- Πόντοι
- 38
Χαριλαε με ολο τον σεβασμο σου λεω οτι και οι ελληνες εμποροι εχουν ευθηνη για το συγκεκριμενο θεμα... δηλαδη ναι μεν εμεις να στηριξουμε την ελληνικη αγορα χωρις καμια αντιρησση... ομως εγω για παραδειγμα που θελω να αγορασω μια esp εχω παει τρεις φορες σε ενα μαγαζι που βρισκεται ακαδημιας και τις τρεις φορες μου εχει πει οτι εχει δουλεια εκεινη την ωρα και δεν μπορω να την δοκιμασω... που μιλαμε για κιθαρα των 2000 ευρω ενω ο θωμας την εχει 1600... παραυτα ειμαι σε θεση να δωσω στον ελληνα 1800 και ετοιμοπαραδωτη παρα 1600 στο εξωτερικο... ομως πες μου με τετοιες συμπεριφορες , τι επιλογες σου αφηνουν ? δεν το λεω αυτο για να κριτικαρω την κινηση του νοιζ.. εχετε δικιο γιατι ειμαστε ελληνες και πρεπει να στηριζουμε την ελληνικη αγορα η τουλαχιστον το νοιζ δεν πρεπει να συμμετεχει στην εξαγωγη συναλαγματος.. αλλα για την κουβεντα... τι επιλογες σου αφηνει το παραπανω παραδειγμα... να παω αλλου ? που ? να ψαξω ολη την αθηνα μεχρι να βρω την συγκεκριμενη κιθαρα μεχρι να βρω τον σωστο εμπορο για να μπορεσω να παρω την κιθ μου απο εδω ? δηλαδη δεν λεω εχουν και οι εμποροι το δικιο τους αλλα και το νοιζ απο την πλευρα του και αφου εχετε και τις γνωριμιες αυτες , πειτε τους και τα δικα μας παραπονα σαν καταναλωτες .harilatron είπε:προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως η δυνατότητα να περιεργαστεί κανείς ένα μη απόλυτα τυποποιημένο προϊόν πριν το αγοράσει (όπως π.χ. μια κιθάρα).
Στο τελος θα μας τα ξαναφτιαξετε ;D ;D ;D