νέος ενισχυτής-high budget

mserpetsidakis είπε:
Συγγνώμη αλλά νομίζω δέχομαι επίθεση χωρίς λόγο. Νοε ή όπως σε λένε αν αναφέρω ένα μοντέλο ενισχυτή με καλά σχόλια αποτελεί διαφήμιση για αυτό και αν αναφερθώ με αρνητικά αποτελεί δυσφήμιση. Από εχθές που μπήκα στο φορουμ εχω κάνει τρία σχόλια, τα δύο για ενισχυτές και το άλλο που προτείνω λυχνίες. Η εταιρεία JJ δε μου ανήκει όπως φαντάζομαι δεν ανήκει σε άλλους η Marshall κλπ. Αυτό δε μας εμποδίζει να μιλήσουμε με καλά λόγια. Εγώ δεν είπα οτι οι Pure Tone είναι οι καλλίτεροι ενισχυτές ούτε έκανα κανένα σχόλιο. Πρότεινα μονάχα. Αυτό οφείλεις να μου το αναγνωρίσεις.
Καταρχήν, δε δέχεσαι επίθεση.

Το "θέμα" ξεκίνησε, όταν απάντησες με πανομοιότυπο τρόπο σε 2 θέματα, με το ένα, μάλιστα, να είναι του 2004! :o

Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα κατασκευής και ήχου των Pure Tone*, αλλά για τον τρόπο που επιλέγεις να τα προωθήσεις.

Θα μπορούσες, κάλλιστα, να ξεκινήσεις ένα θέμα σε σχετικό section του forum (πχ "Αγορά"), όπου θα μας παρουσίαζες τα προϊόντα και θα έλεγες "ορίστε, αυτά είναι και αυτός είμαι", όπως έχουν κάνει και άλλοι, πριν από σένα.

Αντ'αυτού, προτίμησες την οδό της γκρίζας διαφήμισης και δυσανασχετείς, από πάνω, που σου την είπαν 1-2 μέλη.  ::)

*αλήθεια, πως ορίζεται ο παχιός βίντατζ ήχος;  8)

Νομίζω οτι εσφαλμένα μπήκα στο φόρουμ. Ένας φίλος μου πρότεινε για να δώσω καμία συμβουλή και για αυτό μπήκα. Τελικά νοιώθω οτι δικάζομαι αντί να το διασκεδάζω. Οι Pure Tone είναι οι ενισχυτές που φτιάχνω αλλά δεν ανέφερα κανένα σχόλιο για αυτούς. Δεν θεωρώ οτι κάνω κάτι κακό. Επειδή και εγώ κιθαρίστας είμαι και έφτασα να τους φτιάχνω αρχικά για εμένα γιατί είτε δεν έβρισκα ακριβώς αυτό που ζητούσα στα ήδη υφιστάμενα μοντέλα ή λυπόμουν να κουβαλάω του vintage ενισχυτές μου, καταλαβαίνω την σύγχυση που μπορεί να περνάει κάποιος όταν προσπαθεί να διαλέξει ενισχυτή. Δεν προσπάθησα ούτε να σπρώξω κάποιο μοντέλο ούτε να κάνω παζάρια. Κρίμα πάντως γιατί νόμιζα οτι ήταν διαφορετικά.

