- Πόντοι
- 38
Λοιπόν παιδιά αυτό είναι το audio track/instrumental από το καινούριο τραγούδι που έγραψα για τον δίσκο μου/μας που θα βγει ΛΟΓΙΚΑ λίγο πριν το καλοκαίρι (θα ειδοποιήσω για το πως και το τι, αλλά σίγουρα θα είναι ανεξάρτητη free παραγωγή). Θα μου πείτε γιατί ανεβάζω μόνο τη μουσική κι όχι όλο το τραγούδι...
Α) Θέλω να γίνει η κριτική πάνω στη σύνθεση/παραγωγή της μουσικής
Β) Τα κομμάτια θα είναι hip hop που δε νομίζω πως είναι μία μουσική που απασχολεί το forum
Γ) Θα παρουσιάσω όλο το δίσκο ολοκληρωμένα καθώς αποτελεί ένα συνολικό concept μίας συνολικής κουλτούρας οπότε για αυτό ανεβάζω αποσπασματικά κάποια πράγματα (κυρίως τα κομμάτια που έχω κάποιους προβληματισμούς κι όχι αυτά που θεωρώ πως είναι 100% έτοιμα και δεν πάνε παραπέρα)
Ακούω γνώμες αν και νομίζω πως ίσως κουραστείτε λίγο καθότι κάπως μονότονο (αν και καλοκαιρινό μπορώ να πω)... Κλασσικά mixcraft και αρκετή ώρα στο sampling/looping/editing! Μένουν μόνο τα scratch και η φωνή για την τελική μίξη!
(ο τίτλος είναι προσωρινός λόγω αρκετών άρσεων που έχει μέσα το κομμάτι!!!
)
ola_anapoda.mp3
Α) Θέλω να γίνει η κριτική πάνω στη σύνθεση/παραγωγή της μουσικής
Β) Τα κομμάτια θα είναι hip hop που δε νομίζω πως είναι μία μουσική που απασχολεί το forum
Γ) Θα παρουσιάσω όλο το δίσκο ολοκληρωμένα καθώς αποτελεί ένα συνολικό concept μίας συνολικής κουλτούρας οπότε για αυτό ανεβάζω αποσπασματικά κάποια πράγματα (κυρίως τα κομμάτια που έχω κάποιους προβληματισμούς κι όχι αυτά που θεωρώ πως είναι 100% έτοιμα και δεν πάνε παραπέρα)
Ακούω γνώμες αν και νομίζω πως ίσως κουραστείτε λίγο καθότι κάπως μονότονο (αν και καλοκαιρινό μπορώ να πω)... Κλασσικά mixcraft και αρκετή ώρα στο sampling/looping/editing! Μένουν μόνο τα scratch και η φωνή για την τελική μίξη!
(ο τίτλος είναι προσωρινός λόγω αρκετών άρσεων που έχει μέσα το κομμάτι!!!

ola_anapoda.mp3
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: