θα ήταν πολύ διαφορετική
Στρατο συγκεντρώσου!Όχι απλή λάμπα.
Χειροκαλωδιωμένη.
Στρατο συγκεντρώσου!
Είπα Γκρετς κ τελε! Μην εστιάζεις στη λάμπα ?