• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Neural DSP - Mateus Asato suite

Άστα Βρασίλη μου ...

Το ινφλουένσιν τον έχει δαγκώσει άγρια.

Και Γκρετς και τέλε, και χειροκαλωδιωμένη λάμπα ...

Για 10-38 δεν ξέρω ακόμα ...

Αλλά κάτσε να πάρει και ο JJ telecaster τώρα, και θα ενταθεί πάλι το ινφλουένσιν κύμα.

Βλέπω να αδειάζουνε τα ράφια στην Γερμανία από τελεκάστερ.
Πάλι καλά που το πες...

Είχα βάλει 10-38 στη στρατ κ ήταν ?

Τώρα έχω ένα balanced set Ernie Ball NYXL που ξεκιναγα να περνάω το μεσημέρι κ το άφησα στη μέση.

Πάω να το τελειώσω?

Η Gretsch και η Tele πέρα απ' την πλάκα  ήταν ότι καλύτερο από θέμα απόκτησης gear. Δεν το μετάνιωσα στιγμή. Α, και η Gretsch ήταν δώρο επαιτειου γάμου, δεν ήταν influencing. Τα κριτήρια ήταν καθαρά εμφανισιακά, αρέσει στην κυρά ασούμε ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ήταν δώρο επαιτειου γάμου

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό!

Κάθε χρόνο γιορτάζετε επέτειο γάμου?

Ξεχωριστά επέτειο πολιτικού και θρησκευτικού??

αρέσει στην κυρά ασούμε

Μάλλον σ' έχει πάρει χαμπάρι ότι μπαίνεις εδώ, και μπαίνει κι αυτή να δει μήπως παίζει τίποτα πονηρό.

Τι να κάνει, μ' αυτά που διαβάζει εδώ, επηρεάστηκε η γυναίκα.

Εκτός κι αν μπήκες στο site της Γκρετς, και της είπες να διαλέξει όποια της αρέσει περισσότερο.

Μάλλον σ' έχει πάρει χαμπάρι ότι μπαίνεις εδώ, και μπαίνει κι αυτή να δει μήπως παίζει τίποτα πονηρό.

Τι να κάνει, μ' αυτά που διαβάζει εδώ, επηρεάστηκε η γυναίκα.

Εκτός κι αν μπήκες στο site της Γκρετς, και της είπες να διαλέξει όποια της αρέσει περισσότερο.
Το επόμενο βήμα είναι να την κάνω να λέει the Great Gretsch sound και τα λοιπά μαρκετίστικα κόλπα ασούμε ?

Πάντως νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή η Neural DSP να κάνει τα plugins giggable. Λένε εδώ και χρόνια ότι ΘΑ τα φορτώσουνε στο quad cortex. Να δούμε, αν και πάλι εκεί πέρα μιλάμε για συγκεκριμένο πελατολόγιο,  ενώ τα plugins απευθύνονται στο ευρύ κοινό. 

Τι ωραία που θα ήτανε να υπήρχε δυνατότητα όλα αυτά να φορτωθούν με κάποιον τρόπο σε έναν ενισχυτή solid state τύπου boss katana ώστε να μπορεί ο καθένας να έχει τα αγαπημένα του presets από τα plugins ακόμα και σε πολύ μικρές συναυλίες...

Ή ακόμα καλύτερα όπως έχει elines 6 το helix αλλά έχει και το stomp, να βγει ένα μικρό μαραφέτι neural dsp με τα plugins

Έχω το Fortin modded Plexi και τα Nolly, Gojira, Wong. Όλα αυτά έχουν βγει εδώ και καιρό. Έκτοτε κατάλαβα ότι οι νέες κυκλοφορίες είναι η ίδια γεύση με 2-3 γαρνιτούρες παραπάνω και δεν έπεσα στο τριπάκι, παρά το εξαιρετικό marketing.
+1. Μόλις κατέβασα το Morgan Suite λόγω της έκπτωσης. Κλάιν Μάιν. Ίδιο με τα άλλα. Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ εξίσου καλό. 4 χρόνια δεν βοήθησαν σε αναβάθμιση του τελικού προϊόντος. 

Κατέβασα το trial μπας και επωφεληθω της Black Friday. 

Μου άρεσε πολύ ο high gain Bogner Shiva που έχει, οι νότες είναι σαν να ανυπομονούν να ξεχυθούν απ' τα χέρια σου, αλλά εκεί που όντως ευχαριστήθηκα παίξιμο ήταν τα καθαρά με delay. Πόσο delay; ΟΛΟ. Matchless στη μια πλευρά, Boogie στην αλλη. Ένα μικρό δείγμα 

Chord Etude Delayyyyy.mp3

Attachments

Trending...

Νέα θέματα

Back