mserpetsidakis είπε:
Νομίζω οτι εσφαλμένα μπήκα στο φόρουμ. Ένας φίλος μου πρότεινε για να δώσω καμία συμβουλή και για αυτό μπήκα. Τελικά νοιώθω οτι δικάζομαι αντί να το διασκεδάζω. Οι Pure Tone είναι οι ενισχυτές που φτιάχνω αλλά δεν ανέφερα κανένα σχόλιο για αυτούς. Δεν θεωρώ οτι κάνω κάτι κακό. Επειδή και εγώ κιθαρίστας είμαι και έφτασα να τους φτιάχνω αρχικά για εμένα γιατί είτε δεν έβρισκα ακριβώς αυτό που ζητούσα στα ήδη υφιστάμενα μοντέλα ή λυπόμουν να κουβαλάω του vintage ενισχυτές μου, καταλαβαίνω την σύγχυση που μπορεί να περνάει κάποιος όταν προσπαθεί να διαλέξει ενισχυτή. Δεν προσπάθησα ούτε να σπρώξω κάποιο μοντέλο ούτε να κάνω παζάρια. Κρίμα πάντως γιατί νόμιζα οτι ήταν διαφορετικά.
δηλ οταν ποσταρεις σε 2 θεματα το λινκ των ενισχυτων σου,τί προσπαθησες να τους δωρισεις?Πρεπει να καταλαβεις οτι δεν μας πειραξε το λινκ των ενισχυτων σου αλλα ο τροπος...οπως λεει κ ο μασταφανκ δε θα πειραζε κανεναν,αν ανοιγες ενα θεμα με τους ενισχυτες σου....και αντιθετα ολοι θα εκτιμουσαμε τις κατασκευες σου,να εισαι σιγουρος!

mserpetsidakis είπε:
Οι Pure Tone είναι οι ενισχυτές που φτιάχνω αλλά δεν ανέφερα κανένα σχόλιο για αυτούς.
Ναι ε;

Όπως ανάφερα και αλλού

Δοκίμασε στο Pure Tone για custom ενισχυτές λυχνίας στο

http://www.facebook.com/pages/Pure-Tone/280026832017930

χειροποίητοι με πληθώρα επιλογών.

Παχύς vintage ήχος ή boutique και drive που δεν το ξεχνάς εύκολα.
Ελπίζω να είσαι ΠΟΛΥ καλύτερος στην κατασκευή τους από  ό,τι στην προώθησή τους.

Δυσανασχετώ και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί ήσασταν απότομοι. Και ποιά είναι η γκρίζα διαφήμιση τελικά; Συνεχίζω να λέω οτι δεν έκανα σχόλιο για τους Pure Tone. Ενώ θα μπορούσα να κάνω.

mserpetsidakis είπε:
Συνεχίζω να λέω οτι δεν έκανα σχόλιο για τους Pure Tone. Ενώ θα μπορούσα να κάνω.
Το σωστό να λέγεται.

mserpetsidakis είπε:
Δυσανασχετώ και το θεωρώ φυσιολογικό γιατί ήσασταν απότομοι. Και ποιά είναι η γκρίζα διαφήμιση τελικά;
Το ότι απάντησες σε θέμα του 2004, δε σου λέει τίποτα;

Αν δε γινόταν κάποιο σχόλιο απέναντί σου, αυτό το οποίο θα συνέβαινε θα ήταν να πάρεις αμπάριζα ό,τι θέμα έχει να κάνει με ενισχυτή και να ποστάρεις το ίδιο μήνυμα.

Ενώ θα μπορούσες, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, να προσθέσεις,  στο 2 σειρών μήνυμά σου, ότι είσαι εσύ ο κατασκευαστής και "ορίστε και ένα λινκ από τη δουλεία μου.Έχε το υπόψιν σου"

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:)

Αν ποσταρω εγω ενα σχολιο στη σελιδα σου στο f.b τυπου:

'Και για να μεταφερετε τον ενισχυτη απο το μαγαζι στο σπιτι σας,μεταφορες ο noe13,μπειτε εδω να δειτε',θα σε πειραζε ή οχι?

noe13 είπε:
Αν ποσταρω εγω ενα σχολιο στη σελιδα σου στο f.b τυπου:

'Και για να μεταφερετε τον ενισχυτη απο το μαγαζι στο σπιτι σας,μεταφορες ο noe13,μπειτε εδω να δειτε',θα σε πειραζε ή οχι?
Δεν είναι θέμα αν πειράζει ή όχι*

(εμένα, προσωπικά, ούτε που με νοιάζει.Απλά, σχολίασα την απάντηση σε θέμα που κρατάει από την Ολυμπιάδα).

