Νεες Τσεχες ...κι ωραιες

@Playloud το εργαλειο σφυριζΗ απο μακρια :D Γιατι δεν πηρες 2?

Τωρα που οι κατοχοι αρχιζουν να αυξανονται ας τους αναγκασουμε να σπασουν την σιωπη τους:

1ον. Κατασκευαστικα σε σχεση με τις epiphone και τις squier πως τα πανε? (απαντησε ο evris βεβαια αλλα να χουμε να λεμε)

2ον. Στο site αναφερουν πως τα οργανα εχουν μαγνητες αλλα οχι ηλεκτρικα. Οσοι αγορασατε τα παραγγειλατε ξεχωριστα (γυρω στο 10ρι αν θυμαμαι καλα) και τα περασατε ή σας τα περασαν αυτοι και με τι κοστος?

3ον. Οι μαγνητες τους ειναι ΟΚ?ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ? Σε σχεση με κιθαρες αντιστοιχου κοστους παντα. Θα αλλαξετε τιποτα?

4ον. Η αποστολη ενος οργανου ποσο κοστιζει? Τι προμηθεια περιπου κρατανε οι τραπεζες κατα το εμβασμα?

Aν σας ειναι ευκολο περιγραψτε την συσκευασια.

Το καθε θεμα πιανει 2.5 μοναδες ;D βγαλτε μας απ το σκοταδι...

1) Τουλάχιστον ισάξιες με Epiphone, νομίζω λίγο πιό πάνω.

2) Τα όργανα πωλούνται κομπλέ.

3) Οι μαγνήτες είναι Artec, δεν χρειάζονται αλλαγή εκτός αν ψάχνεις κάτι "σπέσιαλ".

4) Μεταφορικά+έξοδα τραπέζης να υπολογίζεις κάνα 30ρι. Η συσκευασία είναι τούρμπο, διπλή και φούλ στην πλαστική φυσαλίδα, σου μένουν κιόλας για ψυχοθεραπεία.

kwstas79 είπε:
1) Τουλάχιστον ισάξιες με Epiphone, νομίζω λίγο πιό πάνω.

2) Τα όργανα πωλούνται κομπλέ.

3) Οι μαγνήτες είναι Artec, δεν χρειάζονται αλλαγή εκτός αν ψάχνεις κάτι "σπέσιαλ".

4) Μεταφορικά+έξοδα τραπέζης να υπολογίζεις κάνα 30ρι. Η συσκευασία είναι τούρμπο, διπλή και φούλ στην πλαστική φυσαλίδα, σου μένουν κιόλας για ψυχοθεραπεία.
Μαγνητες αξιοπρεπεστατοι. It's a keeper.

Δεν ξερω τι μαγνητες ειναι στα "αληθεια" αλλα στην μια απο τις δυο κιθαρες ειχαν πανω τους το logo της B&CH.

Γουσταρω, αντι να κουβαλησω κιθαρα στην πατριδα για το καλοκαιρι με βλεπω να παραγγελνω μια για πανω λιγες μερες πριν φυγω :D

Το μονο που θα μπορουσε να ειναι λιιιιγο καλυτερο ειναι να ερχονταν οι κιθαρες με θηκη (με το αναλογο αντιτιμο ασφαλως). Βεβαια φταιω εγω αλλα δεν παραγγειλα και θηκη μαζι και ειδικα με αυτο το σχημα ειναι κομματι δυσκολο να ταιριαξει σε θηκη που ηδη εχω. Δεν πειραζει ομως.

Και οι δικοι μου μαγνητες εχουν πανω το λογοτυπο της Bach. Δεν ξερω τι μερος του λογου ειναι, ουτε αν ειναι alnico κεραμικοι κλπ, απλα ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ responsive αναλογα με το volume (500αρια ποτς περικαλω) και συμπεριφερεται και "χειριζεται" το gain αψογα.

Α οσοι εχετε-παρετε explorer (ζηλεια) μην ξεχασετε να "μεταφερετε το belt ping για να μην "γερνει". Τωρα στεκεται καλυτερα κι απο stratocaster ;D

ΥΓ. Σας το πα οτι (πραγματικα συμπτωματικα) τον Οκτωβρη θα παω διακοπες Τσεχια? (Πραγα) ;D ;D Σας το λεω

playloud είπε:
ΥΓ. Σας το πα οτι (πραγματικα συμπτωματικα) τον Οκτωβρη θα παω διακοπες Τσεχια? (Πραγα) ;D ;D Σας το λεω
Σου το είπα ότι οι Bach, δεν είναι στη Πράγα? (μου το είπε η φίλη μου Τσέχα), αλλά στα σύνορα?

Σου το λέω ;D ;D ;D

playloud είπε:
Mην ξεχασεις φωτο απο το εργοστασιο-βιοτεχνια τους και τις κουτες με τα ιδεογραμματα στην αυλη ;D

edit: κριμα  :(

playloud Μάλλον εσύ πήρες την δεύτερη που eιχαν σε προσφορα και δεν πρόλαβα και τις δύο εεε???

