Νεος τρόπος για ομαδικές παραγγελίες.

yannis37

Μέλος
Πόντοι
36
καλώς η κακώς γινονται και θα γίνονται ομαδικές παραγγελίες απο "εξω", τώρα δεν γνωρίζω που ακριβώς χτυπάει αλλά επρεπε να κάνουμε πρωτα μια κουβέντα να δούμε πως θα γινεται στο εξής και μετα τις κλειδώναμε τις ομαδικές παραγγελίες.

Με λίγα λογια λέω οτι έπρεπε να κλειδωθουν οταν δεν έτρεχε καμιά για να φάνε πακέτο οι ενδιαφερόμενοι (δεν συμετήχα στην συγκεκριμένη).

τώρα δηλαδί μπορούν να γίνουν πχ από τις αγγελίες δινοντας το pm σου?

yannis37 είπε:
καλώς η κακώς γινονται και θα γίνονται ομαδικές παραγγελίες απο "εξω", τώρα δεν γνωρίζω που ακριβώς χτυπάει αλλά επρεπε να κάνουμε πρωτα μια κουβέντα να δούμε πως θα γινεται στο εξής και μετα τις κλειδώναμε τις ομαδικές παραγγελίες.

Με λίγα λογια λέω οτι έπρεπε να κλειδωθουν οταν δεν έτρεχε καμιά για να φάνε πακέτο οι ενδιαφερόμενοι (δεν συμετήχα στην συγκεκριμένη).

τώρα δηλαδί μπορούν να γίνουν πχ από τις αγγελίες δινοντας το pm σου?
???  ???  ???

δεν κατάλαβα χριστό...

Φίλε Γιάννη, δεν χρειάζεται να γίνει η στραβή για να αποφεύγουμε κάποια θέματα. Δεν έγινε και τίποτα το τραγικό εν προκειμένω, εκτός κι αν θεωρείς ότι η εύρεση και συννενόηση συμμετεχόντων για ομαδικές παραγγελίες εξωτερικού είναι μια υπηρεσία που παρέχει (και πρέπει να παρέχει) το Noiz - εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο μέχρι τώρα πάντως.

Αν γίνει κανένα περίεργο (απώλεια χρημάτων δηλαδή), ποιός σου λέει ότι δεν θα βγει ο καθένας να κράξει ολόκληρο το forum μιας και έδωσε τη δυνατότητα να γίνει το αρχικό νταραβέρι; Ξέρεις καλά ότι μπορεί πολύ εύκολα να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θεωρώ ότι το αν θα βρίσκει ο καθένας κόσμο για να τσοντάρει στην παραγγελία και να γλυτώνουν τα μεταφορικά, είναι δικό του πρόβλημα. Βολικές οι αναζητήσεις μέσω forum αλλά και περίπλοκες. Καλύτερα μεταξύ γνωστών και φίλων (σίγουρα κάνουμε παρέα και με άλλους μουσικούς οπότε κοινό υπάρχει), ξεκάθαρες δουλειές.

η ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για ομαδική παραγγελία μπορεί να γίνεται μέσω των αγγελιών και μετά όλα τα υπόλοιπα με ΠΜ  :)

yannis37 είπε:
Αυτοί που συμμετέχουν στο σχετικό θέμα είναι προσβάσιμοι με π.μ. Δεν χάθηκαν.

gdevelek είπε:
η ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για ομαδική παραγγελία μπορεί να γίνεται μέσω των αγγελιών και μετά όλα τα υπόλοιπα με ΠΜ  :)
οποτε εκλεισε ? απο εδω και περα αυτος θα ειναι ο τροπος ?

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συναλλαγών και τη φερεγγυότητα των συναλλασσομένων γιατί ούτε τράπεζα είμαστε ούτε το paypal. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε ταυτόχρονα και τους μικρότερους που χρειάζονται τη γονική συναίνεση για αγορές μέσω ιντερνετ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη από απατεωνίσκους που μπορεί να κάνουν αρπαχτές, χρησιμοποιώντας την κοινότητα για τους δικούς τους στόχους. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε.

