- Πόντοι
- 48
Καταρχήν, δε δέχεσαι επίθεση.mserpetsidakis είπε:Συγγνώμη αλλά νομίζω δέχομαι επίθεση χωρίς λόγο. Νοε ή όπως σε λένε αν αναφέρω ένα μοντέλο ενισχυτή με καλά σχόλια αποτελεί διαφήμιση για αυτό και αν αναφερθώ με αρνητικά αποτελεί δυσφήμιση. Από εχθές που μπήκα στο φορουμ εχω κάνει τρία σχόλια, τα δύο για ενισχυτές και το άλλο που προτείνω λυχνίες. Η εταιρεία JJ δε μου ανήκει όπως φαντάζομαι δεν ανήκει σε άλλους η Marshall κλπ. Αυτό δε μας εμποδίζει να μιλήσουμε με καλά λόγια. Εγώ δεν είπα οτι οι Pure Tone είναι οι καλλίτεροι ενισχυτές ούτε έκανα κανένα σχόλιο. Πρότεινα μονάχα. Αυτό οφείλεις να μου το αναγνωρίσεις.
Το "θέμα" ξεκίνησε, όταν απάντησες με πανομοιότυπο τρόπο σε 2 θέματα, με το ένα, μάλιστα, να είναι του 2004!

Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα κατασκευής και ήχου των Pure Tone*, αλλά για τον τρόπο που επιλέγεις να τα προωθήσεις.
Θα μπορούσες, κάλλιστα, να ξεκινήσεις ένα θέμα σε σχετικό section του forum (πχ "Αγορά"), όπου θα μας παρουσίαζες τα προϊόντα και θα έλεγες "ορίστε, αυτά είναι και αυτός είμαι", όπως έχουν κάνει και άλλοι, πριν από σένα.
Αντ'αυτού, προτίμησες την οδό της γκρίζας διαφήμισης και δυσανασχετείς, από πάνω, που σου την είπαν 1-2 μέλη. :

*αλήθεια, πως ορίζεται ο παχιός βίντατζ ήχος; 8)