Αναμείνατε παρόμοια explorer και από μενα :D Tαξιδεύει η μικρά!!!

marathon είπε:
Σου το είπα ότι οι Bach, δεν είναι στη Πράγα? (μου το είπε η φίλη μου Τσέχα), αλλά στα σύνορα?

Σου το λέω ;D ;D ;D
Το ξερω κουτο αγορι, αλλα θα παρουμε αυτοκινητο anyway για να παμε και Μπρατισλαβα (αλλα και Βιεννη). Τι λες τωρα? Θα το δω το εργοστασιο?? ;)

playloud είπε:
Τι λες τωρα? Θα το δω το εργοστασιο?? ;)
Μα τέτοιο κορόϊδο είσαι? Θα πας στη Πράγα...για να δείς το "εργοστάσιο" της Βach??? Εγώ λέω ότι θα δείς "άλλα" πράγματα.

Υ.Γ Στη Πράγα παίζουν φτηνά παλαιοπωλεία με μουσικά όργαναο, είχα χτυπήσει ένα vintage μαντολίνο...αυτά κυνήγα και άσε τα Κινέζικα.

Στο μαντολινο παιζω ΜΟΝΟ tapping.

Ασε, καλα ειναι και τα Κινεζικα. Οσο για τα εγχωρια σιγα μην εβλεπα στη Τσεχια μουσικα οργανα. Την βλεπω να βαζω κολληριο καθε μερα απο αυτα που θα δουν τα ματακια μου απο γυναικες

playloud είπε:
Την βλεπω να βαζω κολληριο καθε μερα απο αυτα που θα δουν τα ματακια μου απο γυναικες...
Ax Playloud.... Ζηλέυω man....  ::) ::) ::)

Εχω περασει απο το αεροδρομιο 5-6 φορες πηγαινοντας Σουηδια (ΑΛΛΟ οργιο) και μα την Παναγια ελεγα να μεινω εκει. Μετα, οταν εφτανα Σουηδια αλλαζα γνωμη χχεχεχε

playloud είπε:
Την βλεπω να βαζω κολληριο καθε μερα απο αυτα που θα δουν τα ματακια μου απο γυναικες
Επιτέλους, τώρα αποκτάει νόημα το όλο post, σύμφωνα με τον τίτλο...τόση ώρα είμασταν "εκτός θέματος"

Εμενα τωρα που μου αναψατε φωτιες τι να κανω?

Να παρω μια απο τις πιο φτηνες πχ αυτη http://www.bachmusik.com/en/p101064/bach-st-ma-hb/ που θα βγει γυρω στα 150 με αποστολη να μου φυγει απλα η περιεργεια και αν δεν μου αρεσει να μπορει να πουληθει ευκολα ή να περιμενω 2-3 εβδομαδες (με ρισκο να εξαντληθει) και να παρω αυτη που με... βασανιζει http://www.bachmusik.com/en/p101125/bach-pl-02-flat-tv/ να δω και τι διαολο ειναι αυτοι οι p90?

Το make an inquiry σημαινει οτι θα φτιαξουν-παραγγειλουν καποια παρτιδα μονο αν συμπληρωθουν αρκετες παραγγελιες? :-\

Καλα σοβαρα μιλας οτι το σκεφτεσαι τα 218€ γι αυτο το κιθαρονι?

και μαπα να ειναι ΜΟΝΟ απο τη μουρη τα βγαλες τα λεφτα (ετσι σκεφτηκα κι εγω για τη δικια μου, με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστη εκπληξη βεβαια)

Δεν εχεις καθολου αδικο, θα ζυγιζω λιγο τα εξοδα του μηνα και μαλλον θα το προχωρησω, φοβαμαι ομως και τον εθισμο, μην μου την βαρεσει και αγοραζω μια καθε τριμηνο ;D

Και η δικια σου inquiry ειναι απ οτι βλεπω, λογικα προκειται για καποια εκπτωση σε περιπτωση που παραγγειλεις πολλες.

Αν κολλησω πουθενα κατα την παραγγελια να περιμενεις πμ :)

Όταν είναι να πας, πες να σου δώσω tips (που πουλάνε κολλήριο)...

Μετά από ημι-ιδιωτική συνομιλία με τον ένα εκ των 2 ιδιοκτητων της B&CH έχω να δηλώσω τα εξής;

Ο άνθρωπος κόβει τα @@ του ότι τα όργανα ΔΕΝ φτιάχνονται στην Κίνα. Hardware έκ Κορέας. Με τις υγείες σας (μας).

Κύριοι, πρέπει να εκμυστηρευτώ ότι εξαιτίας του evris χτύπησα κι εγω μια firebird.

Πάρα πολύ καλό το όργανο αλλά αρχίζω να σκαλίζω τα sites για να βρω mini humbackers.

Για βοηθήστε οι πιο εμπειροι (με δεδομένη την κρίση και την τιμή της κιθάρας οι gibson αποκλείονται) :o

;D

Πάνος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back