- Πόντοι
- 16
Μετά από αρκετές ακροασεις του νέου αλμπουμ των Iced Earth - Dystopia σκέφτηκα να ανοίξω ενα θέμα για να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για τον δίσκο αλλα και για τον καινούριο τραγουδιστή.
Κατα την γνώμη μου ο νέος δίσκος είναι λίγο διαφορετίκος απο παλαιότερουσ δισκους..δηλαδη τα τραγουδια δεν ειναι γεματα palm muted τριπλέτες(πραγμα που προσωπικά με ξενέρωσε)..και εχει αρκετα αργα σημεία...
επισης βρηκα τα riffs μελωδικότατα και σου μένουν με 1-2 ακροάσεις..
Γενικά πιστεύω πως οι Iced Earth μετα το Glorious Burden πηγαν πολύ χάλια..και φέτος με αυτόν τον δίσκο ανεβηκαν και πάλι...
Σημαντική ειναι η αποχώρηση του φροντμαν Matt Barlow..που κατα την γνωμη μου ειναι στο top 10 του μέταλ.
Ο νέος τραγουδιστής τώρα ακούγεται ευχάριστα..αν και σε πολλά σημεία μου θυμίζει Barlow..και καμια φορά τον Σάκη Ρουβα ( ως προς την χροιά).
Γενικά το πρόσιμο θετικό απο μένα για τον καινούριο δίσκο και με αγαπημένα τραγούδια τα Anthem,Anguish of youth,Dark city.
Iced Earth - Anguish Of Youth - Dystopia 2011
Επισης..οι Iced Earth θα ερθουν για Live 18 και 19 Νοεμβρίου Αθήνα
και 20 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη...
τα tickets για Θεσσαλονίκη κοστιζουν 30 ευρά ( για Αθήνα δεν ξέρω)
Κατα την γνώμη μου ο νέος δίσκος είναι λίγο διαφορετίκος απο παλαιότερουσ δισκους..δηλαδη τα τραγουδια δεν ειναι γεματα palm muted τριπλέτες(πραγμα που προσωπικά με ξενέρωσε)..και εχει αρκετα αργα σημεία...
επισης βρηκα τα riffs μελωδικότατα και σου μένουν με 1-2 ακροάσεις..
Γενικά πιστεύω πως οι Iced Earth μετα το Glorious Burden πηγαν πολύ χάλια..και φέτος με αυτόν τον δίσκο ανεβηκαν και πάλι...
Σημαντική ειναι η αποχώρηση του φροντμαν Matt Barlow..που κατα την γνωμη μου ειναι στο top 10 του μέταλ.
Ο νέος τραγουδιστής τώρα ακούγεται ευχάριστα..αν και σε πολλά σημεία μου θυμίζει Barlow..και καμια φορά τον Σάκη Ρουβα ( ως προς την χροιά).
Γενικά το πρόσιμο θετικό απο μένα για τον καινούριο δίσκο και με αγαπημένα τραγούδια τα Anthem,Anguish of youth,Dark city.
Iced Earth - Anguish Of Youth - Dystopia 2011
Επισης..οι Iced Earth θα ερθουν για Live 18 και 19 Νοεμβρίου Αθήνα
και 20 Νοεμβρίου Θεσσαλονίκη...
τα tickets για Θεσσαλονίκη κοστιζουν 30 ευρά ( για Αθήνα δεν ξέρω)