- Πόντοι
- 1,848
Μονο ο Marathon με καταλαβαινει εδω μεσα... :-[
Τη μουσική του να δουμε ποιός θα καταλάβει.Waterfall-K είπε:Μονο ο Marathon με καταλαβαινει εδω μεσα... :-[
εάν περίμενα από εδώ μέσα 8)...απλά βαριέμαι να πάω σε ένα forum με κανονικούς μουσικούς!!!!! ;D...γιατί δεν έχω πάει ΩΔΕΙΟ!audiokostas είπε:Τη μουσική του να δουμε ποιός θα καταλάβει.
Ο ιστορικος του μελλοντος σιγουρα....audiokostas είπε:Τη μουσική του να δουμε ποιός θα καταλάβει.
Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι το προσωπικό του στούντιο; Το παίρνω και με τα κηροπήγια (και με τα ασημί ρούχα) αν χρειαστεί. ;DLK είπε:Τη μουσική του δεν την ξέρω, δεν έχω ακούσει.
Το studio μου άρεσε!!!
Νταξ- τα μανουάλια - κηροπήγια, θα τα είχα απομακρύνει ;D ;D
Με τους Ayreon γραφει concept/rock opera albums. Tο ολο concept, η ενορχηστρωση, οι στιχοι, το αρτιο παιξιμο των μουσικων, οι πολλοι και καλοι guests και η συνολικη παραγωγη των αλμπουμς ειναι σε υψηλα standards.LK είπε:Τη μουσική του δεν την ξέρω, δεν έχω ακούσει.
Καλά,πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις... >Waterfall-K είπε:Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα"
Γράφεις...αλλά και εμένα μου φάνηκαν αδιάφορα τα παραπάνω videos που ανέβασες... 8)Waterfall-K είπε:Περιεργο, γιατι γραφω σε απλα Ελληνικα....
πχιοτικα ίσως...αδιάφορα όμως...που χρόνοςWaterfall-K είπε:Δεν πειραζει βρε Marathon, και τι εγινε? Νεο παιδι εισαι ακομα, εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου να εκπαιδευσεις το αυτι σου σε πχιοτικα ακουσματα.
Προφανές σε εσένα,όπως και η γνώμη σου για τον Lucassen υποκειμενική.Waterfall-K είπε:Δεν το παιρνω καθολου αλλιως. Ειναι προφανες οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω. Περιεργο, γιατι γραφω σε απλα Ελληνικα....
Τα Ελληνικα μου σου λενε πολυ καθαρα οτιΚανιμώθριος είπε:Όσο για τα ελληνικά σου, που εννοούν ότι για όποιον είναι αδιάφορο άκουσμα οι Ayreon δεν είναι σοβαρός μουσικός,σε διαβάζουν και άλλοι και κρίνεσαι..
Waterfall-K είπε:Τα Ελληνικα μου σου λενε πολυ καθαρα οτι
"Tο ολο concept, η ενορχηστρωση, οι στιχοι, το αρτιο παιξιμο των μουσικων, οι πολλοι και καλοι guests και η συνολικη παραγωγη των αλμπουμς ειναι σε υψηλα standards.
Δεν νομιζω να υπαρξει σοβαρος μουσικος που να χαρακτηρισει τα αλμπουμς του "αδιαφορα", κοιτωντας καθαρα τα παραπανω και αφηνοντας εξω τα οποια προσωπικα μουσικα του γουστα."
Να κανω και translation γιατι ισως παλι δεν το πιανεις:
Αν το παιξιμο των μουσικων, η ενορχηστρωση και η γενικη παραγωγη που εχει η μουσικη των αλμπουμ των Ayreon σου φαινονται αδιαφορα (και ασχετα αν σου αρεσει η συνθεση, το τελικο μουσικο αποτελεσμα, μιλαμε καθαρα για το τεχνικο μερος) τοτε τζαμπα χαλαμε τοσες σελιδες γραφοντας.
Η μουσική έγραψα από την αρχή αλλά κατά τα φαινόμενα πρόβλημα κατανόησης έχεις εσύ.Υ.Γ.Α ναι,η μουσική του Lucassen,όταν είχα ψαχτεί με το είδος,ήταν παντελώς αδιάφορη και για μένα..
Ειναι κομματαρα, αλλα στο βιντεο ειναι η πρωτη εκτελεση του 1996 και οχι η_αρκετα καλυτερη_επανεκτελεση του 2004. Το εξωφυλλο που δειχνει το βιντεο ειναι του 2004, οπου ο Lucassen ξαναεγραψε το αλμπουμ με καλυτερο ηχο και αρκετες αλλαγες.LK είπε:Από τα δύο, πιο πολύ το Computer eyes
Θα εξετασθούν στην επόμενη αγορά.Waterfall-K είπε:Ειναι κομματαρα, αλλα στο βιντεο ειναι η πρωτη εκτελεση του 1996 και οχι η_αρκετα καλυτερη_επανεκτελεση του 2004. Το εξωφυλλο που δειχνει το βιντεο ειναι του 2004, οπου ο Lucassen ξαναεγραψε το αλμπουμ με καλυτερο ηχο και αρκετες αλλαγες.
Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει ολο, οποτε σου προτεινω να αγορασεις το "Actual Fantasy (Revisited)" του 2004 απο InsideOut (Cat. Num. IOMCD 194).
H εκδοση αυτη εχει την επανεκτελεση (2004) του "Actual Fantasy" συν bonus DVD με την νεα εκτελεση του αλμπουμ σε 5.1, το original 1996 αλμπουμ, ενα βιντεοκλιπ σε 2.0 και 5.1 και ενα "Making Of" βιντεο (Recording Drums, Bass & Guitar)