Update μετά απο μελέτη μάνιουαλ και βιντεακίων, σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλοι ψυχαναγκαστικοί που ενδιαφέρονται.
Απ'οσο έχω καταλάβει ΔΕΝ μπορείς να κάνεις pre-assign τι θα ελέγχει το κάθε ένα απο τα 3 ρυθμιστικά στο GP-50. Μπαίνεις στο patch και μετα πρέπει να μπείς σε κάθε επιμέρους block (drive, amp, delay, whatever) και εκει κάτω σου πετάει όλα τα "knobs" του "μηχανήματος", αν είναι πάνω απο 3 σκρολάρεις δεξια-αριστερά για να τα δείς όλα.
Δηλαδή για μια amp eq ρύθμιση πατας PARAM, σκρολάρεις λίγο να πας στο AMP, ξαναπατάς και μετά έχεις το ανάλογο ρυθμιστικό (ίσως με ενα μικρό σκρολ). Αν μπορείς να το κάνεις αυτό μια φορά και μετά να το αφήσεις με αυτό το μενού ανοικτό (είπαμε, παίζει ως απλά καθαρός ενισχυτής σε αυτό το σενάριο που σκέφτομαι και δε θα χρειαστώ να πάω να κάνω αλλου edits) τότε είμαστε μπόμπα. Αν μετά απο λίγο "βγαίνει" μόνο του στην αρχική και πρέπει να το κάνεις κάθε φορα αυτό για να ξαναμπείς στο amp eq....not great not terrible. Σίγουρα καλύτερο απο το να πρέπει να βγάλω το κινητό, σε κάθε περίπτωση.
Μετά μεγάλο ατού τα 2 footswitches, γιατί στην άλλη χρήση που με ενδιαφέρει (all in one backup λύση) μπορώ να έχω 5-6-10 ήχους ανάλογα με το playlist του live και να πηγαίνω μπρος πίσω ανάλογα με το τι θέλω σε κάθε τράκ. Με το μικρό πρέπει να σκύβεις κάθε φορά να στρίβεις το PARAM και όχι τίποτα αλλά τα έχουν δυσκολέψει τα gymnastics τελευταία.
Ακόμα ένα μικρό ατού το ότι έχει και ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζει μέσω USB. Θα είμαι καλυμμένος δηλαδή και σε περίπτωση που τα φτύσει το τροφοδοτικό μου χωρίς να χρειάζεται να έχω πακεταρισμένο και δεύτερο 9βολτο για το GP50.
I'll sleep on it απόψε και μάλλον μέσα στο ΣΚ θα το χτυπήσω.