Νεο ασμα U2.

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
http://goyb.u2.com/

nloth4.jpg

DaveMurrayJr είπε:
Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη.

και να έχει ο καθένας το προσωπικό χαλί του!

Τον Edge τον ρίξανε!

Οι παντρεμενοι απλα φανταστειτε να μπαινει εδω μεσα η γυναικα σας για συμμαζεμα...

-"μα καλα,ποσα τετοια στρογγυλα εχεις μαζεψει εδω μεσα (πιατινια)...κρατησε 2-3 και τα υπολοιπα τα πεταω..."

-"σηκωσα να τιναξω τα χαλια και μπερδευτηκαν λιγο μερικα καλωδια..ελα μωρε θα τα ξαναφτιαξεις εσυ,δεν ειναι τιποτα"

fenderiarhs είπε:
Η αλλιως η ηδονη του να εισαι πλουσιος, υγιης, ταλαντουχος, μουσικαρα και να εισαι και μελος στην μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη.
και χωρίς έμπνευση απο το POP

riotshield είπε:
Είμαι αμαρτωλός το ξέρω, αλλά μ'αρέσει ρε γαμώτο... Μ'αρέσει...

riotshield είπε:
Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη!

Βλεπω ο edge γυρισε σε κατι πιο απλο!

Αραγε όλο αυτο το rack το περναει μονο στον Vox και στο Marshall που φαίνονται στην φωτο?

Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS?  :D

Jasemeister είπε:
Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS?  :D
Soooooooo right!

riotshield είπε:
όποιος ξαναπεί κακό για το POP θα τον βαρέσω στον POP-O  ;D ;D ;D

Jasemeister είπε:
Υποτίθεται ότι το link έχει ενα τραγούδι δεν το άκουσε κανείς σας θάμπωσε το GAS?   :D
Είναι επειδή είναι λίίίίίίίίγο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το πρώτο κομάτι των U2 που ΕΚΛΕΙΣΑ, διότι δεν το άντεχα άλλο. Το ξανάκουσα με το ΖΟΡΙ άλλη μία φορά, πριν ποστάρω, ώστε να είμαι σίγουρος...

Ελπίζω να μην είναι αντιπροσωπευτικό του άλμπουμ, αλλιώς λάμα τα...

Zooropean11 είπε:
Δεν καταλαβα, τι το κακο εχει το POP; Ειναι ο αγαπημενος μου δισκος τους, με δευτερο τον Achtung Baby. Οσο ακουω το καινουργιο σινγκλ, τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι το νεο αλμπουμ θα μας θυμισει εκεινη την (δοξασμενη) εποχη!

εννοούσα χωρίς έμπνευση μετα το αριστουργημα POP.

riotshield είπε:
εννοούσα χωρίς έμπνευση μετα το αριστουργημα POP.
A ok, Sorry! Απλα επειδη ακουω συνεχεια να θαβουν το POP σε μουσικους κυκλους, δεν πολυκαταλαβα το ποστ. Friends?

Δεν ξέρω, ρε παίδες, δεν με τρέλανε το κομμάτι, βασικά δεν μου άρεσε... Όπως και στο "How to dismantle an atomic bomb", νομίζω ότι δεν μπορούν ούτε καν να συγκριθούν με τους U2 του προηγούμενων εποχών (βλ. τη δισκάρα "Rattle and Hum")...

...πάντως παιδιά, εμένα κάποια στοιχεία του τραγουδιου μου αρέσαν αρκετά... απλά όλα μαζί μου κάναν μπουρέκι... δεν...

:) 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back