Nelly Cootalot Credits theme

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Λοιπόν, μετά από μεγάλη αποχή από το φόρουμ ορίστε και κάτι εντυπωσιακό, νομίζω...  ;)

Περιμένω σχόλια. (και αν σας θυμίζει κάτι, προφανώς δίκιο έχετε... Αλλά νομικό πρόβλημα δεν υπάρχει).

Το κομμάτι πρέπει να λουπάρει (αν και σε mp3 δε θα το κάνει πολύ καλά, αλλά τουλάχιστον εξηγεί το γιατί τελειώνει έτσι απότομα).

Νικόλας

track_10_done.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nikolas είπε:
Λοιπόν, μετά από μεγάλη αποχή από το φόρουμ ορίστε και κάτι εντυπωσιακό, νομίζω...  ;)

Περιμένω σχόλια. (και αν σας θυμίζει κάτι, προφανώς δίκιο έχετε... Αλλά νομικό πρόβλημα δεν υπάρχει).

Το κομμάτι πρέπει να λουπάρει (αν και σε mp3 δε θα το κάνει πολύ καλά, αλλά τουλάχιστον εξηγεί το γιατί τελειώνει έτσι απότομα).

Νικόλας
Εξαιρετικό Μαέστρο sir! Ευχαριστουμε που το μοιράστηκες μαζι μας!

googlara τον τιτλο και ειδα καποια πραγματα για adventure games.

Για που προορίζεται το θέμα? Μερος soundtrack για καποιο game?

Στο wmp μου λουπαρει ομαλά.

Ωραίο είναι. Δεν μου θυμίζει κάτι. Ίσως το θέμα απο τους πειρατές της Καραιβικής λίγο.

ΠΟλυ ωραιο και αυτο απορω τοσον καιρο γιατι δεν ανεβαζες μουσικη .

Μπραβο...Ειδες ακομα και κεις του ροικ εν ρολλ θελουμε τον κλασικο μας δεν γινεται.

Χαχαχα μπραβο και παλι.

Λοιπον, είναι πραγματί για παιχνίδι adventure, το Nelly Cootalot και είναι το κομμάτι των τίτλων τέλους. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες να φτιάξω, αλλά κατά τα άλλα αυτό είναι το κομμάτι και μου άρεσε τόσο που είπα να το μοιραστώ μαζί σας, ως έχει.

Σας ευχαριστώ!

Νικόλα εξαιρετικό θέμα και όντως πολύ ταιριαστό για adventure παιχνίδι!

Μπράβο!!! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back