Στις αγγελίες, όπου είναι σαφές οτι για τις συναλλαγές η ευθύνη βρίσκεται εξ' ολοκλήρου στους άμεσα ενδιαφερόμενους έχουμε κληθεί να ξεκαθαρίσουμε από ασυνεννοησίες μέχρι και κανονικές απάτες (καλά αυτό δεν είχε συμβεί καν στο noiz, αλλά ακόμα και έτσι μας ζητήθηκαν εξηγήσεις). Πιστεύετε οτι μπορούμε να έχουμε τέτοιο ρόλο?

aris 17561 είπε:
οποτε εκλεισε ? απο εδω και περα αυτος θα ειναι ο τροπος ?
όχι, ο τρόπος είναι να κάνετε business με αυτούς που ξέρετε. Εσύ εμπιστεύεσαι να δώσεις χρήματα σε κάποιον που γραφτηκε χτες και ισχυρίζεται οτι θα σου παραγγείλει κάτι?

blue είπε:
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των συναλλαγών και τη φερεγγυότητα των συναλλασσομένων γιατί ούτε τράπεζα είμαστε ούτε το paypal. Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε ταυτόχρονα και τους μικρότερους που χρειάζονται τη γονική συναίνεση για αγορές μέσω ιντερνετ, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη από απατεωνίσκους που μπορεί να κάνουν αρπαχτές, χρησιμοποιώντας την κοινότητα για τους δικούς τους στόχους. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνετε.

Στις αγγελίες, όπου είναι σαφές οτι για τις συναλλαγές η ευθύνη βρίσκεται εξ' ολοκλήρου στους άμεσα ενδιαφερόμενους έχουμε κληθεί να ξεκαθαρίσουμε από ασυνεννοησίες μέχρι και κανονικές απάτες (καλά αυτό δεν είχε συμβεί καν στο noiz, αλλά ακόμα και έτσι μας ζητήθηκαν εξηγήσεις). Πιστεύετε οτι μπορούμε να έχουμε τέτοιο ρόλο?

όχι, ο τρόπος είναι να κάνετε business με αυτούς που ξέρετε. Εσύ εμπιστεύεσαι να δώσεις χρήματα σε κάποιον που γραφτηκε χτες και ισχυρίζεται οτι θα σου παραγγείλει κάτι?
οχι βεβαια δεν μπορει να το νοιζ να εχει τον ρολο της τραπεζασ και του Paypal αυτο ειναι αντιλειπτο... απλα προσπαθουμε ολοι να βρουμε καποιον τροπο που θα μπορουμε σαν κοινοτητα να εξυπηρετουμαστε ολοι και οχι απλα να συζηταμε... δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τροπος που θα μπορουμε να συννενοουμαστε μεταξυ μας χωρις να εμπλεκεται το νοιζ ... γιατι και με π.μ. που λετε , αντε μια θα την κανεις... μετα θα θες κατι αλλο που οι φιλοι σου δεν θα θελουν να ψωνισουν εκεινη την περιοδο... θα μου πεις 20 ευρω ειναι τα μεταφορικα πληρωσετα... τι να πω εχετε δικιο κι εσεις απο το νοιζ αλλα τι αλλο μπορει να γινει ? αν καποιος εχει καμια ιδεα που να απομπλεκει την ευθηνη του νοιζ ας την ριξει...

πολύ θα ήθελα να γνωρίσω το μελος που, αφού εξαπατηθεί από άλλο μέλος σε αγγελία στο νόιζ ή σε αναγγελία ομαδικής αγοράς, θα θεωρήσει εύλογο και, εν τέλει, ρεαλιστικό, να ζητήσει εξηγήσεις από το διαχειριστή του φόρουμ, λες κι αυτός αυτομάτως προσυπογράφει κάθε ποστ στο φόρουμ

gdevelek είπε:
πολύ θα ήθελα να γνωρίσω το μελος που, αφού εξαπατηθεί από άλλο μέλος σε αγγελία στο νόιζ ή σε αναγγελία ομαδικής αγοράς, θα θεωρήσει εύλογο και, εν τέλει, ρεαλιστικό, να ζητήσει εξηγήσεις από το διαχειριστή του φόρουμ, λες κι αυτός αυτομάτως προσυπογράφει κάθε ποστ στο φόρουμ
ναι αυτο η αληθεια ειναι οτι θα εχει γουστο... να ρωτησω κατι ? αν μπει στους ορους και κανονισμους του φορουμ κατι που να σχετιζεται με το θεμα ? δηλαδη ``αν συμετασχεται σε ομαδικες παραγγελιες που οργανωνονται απο μελη του φορουμ...........μπλα μπλα...