Είναι θέμα ιντερνετικού πολιτισμού και διαδικτυακού savoir vivre.Όταν πρωτοσυστήνεις τον εαυτό σου σε μια ομάδα ατόμων, οφείλεις να το κάνεις με ειλικρίνεια.

*είναι γνωστό ότι μόνο η φασολάδα πειράζει. ;D

kostis_poulis είπε:
παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,να ξεκαθαρίσω σε αυτούς που μου προτείνουν axe fx+τελικό+καμπίνα---->το έκανα,έπαιξα,έπαιξα και live δεν μου άρεσε,το παράτησα η λύση που ψάχνω είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λαμπάτος ενισχυτής πολύ καλής ποιότητας!! δέχομαι φυσικά την άποψη ότι δεν θα μπορεί να είναι ευέλικτος και πέπουλο αλλά δεν πιστεύω ότι είναι ανάγκη να είναι και 50κιλά (ένας egnater που είδα τόσο πήγαινε)!!!

για mark V δεν θα πάω πρώτον γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ οπότε κάθε άλλη κουβέντα περιτεύει αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον άρη

η λύση κεφαλή καμπίνα μου δημιουργεί και ένα ακόμα βασικό πρόβλημα,το πρόβλημα χώρου!!δεν έχω που να βάλω καμπίνα και κεφάλι και όχι δεν μπορώ να κάνω χώρο!!επίσης για όσους πουν ότι οι καμπίνες 2χ12 δεν έχουν διαφορά μεγέθους από έναν combo 2χ12 πρώτον έχουν διαφορά μεγέθους και δεύτερον σχεδόν με όλες τις καμπίνες 2χ12 που έχω παίξει δεν μ αρέσει ο ήχος τους προτιμώ πολύ περισσότερο τις 2χ12 και μακράν καλύτερες όλων στ αυτιά μου είναι οι 4χ10.....επίσης έχω ήδη ένα κεφάλι που το παίζω με μια 2χ12 και τα αφήνω στο στούντιο γιατί σπίτι...ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ!!!  :P

if_it_is ένας φίλους που είχε τον 5:25 στην ίδια λογική είχε μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος,στο συγκεκριμένο μοντέλο τίθεται πάλι το πρόβλημα:τον έχει κανείς να τον ακούσω γιατί τα κιθαρομάγαζα δεν τον έχουν!!

αναφορικά με το τι θεωρώ καλό ήχο,καλό ήχο θεωρώ στα καθαρά τον γλυκό ήχο ενός super reverb στα βρώμικα το κομπρεσαριστό γκάζι που βγάζει ένα v-twin αλλά δεν μπορώ να τα έχω όλα σ έναν ενισχυτή...σκοπός είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτος!
E,άρα μην ταλαιπωρήσαι ιδιαίτερα, χτύπα αυτόν http://www.fender.com/amps/guitar_amplifiers/65-princeton-reverb/  ή http://www.fender.com/amps/guitar_amplifiers/65-princeton-reverb/ ή τον  Rivera που σου είπα πριν , πέτα επάνω και ένα  v twin ή ανάλογο ΠΟΙΟΤΙΚΟ distortion και τέλος. Εμένα πάντως μου αρέσει και αυτός http://www.fender.com/amps/guitar_amplifiers/hot-rod-deluxe-iii/

Καλή τύχη , ενημερωσέ μας όταν πάρεις και βάλε και βιντεάκια :-)

Kithagoras είπε:
μεταχειρισμένο Bogner -Shiva....!

ψαξτον...ενισχυτάρα με τόνους ήχου!
Toν έχεις παίξει ? Έχεις δικό σου ίδιο?

Πάλι καλά διότι ορισμένοι προτείνουν.... ότι ακούνε στο Youtube.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back