ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

chord

Νέο μέλος
Πόντοι
18
20 φορες ςχω προσπαθησει να ποσταρω ενα θεμα .20 φορες μου βγαινει μυνημα οτι το θεμα αυτο υπαρχει και να  αλλαξω τιτλο Εχω βαλει ισα με 20 ευφανταστους τιτλους ,αντιγραφοντας ομως το ιδιο κειμενο(για να μην τα ξαναγραφω αφ ενος και γιατι αυτα ακριβως ειναι που θελω να πω αφε δυο!) και την ιδια φωτογραφια (αφου χωρις αυτην δεν γινεται συζητηση).

Το αποτελεσμα ειναι χωρις υπερβολη να προσπαθω μια εβδομαδα χωρις αποτελεσμα  ???

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ? >:( Εχω στερεψει πια απο τιτλους.... ???

Ασφαλώς δεν σου πέρασε από το μυαλό να μας γράψεις για ποιον τίτλο πρόκειται και σε ποια θεματική ενότητα...

Κακά αρχίσαμε...

Αφενός

Wow! είπε:
Ασφαλώς δεν σου πέρασε από το μυαλό να μας γράψεις για ποιον τίτλο πρόκειται και σε ποια θεματική ενότητα...

...
Αφετέρου:

Άλλαξε filename στη φωτογραφία. :)

Λοιπον η ενοτητα ειναι guitars,bass and amps και οι τιτλοι που εχω αλλαξει ειναι τοσοι που ειλικρινα δεν τους θυμαμαι πια!Θα αλλαξω παντως τωρα τον τιτλο της φωτογραφιας (δεν το σκεφτηκα) και θα προσπαθησω να εφευρω καινουριο τιτλο και βλεπουμε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back