bloody_sunday είπε:
Eγώ δεν το ανέφερα σαν την μοναδική επιλογή αλλά σαν μία επιλογή. Για άλλες, μια ματιά στο προηγούμενο λινκ. Kαι όχι, για αυτά που προσφέρει πιστεύω πως έχει πολύ καλή τιμή, με επίσης ωραίο σχεδιασμό και θαυμάσια υλοποίηση.
Βρε συ Bloody τα πράγματα είναι απλά και ας μην τα δυσκολεύουμε έτσι για να κάνουμε κουβέντα.
Πρόσεξέ με.
Δεν εξετάζω αν είναι ωραίος ή άσχημος.
Ωραίος και πρακτικός και φθηνός είναι και αυτός
http://www.ebay.co.uk/itm/MINI-P1-6P1-6BQ5-Push-Pull-Valve-Integrated-Tube-Amp-b-/250930899326?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a6ca5a97e
Δεν ξέρω όμως πως ακούγεται.
Ο ενισχυτής όμως που πρότεινες, εκτός κι αν κάνω λάθος, είναι ένας
τελικός ενισχυτής και
όχι ολοκληρωμένος (και
όχι φθηνός στα €500)
Το οποίο σημαίνει ότι α)έχει μόνο ένα input και β) ότι χρειάζεται προενισχυτής με πολλαπλές πηγές.
Μου λες ότι λύνεις το πρόβλημα αν έχεις ipad. Πολύ ωραία.
Πέραν της αμφίβολης προενισχυτικής ποιότητας (που δεν την εξετάζουμε) έχουμε το ζήτημα ότι
α) Αν θέλεις άλλες πηγές πέραν του Ipad πρέπει και αυτές να έχουν ρυθμιζόμενη προενίσχυση και
β) Πρέπει να αποσυνδέσεις το ipad και να συνδέσεις αυτές
Είχες γράψει και προηγουμένως:
...το οποίο το αμφισβήτησα με μια παραπομπή. Τώρα όποιος θέλει την πιστεύει και όποιος θέλει όχι. Πληροφοριακά, από τα ηχεία που αναφέρει:
Έχεις ακούσει 1W σε 85 db με passive προενίσχυση βρε Σπύρο; Έχεις;
Δεν είναι "άμα τον πιστεύω". Είναι τί είναι δυνατόν από την φυσική/ηλεκτρονική.
Δεν κουνιέται ο κώνος στο 85άρι με 1W που να τον χτυπάς κάτω.
Με 6W (και θηριώδη τροφοδοσία και όχι μύξες) δεν κούναγα καλά καλά τα 88άρια.
Παραμένοντας κι εγώ σε κάτι που έχω γράψει προηγουμένως: δεν υπάρχει λόγος να επιμείνεις σε ακραίες επιλογές τύπου "ένα βατ", αφού υπάρχουν εντός ψωροκώσταινας άριστες επιλογές με πολύ υψηλότερες ισχείς και σε παραπλήσιο κόστος.
Σωστά.
Αν και αυτά που παραθέτεις είναι τελικοί μονομπλοκ και θέλει άλλα έξοδα το παιδί που ζήτησε μια οικονομική λαμπάτη λύση ολοκληρωμένου ενισχυτή.