Νέο Backing Track

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Ανεβάζω ένα bt σε μπαλαντοσόουλ ύφος για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει και να γράψει τίποτα. Αν θέλετε την αρμονία, που έχει μερικά twists, πείτε και θα την ανεβάσω. Όποιος θέλει να εμπλουτίσει την (απλούστατη) ενορχήστρωση, ευπρόσδεκτος επίσης.

soul_ballad.mp3

Attachments

Jazzjoker είπε:
Πολύ ωραία τα takes σας παιδιά. ;D
Κάνουμε τους κούρδους σε κάτι τέτοια  ;D

Φανταστκό το bt αλλά δε κατάλαβα τίποτα  ::)

(είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο)

oti_na_nai_kostas80.mp3

Attachments

(είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ κάτι τέτοιο)
Είναι σχεδόν όλο "out" αλλά ακούγεται σαν άποψη :)

Φίλε μου το backing track που έφτιαξες, είναι ότι πρέπει για τσόντες της εποχής του 80...Γι αυτό το περιποιήθηκα καταλλήλως, βάζοντας και λίγο σαχλόφωνο... ;D

ΥΓ1 Την άλλη φορά, κάνε και μία αλλαγή στο θέμα

ΥΓ2 Και εγώ με Τele παίζω...άρα Τele καλή για τσόντα? ;)

ΥΓ3 Με λίγη προπόνηση μπορώ και χωρίς πρασινάδες :P

Jazzjok.mp3

Attachments

επειδη στο ear training δεν ειμαι ξεφτερι.Κανε μια συντομη αναλυση του τι παιζει Pls...

Αρχικα δεν κανεις 1-2-5-6 σε σε ρε ματζορε με 2μινορε? και μετα τι?το ιδιο απο Σι μινορε?

rocka cola είπε:
Αρχικα δεν κανεις 1-2-5-6 σε σε ρε ματζορε με 2μινορε? και μετα τι?το ιδιο απο Σι μινορε?
Λάθος άνθρωπο ρωτάς (εάν ρωτάς εμένα)...η τελευταία φορά που με θυμάμαι να διάβαζα νότες, ήταν το 1973 ;D...με το αυτί παίζω

είναι ότι πρέπει για τσόντες της εποχής του 80
Δηλαδή σε σύγχρονες δεν παίζω; Να βγάλουμε κανά χαρτζιλίκι ;D

Λοιπόν μια που το ζήτησε και ο rocka και ακούω ότι και ο marathon δυσκολεύται με την αρμονία έχουμε και λέμε:

A: Dmaj7 - D#m7b5 - G#7b13 - Bm7

Δηλαδή D lydian με ένα II-V σε C# μινόρε στη μέση

B: Bm7 - Fmaj7 - Amaj7 - F#7

B dorian - F lydian - A major - F# χιτζαζ (ή ό,τι άλλο θέλετε)

Jazzjoker είπε:
Δηλαδή σε σύγχρονες δεν παίζω; Να βγάλουμε κανά χαρτζιλίκι ;D
περίμενε, βγαίνει το καινούργιο DVD της Τζούλιας, να δούμε ποιός έχει γράψει τη μουσική :D

και ακούω ότι και ο marathon δυσκολεύται με την αρμονία
Δεν δυσκολεύομαι...δεν τη χρειάζομαι φίλος, είναι σαν το USB στο Ιpad ;D ;D

Καταπληκτικό μπακιτράκι.

This is my take.

Θα το έφτιαχνα λίγο ακόμα αλλά έμαθα για τον Gary Moore και με πήρε από κάτω.

Είναι λίγο δυνατά, έχει κάτι ψιλοπράσινες.

Τεσπαν.

jazzjok+ray.mp3

Attachments

Thank you Ray, Μόλις γύρισα και είμαι ερείπιο :'(. Και θυμωμένος που μεγαλώνω και χάνω. Καλημέρα.

Ωραίο το σαχλόφωνο.

Aντε να ανεβασω και εγω ενα, καθοτι πολυ μου αρεσει οτι μας ποσταρει ο κυριος JJ κατα καιρους.

Δεν εχω ακουσει ακομα τις εκδοσεις των υπολοιπων, will do as soon as possible. Επαιξα πανω στο track μια φορα για να το δω και στη δευτερη πατησα το rec, one take. Ως εκ τουτου, σορρυ για τις πρασιναδες  ;D

Αν βρω χρονο ισως ανεβασω κατι πιο προσεγμενο, ισως κατι με μπασο...

Υ.Γ. Το ξεκινημα ειναι ψιλοφριχτο...

Soulback-Odis.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωχ, σόρρυ, μέσα στην ταραχή, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι σαχλόφωνο... Έχεις δίκιο. GR-20 σε Guitar Rig για το γρέζι...

RayDTutto είπε:
Ωχ, σόρρυ, μέσα στην ταραχή, ξέχασα να αναφέρω ότι είναι σαχλόφωνο... Έχεις δίκιο. GR-20 σε Guitar Rig για το γρέζι...
Το σαχλόφωνό σου θέλει λίγο reverb και eko και θα απογειωθεί. Και λίγο περισσότερη τόλμη ;)

Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.

rocka cola είπε:
Εχω παιδευτει με το backing track σου jazzjoker και χω καψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα για να παιξω Lydian.Δεν την εχω μαθει με θεσεις οπως την dorian πχ και την Mιxolydian και προσπαθω να το προσεγγισω με αναγωγη σε μινορε που το χω απο θεμα θεσεων στην ταστιερα και λιγο και με το αυτι να παταω το #4 πανω στην major scale.Συντομα θα κανω κι εγω μια αποποιρα οχι και τοσο αυτοσχεδιαστικη ομως.
Η πολλή θεωρία θα σε φάει...είναι απλό, κλείσε τα μάτια...και φαντάσου τσόντα!!!! ;D ;D

Θα σου βγεί αμέσως! ;)

rocka cola είπε:
thx 4 the info marathon.Θα το τσκεαρω τωρα. :)
Είπα φαντάσου...όχι δές!!!! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back