ΝΕΟ Κομμάτι! Ρίξτε ένα αυτί...

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Μετά από αρκετό καιρό απραγίας, έφτιαξα ένα καινούριο κομματάκι.

Όπως θα διαπιστώσετε ο καιρός πέρασε αλλά μυαλό δεν έβαλα. :P

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο δώ:

http://www.box.net/shared/im3bima57d

ή να το ακούσετε μαζί με το υπερ-ποζέρικο κλιπάκι που έφτιαξα:

[flash=200,200]

(μετά το rendering ξεσυγχρονίστηκε λίγο ο ήχος σε μερικά σημεία, αλλά τι να κάνουμε!)

Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας!

ear-closeup.jpg

;D

Λάμπρο, πολύ καλό.. :D

δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο, νομίζω πως όλα ακούγονται όπως πρέπει.. :)

Γενικά ωραίο το κομματάκι εκτός των "φωνητικών" του που όμως αν τα δεις σαν εφφέ είναι κι αυτά ΟΚ... Δεμένο, αρκετά τεχνικό ΟΚ και ο ήχος και ειδικά από το 2:30 και μετά είναι ενδιαφέρον και συνθετικά... Είναι αυτό που λέμε στη γλώσσα των δημιουργών ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ και νομίζω πως αυτό τα λέει όλα...

+1

Πολύ ωραίο Λάμπρος! Ιδίως στο 2ο μέρος που γίνεται κι επικουάουα. Όντως ακούγεται όπως πρέπει, και προτότυπο είναι. Keep On!

Ευχαριστώ παίδες, να στε καλά!

relayer είπε:
Γενικά ωραίο το κομματάκι εκτός των "φωνητικών" του που όμως αν τα δεις σαν εφφέ είναι κι αυτά ΟΚ...
Δεν είναι φωνητικά, είναι beatbox! (Τεχνική για να φτιάξεις ήχους ντραμς με το στόμα)

Ωραίο αυτί flea, αλλά πολύ τρίχα ρε παιδί μου!  ;D

Λαμπρο μια χαρα σε βρισκω. Και ωραιος industrial ηχος στην κιθαρα. Με τι εγραψες?

ΥΓ μονη μου "ενσταση" ειναι η μιξη. Οι κιθαρες ειναι ΠΟΛΥ μπροστα και δινει εντυπωση backing track. Αν τις εβαζες πιο μεσα στο κομματι (προσωπικα) θα μου αρεσε πιο πολυ (νομιζω)

lambrosgg είπε:
Ευχαριστώ παίδες, να στε καλά!

Δεν είναι φωνητικά, είναι beatbox! (Τεχνική για να φτιάξεις ήχους ντραμς με το στόμα)

Ωραίο αυτί flea, αλλά πολύ τρίχα ρε παιδί μου!  ;D
Ναι ΟΚ το άκουσα από μικρά ηχειάκια PC για αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά και τη λέξη εφφέ... Και πάλι ++++ για την προσπάθεια!

playloud είπε:
Λαμπρο μια χαρα σε βρισκω. Και ωραιος industrial ηχος στην κιθαρα. Με τι εγραψες?

ΥΓ μονη μου "ενσταση" ειναι η μιξη. Οι κιθαρες ειναι ΠΟΛΥ μπροστα και δινει εντυπωση backing track. Αν τις εβαζες πιο μεσα στο κομματι (προσωπικα) θα μου αρεσε πιο πολυ (νομιζω)
Έχεις δίκιο σε αυτό. Προσπάθησα να το σώσω όσο μπορώ με EQ αλλά τζίφος. Στο τέλος κατέληξα απλώς στο να χαμηλώσω την ένταση + μερικά automation.

Οι ήχοι είναι από έναν ήχο που έφτιαξα στο Line 6 Pod XT Live. Χρησιμοποίησα τον ίδιο και στα ρυθμικά μέρη άλλα και στα σόλο. Είναι ο μοναδικός ήχος που μου ταιριάζει και στα 2. Στα σόλο είχα βάλει και Wah Wah όμως γι αυτό ακούγεται κάπως διαφορετικα.

πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε και το κλιπάκι πάρα πολύ. Μπράβο, πάντα τέτοια.

;D ;DΠλακα ειχε το αυτι..Λοιπον φιλε,το κομματι ειναι super,ο ηχος σου πολυ καλος,και καλο παιξιμο ;)Μια μικρη ενσταση (αν μου επιτρεπεις),Απο ολο αυτο το γρηγορο(και καλο παιξιμο)σε αυτο το κομματι κατα την γνωμη μου θα ηθελε πιο χαρακτηριστικο παιξιμο σε καποια σημεια.Ισως κατι απο ανατολη?δεν ειμαι σιγουρος..δηλ επαναλαμβανομενα σχηματα που να μενουν στο αυτι(οχι της φωτο ;D)ειδα οτι στο 2ο μερος προσπαθησες για κατι τετοιο.Θελει ομως περισσοτερα σχηματα.Αυτα..συγχαρητηρια παντως για την πολυ καλη δουλεια ;)

panouhl είπε:
πάρα πολύ καλό. Μου άρεσε και το κλιπάκι πάρα πολύ. Μπράβο, πάντα τέτοια.

Καλή προσπάθεια μπράβο σου .
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τα καλά σας λόγια!

;D ;DΠλακα ειχε το αυτι..Λοιπον φιλε,το κομματι ειναι super,ο ηχος σου πολυ καλος,και καλο παιξιμο ;)Μια μικρη ενσταση (αν μου επιτρεπεις),Απο ολο αυτο το γρηγορο(και καλο παιξιμο)σε αυτο το κομματι κατα την γνωμη μου θα ηθελε πιο χαρακτηριστικο παιξιμο σε καποια σημεια.Ισως κατι απο ανατολη?δεν ειμαι σιγουρος..δηλ επαναλαμβανομενα σχηματα που να μενουν στο αυτι(οχι της φωτο ;D)ειδα οτι στο 2ο μερος προσπαθησες για κατι τετοιο.Θελει ομως περισσοτερα σχηματα.Αυτα..συγχαρητηρια παντως για την πολυ καλη δουλεια ;)
Σπανίως προσχεδιάζω τα σόλο μου. Συνήθως σκέφτομαι ένα στάνταρ ξεκίνημα που ταιριάζει και μετά αυτοσχεδιάζω μέχρι να βγεί ένα που να ...ακούγεται! Όντως στο 2ο σόλο ήθελα να ξεκινήσω από ουσάκ κ μετά να το πάω σε πεντατονική.  ;)

πολύ καλό το κομμάτι σου

και το βίντεο τα σπαει

αλλά σαν σωστός ποζεράς πρέπει όταν σολάρεις να φοράς παντελόνι 8)

Oreos ! Goustoziko to klipaki ! Mono ta beatbox fonitika mou akoustikan liko akira ...

AL PACINO είπε:
κηπ ον καφρινγκ  ;) ;) τι κιθαρα ειναι αυτη?
κιπ ποζινγκ του  ;D

Είναι customιά του Τζίμη (στην Ιπποκράτους). Πάνω από 10 χρονών όργανο με EMG 81 και Ibanez hardware. Την αγόρασα μεταχειρισμένη περί το 2006 από ενα μέλος του φόρουμ (να ναι καλά) και δεν την αποχωρίζομαι!

μολις μπηκε το ριφ αρχισα να χτυπιεμαι!

πολυ καλη δουλεια στο συνολο!

[move]\m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/[/move]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back