Νεο Ayreon αλμπουμ...

audiokostas είπε:
Τη μουσική του να δουμε ποιός θα καταλάβει.
εάν περίμενα από εδώ μέσα 8)...απλά βαριέμαι να πάω σε ένα forum με κανονικούς μουσικούς!!!!! ;) ;D...γιατί δεν έχω πάει ΩΔΕΙΟ!

audiokostas είπε:
Τη μουσική του να δουμε ποιός θα καταλάβει.
Ο ιστορικος του μελλοντος σιγουρα....
meditate.gif

Τη μουσική του δεν την ξέρω, δεν έχω ακούσει.

Το studio μου άρεσε!!!

Νταξ- τα μανουάλια - κηροπήγια, θα τα είχα απομακρύνει ;D ;D

amps, πλήκτρα, κιθάρες.... αλλά ούτε ένα mac ρε ο τεντιμπόυς... :P Απαράδεκτος....  :o :o

LK είπε:

Το studio μου άρεσε!!!

Νταξ- τα μανουάλια - κηροπήγια, θα τα είχα απομακρύνει ;D ;D
Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι το προσωπικό του στούντιο; Το παίρνω και με τα κηροπήγια (και με τα ασημί ρούχα) αν χρειαστεί.  ;D

εγώ είδα ότι η πόρτα ανοίγει μόνο για τσαγάκι, γαλατάκι ή για καουτόνικ.... Χάλια ζωή ...

Δουλεύω από το πρωί για να γυρίσω σπίτι κατά τις 7, και να ακουμπήσω κιθάρα για κάνα 2ωρο από τις 8 (εαν και εφόσον έχω κουράγιο...) ... Την ίδια στιγμή ο ψηλέας έχει πιεί 2-3 Lipton, έχει κατεβάσει 1 λίτρο γάλα φρέσκο, έχει παίξει 8 ώρες κιθάρα κλπ κλπ... Τι να πεις... ;) ;)

LK είπε:
Με τους Ayreon γραφει concept/rock opera albums. Tο ολο concept, η ενορχηστρωση, οι στιχοι, το αρτιο παιξιμο των μουσικων, οι πολλοι και καλοι guests και η συνολικη παραγωγη των αλμπουμς ειναι σε υψηλα standards.

Ο Arjen Lucassen ειναι πολυοργανιστας και η συνθεση/ενορχηστρωση/παραγωγη ειναι παντα δικια του. Στην ουσια οι Ayreon ειναι ο Lucassen και διαφοροι guests σε καθε αλμπουμ.

Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα", κοιτωντας καθαρα τα παραπανω και αφηνοντας εξω τα οποια προσωπικα μουσικα του γουστα.

Γι αυτο εγραψα "σαν μουσικος, μονο "αδιαφορες" δεν μπορεις να χαρακτηριζεις τετοιες παραγωγες."

@LK, δυο κομματια παρακατω, πιστευω να σου αρεσουν. 8)

Ayreon - Beneath the Waves (EVE)

Computer eyes

Waterfall-K είπε:
Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα"
Καλά,πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις... >:(

Κάνεις σαν παιδάκι που του έθιξαν τον αγαπημένο του power ranger.

Και στην όπερα έχουμε καταπληκτικές παραγωγές αλλά με αφήνουν αδιάφορο,

τι να κάνουμε τώρα..

Για μουσική μιλάμε..Έλεος με τα κολλήματά σας.

Δεν το παιρνω καθολου αλλιως. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω. Περιεργο, γιατι γραφω σε απλα Ελληνικα....

Waterfall-K είπε:
Περιεργο, γιατι γραφω σε απλα Ελληνικα....
Γράφεις...αλλά και εμένα μου φάνηκαν αδιάφορα τα παραπάνω videos που ανέβασες... 8) :P

Δεν πειραζει βρε Marathon, και τι εγινε? Νεο παιδι εισαι ακομα, εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να εκπαιδευσεις το αυτι σου σε πχιοτικα ακουσματα.
baby.gif
;D

Waterfall-K είπε:
Δεν πειραζει βρε Marathon, και τι εγινε? Νεο παιδι εισαι ακομα, εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να εκπαιδευσεις το αυτι σου σε πχιοτικα ακουσματα.
πχιοτικα ίσως...αδιάφορα όμως...που χρόνος :P

Waterfall-K είπε:
Δεν το παιρνω καθολου αλλιως. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω. Περιεργο, γιατι γραφω σε απλα Ελληνικα....
Προφανές σε εσένα,όπως και η γνώμη σου για τον Lucassen υποκειμενική.

Στο απυρόβλητο δεν είναι κανείς καλλιτέχνης και δικτατορία απόψεων αλλού.

Όσο για τα ελληνικά σου, που εννοούν ότι για όποιον είναι αδιάφορο άκουσμα οι Ayreon δεν είναι σοβαρός μουσικός,σε διαβάζουν και άλλοι και κρίνεσαι..

Κανιμώθριος είπε:
Όσο για τα ελληνικά σου, που εννοούν ότι για όποιον είναι αδιάφορο άκουσμα οι Ayreon δεν είναι σοβαρός μουσικός,σε διαβάζουν και άλλοι και κρίνεσαι..
Τα Ελληνικα μου σου λενε πολυ καθαρα οτι

"Tο ολο concept, η ενορχηστρωση, οι στιχοι, το αρτιο παιξιμο των μουσικων, οι πολλοι και καλοι guests και η συνολικη παραγωγη των αλμπουμς ειναι σε υψηλα standards.

Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα",
κοιτωντας καθαρα τα παραπανω και αφηνοντας εξω τα οποια προσωπικα μουσικα του γουστα."

Να κανω και translation γιατι ισως παλι δεν το πιανεις:

Αν το παιξιμο των μουσικων, η ενορχηστρωση και η γενικη παραγωγη που εχει η μουσικη των αλμπουμ των Ayreon σου φαινονται αδιαφορα (και ασχετα αν σου αρεσει η συνθεση, το τελικο μουσικο αποτελεσμα, μιλαμε καθαρα για το τεχνικο μερος) τοτε τζαμπα χαλαμε τοσες σελιδες γραφοντας.

@sfaku Καλά μη φανταστείς, και εγώ αν ήταν να μου το δώσει, δεν χάλαγα τη δουλειά για τα κηροπήγια.  ;D ;D ;D ;D

@Waterfall-K
Τα άκουσα. Μέσα είσαι, μου αρέσει το style. Από τα δύο, πιο πολύ το Computer eyes  ;)

Waterfall-K είπε:
Τα Ελληνικα μου σου λενε πολυ καθαρα οτι

"Tο ολο concept, η ενορχηστρωση, οι στιχοι, το αρτιο παιξιμο των μουσικων, οι πολλοι και καλοι guests και η συνολικη παραγωγη των αλμπουμς ειναι σε υψηλα standards.

Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα",
κοιτωντας καθαρα τα παραπανω και αφηνοντας εξω τα οποια προσωπικα μουσικα του γουστα."

Να κανω και translation γιατι ισως παλι δεν το πιανεις:

Αν το παιξιμο των μουσικων, η ενορχηστρωση και η γενικη παραγωγη που εχει η μουσικη των αλμπουμ των Ayreon σου φαινονται αδιαφορα (και ασχετα αν σου αρεσει η συνθεση, το τελικο μουσικο αποτελεσμα, μιλαμε καθαρα για το τεχνικο μερος) τοτε τζαμπα χαλαμε τοσες σελιδες γραφοντας.

Υ.Γ.Α ναι,η μουσική του Lucassen,όταν είχα ψαχτεί με το είδος,ήταν παντελώς αδιάφορη και για μένα..
Η μουσική έγραψα από την αρχή αλλά κατά τα φαινόμενα πρόβλημα κατανόησης έχεις εσύ.

Δεν έγραψα για τεχνικές,ενορχηστρώσεις ή όλα αυτά που φαντάστηκες.

Και translation κάνε για πάρτη σου, γιατί τόσες σελίδες με τα ρούχα σου τσακώνεσαι όπως επιτυχώς σου επισήμαιναν και άλλοι..

Μόνος σου μιλάς,να το κοιτάξεις αυτό..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτο το "παντελώς αδιάφορη" στ'αυτια μου ακουστηκε (και μου ακουγεται) καπως σαν "γενικως για πεταμα", προσωπικα αν μια παραγωγη ειναι αψογη αλλα δεν μου αρεσει η μουσικη δεν θα πω ποτε οτι μου ειναι "παντελώς αδιάφορη".

Δεν υπαρχει θεμα λοιπον, ας το αφησουμε εδω.

LK είπε:
Από τα δύο, πιο πολύ το Computer eyes  ;)
Ειναι κομματαρα, αλλα στο βιντεο ειναι η πρωτη εκτελεση του 1996 και οχι η_αρκετα καλυτερη_επανεκτελεση του 2004. Το εξωφυλλο που δειχνει το βιντεο ειναι του 2004, οπου ο Lucassen ξαναεγραψε το αλμπουμ με καλυτερο ηχο και αρκετες αλλαγες.

Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει ολο, οποτε σου προτεινω να αγορασεις το "Actual Fantasy (Revisited)" του 2004 απο InsideOut (Cat. Num. IOMCD 194).

H εκδοση αυτη εχει την επανεκτελεση (2004) του "Actual Fantasy" συν bonus DVD με την νεα εκτελεση του αλμπουμ σε 5.1, το original 1996 αλμπουμ, ενα βιντεοκλιπ σε 2.0 και 5.1 και ενα "Making Of" βιντεο (Recording Drums, Bass & Guitar)

Waterfall-K είπε:
Ειναι κομματαρα, αλλα στο βιντεο ειναι η πρωτη εκτελεση του 1996 και οχι η_αρκετα καλυτερη_επανεκτελεση του 2004. Το εξωφυλλο που δειχνει το βιντεο ειναι του 2004, οπου ο Lucassen ξαναεγραψε το αλμπουμ με καλυτερο ηχο και αρκετες αλλαγες.

Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει ολο, οποτε σου προτεινω να αγορασεις το "Actual Fantasy (Revisited)" του 2004 απο InsideOut (Cat. Num. IOMCD 194).

H εκδοση αυτη εχει την επανεκτελεση (2004) του "Actual Fantasy" συν bonus DVD με την νεα εκτελεση του αλμπουμ σε 5.1, το original 1996 αλμπουμ, ενα βιντεοκλιπ σε 2.0 και 5.1 και ενα "Making Of" βιντεο (Recording Drums, Bass & Guitar)
Θα εξετασθούν στην επόμενη αγορά.

ThanQ 4 the info.  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back