Νέο Jeff Beck!

Πολύ πολύ ωραίο, μακριά απο τεχνοκρατικές εξτραβαγκάνζες  ;D που τις συνηθίζει συχνά πυκνά...θα μπορούσε να είναι το καινούργιο κομμάτι του Gary Clark Jr (νταξ, με λίιιγο διαφορετική παραγωγή/άποψη), κι αυτό μόνο για καλό το λέω  ;D...μου κέντρισε το ενδιαφέρον ν'ακούσω κι άλλα...θενξ.

ζυγισμένο....

πάντως άχαρη δουλειά να είσαι κιθαρίστας και κάθε τόσο να πρέπει να δανειστείς ένα φωνητικάριο....

Εγω δεν γουσταρω φωνες στα κομματια του.

Με την κιθαρα τα "τραγουδαει" καλυτερα.

Άρθρο και νέo εκπληκτικό τραγούδι "Scared for the Children"...

http://www.rollingstone.com/music/news/hear-jeff-becks-hendrix-inspired-new-ballad-scared-for-the-children-20160630

He went deeper on the musical side of the song in another interview that will come out in Rolling Stone next month. When asked about why the song contained strong echoes of Hendrix, he said the influence "inadvertently" came out that way. "It's [Hendrix's] 'Angel' ... there's no escape," Beck said. "I've never loved Hendrix more than I do now."
Όντως, ο Jimi είναι για μεγάλα παιδιά...

(BTW πέρα από Hendrix το σόλο θυμίζει σε κανέναν Gilmour; Ή μόνο σε μένα)

Gilmour όχι...

θα έλεγα μόνο Beck.

Εχει μέρικές φράσεις κλισέ Beck, όπως κάτι βυθίσματα ξαφνικά που κάνει όταν κρατάει κάποιες νότες...

Πράγματα που δεν τα κάνει κανείς άλλος...ή δεν θέλει μια και τα έκανε αυτός...

Μου θύμισε λίγο σημεία από το flash..

Πολυ ωραιο το κομματι,το σολο απο μονο του αριστουργημα.

Καποια σηκωματα θυμιζουν ισως λιγο Gilmour,νομιζω οτι εχει να κανει και με το συγκεκριμενο ντιλευ που χρησιμοποιει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back