Ό,τι άκουσα επεικώς χάλια ήταν...Smyro είπε:
Υποστηρίζω ότι, όσο και αν φαίνεται αλλόκοτο θεωρητικά (μιας και υποτίθεται ότι ο στόχος είναι η "πιστή" εξομοίωση), κάθε modeler διαθέτει έναν δικό του "χαρακτήρα", που έχει να κάνει κυρίως με το "γενικό" EQ curve των εξομοιώσεων.RayDTutto είπε:Ό,τι άκουσα επεικώς χάλια ήταν...
I agreeRayDTutto είπε:Ό,τι άκουσα επεικώς χάλια ήταν...
Ναί, σίγουρα. Αυτό όμως δεν μας απαγορεύει να κρίνουμε απ' αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα εκεί έξω. Και ΙΜΗΟ μια χαρά μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα από clips και youtube.gdevelek είπε:Μέχρι να την ακούσετε ζωντανά, και μάλιστα να κάνετε και λίγο tweaking... :![]()
Θα συμφωνούσα αν οι ήχοι αφορούσαν κάποιο youtube vid.gdevelek είπε:Μέχρι να την ακούσετε ζωντανά, και μάλιστα να κάνετε και λίγο tweaking... :![]()
Απλά presets είναι Ray! Καμία σχέση με το τι μπορεί να κάνει ο χρήστης (ειδικά στα gt-8 και gt-10 της Boss που οι δυνατότητες για tweaking είναι ο λόγος που κάποιοι τα παίρνουν), trust me on that!RayDTutto είπε:δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ καλύτερο.
Σωστό. Ωστόσο δες τι έγραψα παραπάνω: η GT-100 έχει την ίδια φιλοσοφία EQ με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες GT. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από τα κλιπάκια και από τα βίντεο και από όλα. Μια έμφαση στις μεσουψηλές που, να πω την αμαρτία μου, προσωπικά με εκνευρίζει πολύ. Όμως μπορεί να είναι ιδανική για κάποιους τύπους παικτών και μουσικής.fusiongtr είπε:Απλά presets είναι Ray! Καμία σχέση με το τι μπορεί να κάνει ο χρήστης (ειδικά στα gt-8 και gt-10 της Boss που οι δυνατότητες για tweaking είναι ο λόγος που κάποιοι τα παίρνουν), trust me on that!
Σε ποιούς ρε παιδιά, πείτε και σε 'μένα που δεν ξέρω.The Genius Loci είπε:Wait... σε ποιους μουσικούς κύκλους είπαμε ότι είχε επιτυχία η σειρά GT? ;D
Ακριβώς.![]()
Πάρ' την εσύ και μην σε νοιάζει! Θα σε μυήσω εγώ στον μουσικό μου κύκλο!theoctapus είπε:Σε ποιούς ρε παιδιά, πείτε και σε 'μένα που δεν ξέρω.
Σε μαςRayDTutto είπε:Σε ποιούς; Για πες.
Σύμφωνοι, αλλά οι ρημάδες είναι τόσο tweakable που μπορείς να φέρεις τον ήχο όπου ακριβώς θέλεις, άσχετα με τον αρχικό του χαρακτήρα! Θέλει βέβαια εμπειρία, γνώση, και πολύ ψάξιμο, αλλά νομίζω είναι οι μόνες στην κατηγορία τους, που μπορεί κάποιος να πετύχει με μεγαλύτερη ακρίβεια οποιονδήποτε ήχο έχει στα αυτιά του!The Genius Loci είπε:Ωστόσο δες τι έγραψα παραπάνω: η GT-100 έχει την ίδια φιλοσοφία EQ με ΟΛΕΣ τις προηγούμενες GT. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις και από τα κλιπάκια και από τα βίντεο και από όλα. Μια έμφαση στις μεσουψηλές που, να πω την αμαρτία μου, προσωπικά με εκνευρίζει πολύ.
Καβεράδες και μαγαζόμπαντες.RayDTutto είπε:Σε ποιούς; Για πες.
+10WilliamSats είπε:Βέβαια στην τιμή που είδα......Ναι ναι αυτήν, δεν νομίζω να κάνει και πολλά όταν έχει απέναντί της στην ίδια κατηγορία τιμής την Line6 HD500 και την λίγο πιο φθηνή αλλά εξίσου καλή Digitech RP1000