- Πόντοι
- 2,368
Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη.DaveMurrayJr είπε:
και χωρίς έμπνευση απο το POPfenderiarhs είπε:Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη.
Είμαι αμαρτωλός το ξέρω, αλλά μ'αρέσει ρε γαμώτο... Μ'αρέσει...riotshield είπε:και χωρίς έμπνευση απο το POP
Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη!riotshield είπε:και χωρίς έμπνευση απο το POP
Soooooooo right!Jasemeister είπε:Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS?
όποιος ξαναπεί κακό για το POP θα τον βαρέσω στον POP-O ;D ;D ;Driotshield είπε:και χωρίς έμπνευση απο το POP
Είναι επειδή είναι λίίίίίίίίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το πρώτο κομάτι των U2 που ΕΚΛΕΙΣΑ, διότι δεν το άντεχα άλλο. Το ξανάκουσα με το ΖΟΡΙ άλλη μία φορά, πριν ποστάρω, ώστε να είμαι σίγουρος...Jasemeister είπε:Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS?
Zooropean11 είπε:Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη!
A ok, Sorry! Απλα επειδη ακουω συνεχεια να θαβουν το POP σε μουσικους κυκλους, δεν πολυκαταλαβα το ποστ. Friends?riotshield είπε:εννοούσα χωρίς έμπνευση μετα το αριστουργημα POP.