τοτε ουτε ετσι καλυπτεται το νοιζ ? δεν ξερω λεω...

gdevelek είπε:
Πράγματι, δεν είναι πολύ ρεαλιστικό να ζητήσει κάποιος εξηγήσεις (με αξιώσεις) από τη διαχείριση για συνεννόηση μέσω του φόρουμ που για κάποιο λόγο πήγε στραβά. Αυτό όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιος να το κάνει.

Βασικά όμως, το θέμα βρίσκεται αλλού:

Θεωρούμε ότι αυτό είναι κακή πρακτική (για όλους τους λόγους που έχουν αναφερθεί) και δεν θέλουμε να την ενθαρρύνουμε.

Νομίζω ότι με τη μορφή που προτείνεται (αναγκαστικά) είναι παρακινδυνευμένο, ειδικά αν σκεφτείς το κέρδος (20 ευρώ).

Αναρωτιέμαι όμως αν θα ενδιέφερε τον ίδιο τον Thomann να κάνει ένα σύστημα που να εξασφαλίζεται η κυριότητα του προϊόντος αλλά να παραδίνονται όλα την ίδια στιγμή σε ένα μέρος. Σίγουρα δε θα αρέσει στην DHL, αλλά για το Θωμά δε θα είναι μείωση κόστους μια τέτοια λύση;

Μιλάω για ξεχωριστή αγορά αλλά με πχ χρήση ενός κωδικού που στέλνει την παραγγελία σε μια ορισμένη αποστολή προς Ελλάδα μαζί με άλλες παραγγελίες.

BitCollector είπε:
Νομίζω ότι με τη μορφή που προτείνεται (αναγκαστικά) είναι παρακινδυνευμένο, ειδικά αν σκεφτείς το κέρδος (20 ευρώ).
το ενδιαφέρον είναι ότι με το κόψιμο, πρακτικά, των ομαδικών παραγγελιών στο νοιζ, στηρίζεται η ελληνική αγορά, αφού όλα τα προϊόντα κάτω των 300Ε πάνε 20Ε πάνω

Προχθές με είχε πάρει τηλέφωνο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (παρεπιπτόντως είναι πολύ χαμηλών τόνων και ΧΡΥΣΟ παιδί) και μου εξηγούσε ότι πρέπει ο καθένας μας να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει αυτή την αιμορραγία προς thomann.

"Χαρίλαε (μου λέει), ξέρω ότι custom οργανα, μεγάλους ενισχυτές, εξοπλισμό για μεγάλες μονάδες δύσκολα θα τα χτυπήσουμε. Μπορούμε όμως να "κλείσουμε" λίγο την κάνουλα απο την πιτσιρικαρία."

"Και πως θα γίνει αυτό ρε συ Γιώργο?" του λεω.

Μου λέει:

"Εξυπνο παιδί είσαι.... τι τα έχεις τα κουμπάκια?"

"Γιώργο.... θα το δώ και σε παίρνω τηλέφωνο σε 10 λεπτά" του είπα.

Πήρα το  yameth.....

"Ετοιμαζόμουν να σε παρω" μου είπε.

"Οι πιέσεις απο τους εισαγωγές/αντιπροσώπους είναι ασφυκτικές. Προχθές βρήκα μια μισοφαγωμένη πίτα-γύρο στη ζαρντινιέρα έξω απο το σπίτι μου...... Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό στην πιάτσα."

"Μην παίζεις με αυτά" του είπα. "Και ο Γιώργος το ίδιο μου είπε.....πήγαινε και κλείδωσέ το να τελειώνουμε.

"Αυτό θα κάνω" μου είπε.

Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο fleamail και μου είπε ότι το ίδιο ακριβώς του ζήτησε (με τρόπο) ο Αντώνης Σαμαράς όταν συναντήθηκαν τις προάλλες στη συναυλία των Holy Fuck.

holy_fuck_live.jpg

harilatron είπε:
Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο fleamail και μου είπε ότι το ίδιο ακριβώς του ζήτησε (με τρόπο) ο Αντώνης Σαμαράς όταν συναντήθηκαν τις προάλλες στη συναυλία των Holy Fuck.
ΨΕΥΤΗ! Αυτός είναι ο Νάσος Αλευράς!
3511634452008.12.23_Nasos-Alevras_1_header.JPG

Latest Headlines

Βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

Επαφές Δ.Δρούτσα με ξένους ομολόγους του στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών

Ικανοποίηση στο συντονιστικό των απεργών κιθαροπωλών για την τροπολογία Μεθενίτη

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back