Nέο single ΕΚΜΕΚ - Mια στον ουρανό και μια στο χώμα

audiokostas είπε:
Αν ήταν περισσότερο ska και λιγότερο balkan θα μου άρεσε πολύ περισσότερο.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ένα ωραίο κομμάτι από ενα εμφανώς πολύ καλό γκρουπ.
Σ' ευχαριστούμε πολύ Κώστα!! Ίσως το εστιάσουμε το θέμα σε πιο λάτιν/callexico σιγα σιγα...

Πάρα πολύ ωραίο!Μπράβο!

Κατά την αποψή μου, είναι το πιο ωραίο τραγούδι σας!

υ.γ και 'γω θα το προτιμούσα περισσότερο ska
Να 'σαι καλά doc!! Θα το μεταφέρω στα κεντρικά!   ;)

Ωραίο το τραγούδι και το είχατε πει στο πρόσφατο λάιβ στην Αθήνα, τώρα πια μ αρέσει αυτό το εθνικ-Μπάλκαν στύλ, ΕΚΜΕΚ πλέον ακόμη περισσότερο :D

Και το Gretchόνι  πολύ καλό..
Θενξ Νάσο!!  ;D ;D ;D  ;D ;D

Αν και το βίντεο δείχνει τη Γρετς ,στο τραγούδι σκάει η παρακάτω κυρία  ...    ;)

pavesquire.jpg

την οποία άκουσες και live!!   :D

Καλησπερα!Ειμαι ο τρομπετιστας της υποθεσης και θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια! :)

g.avram είπε:
Καλησπερα!Ειμαι ο τρομπετιστας της υποθεσης και θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια! :)
Μεγαλε αρχοντα..... :D :D :D

Εμπειρια να σε ακουει καποιος

παίδες ακούω πολύ το κομμάτι στο ραδιόφωνο και τώρα που το ψαξα κατάλαβα πως είναι δικό σας!

συγχαρητήρια...είναι πάρα πολύ καλό και σας εύχομαι να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία!!

hot_sauce είπε:
παίδες ακούω πολύ το κομμάτι στο ραδιόφωνο και τώρα που το ψαξα κατάλαβα πως είναι δικό σας!

συγχαρητήρια...είναι πάρα πολύ καλό και σας εύχομαι να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία!!
Να είσαι καλά φίλε!! Σ' ευχαριστώ και εκ μέρους των παιδιών !!

Μόλις έχουμε ηχογραφήσει και καινούριο single ,μόλις κυκλοφορήσει θα ποστάρω για όσους φίλους ενδιαφέρονται!  :) :) :)

Trending...

Νέα θέματα

Back