- Πόντοι
- 218
γεια σας και παλι παιδια ουτε εγω δεν ξερω γιατι ανεβαζω αυτο το βιντεο το παιξιμο ειναι χαλια το λιγοτερο απλα να μην παει χαμενος ο κοπος, μην δωσετε και πολυ βαση, στο επομενο θα παιξω κανονικα
Εχει διαφορα το χαλια απο το κανονικα δηλαδη?nickrahm είπε:γεια σας και παλι παιδια ουτε εγω δεν ξερω γιατι ανεβαζω αυτο το βιντεο το παιξιμο ειναι χαλια το λιγοτερο απλα να μην παει χαμενος ο κοπος, μην δωσετε και πολυ βαση, στο επομενο θα παιξω κανονικα
αφου ειμουνα λιωμα βρε cos το all along the watchtower το λεω all along the watch tider, και γενικα το βιντεο οπως ειπα δεν ειναι καθολου καλο, απλα ειπα να μην παει χαμενος ο κοπος και το ανεβασα, κλα'ι'νcos_dr είπε:Σου πέφτουν οι πέφτενς.....................
Έχεις λιώσει φίλε.nickrahm είπε:αφου ειμουνα λιωμα βρε cos το all along the watchtower το λεω all along the watch tider, και γενικα το βιντεο οπως ειπα δεν ειναι καθολου καλο, απλα ειπα να μην παει χαμενος ο κοπος και το ανεβασα, κλα'ι'ν
Aλητεια! ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Θα ξαναπώ ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Με 6 μικρές και δύο μεγάλες ξεκίνησε κάποτε κι ο gvour, και τώρα όποτε πάει σε μπυροποσία, το μαγαζί ξεμένει και αγοράζει μπύρες από τα διπλανά περίπτερα.
Αλήθεια είναι, αν θέλεις ρώτησε και τον ίδιο. ;D ;D ;D ;D :-*gvour είπε:Aλητεια! ;D ;D ;D
Sticky εδώ και τώρα.noe13 είπε:δε ξερω για σας αλλα εγω εχω παθει εξαρτηση με τα βιντεο...κυριως με τον μονολογο βεβαια...
Διορθώθηκε.cos_dr είπε:Πάντως σχετικά καλά παίζει, ιδιαίτερα αμά δεν έχεις πιει πολλές μπύρες,