Νεες Τσεχες ...κι ωραιες

Απλά επιμένω (και ας μου απαντήσει κάποιος)...εάν μια Bach κάνει 150-200 ευρώ, τι τι κάνει καλύτερη από μια Harley Bendon του ιδίου κόστους?

Εκτός του ότι τις ανακάλυψε ο Evris?

H firebird με άγγιξε βαθιά, αν είχε και wraparound θα με άγγιζε ακόμα βαθύτερα.

marathon είπε:
Απλά επιμένω (και ας μου απαντήσει κάποιος)...εάν μια Bach κάνει 150-200 ευρώ, τι τι κάνει καλύτερη από μια Harley Bendon του ιδίου κόστους?

1.τις ανακαλυψε ο evris

2.εχουν πολλες επιλογες σε μοντελα

3.ο BACH ηταν καποιος... ο Harley Benton τι ηταν ?

;D  ;D  ;D  ;D

Και τωρα πειτε μου, δεν ειναι ΠΟΛΥ μουρη?

Κι απο κοντα ειναι ακομη καλυτερη απο οτι στο site.

Χτες εκανε το πρωτο της crash test χωρις να της αλλαξω ΚΑΝ χορδες (εννοειται οτι απο τη μανα της φοραει τις χορδες που κατα συμπτωση προτιμω κι εγω).

Αν εξαιρεσεις 2 θεσεις  (νοτες) που τα ταστακια θελουν λιιιιγο τριψιμο κατα τα αλλα η κιθαρα παιζει ΟΝΕΙΡΟ.

Ψιλο low output μαγνητες αλλα το sustain ειναι με τους ΤΟΝΟΥΣ. Και η κιθαρα "ακουει" ακομα και με high gain ηχους. Το volume πραγματικα "καθαριζει". Ακουγεται ακριβως οπως περιμενα (και θα ηθελα)

σε κοροιδεψανε  ;D

εμενα δεν τριζει πουθενα  ;D

αντε μου εβαλες φωτιες ...

να παρω καμια γωνιακη ... ;D

καλοριζικη

επιπλο  :)

marathon είπε:

Αν δεν παρεις δεν θα μαθεις  ;)

Εχοντας μεγαλη προυπηρεσια στις κινεζες, κορεατικες, ινδονησιακες, τσεχικες...  τυπου Cort, Samick, Epi, HB, J&D, Squier, Tanglewood κλπ .... τις τοποθετω στην κλαση Cort (ανωτατη κλαση ρετιρε ... με την HB κλαση τελευταια μισο μετρο μολις πανω απο το απολυτο μηδεν) απο θεμα απροβληματιστου παιξιματος και σχεση τιμης/αποδοσης, αλλα με σαφως σουπερ ξυλα και μουρη μακραν μπροστα.

(Στο θεμα ξυλα μια Τσεχα βγαζει κοντρα πλακε για 10 laminated Gibsons. Στο θεμα μουρης δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω καν. Που αλλου να βρεις 2 piece μαονι + spalted καπακι + κρεμ λωριδα binding + αψογο λουστραρισμα σωματος σε αυτες τις κατηγοριες τιμων για να μπεις καν στον κοπο να συγκρινεις κλασμα εμφανισης προς τιμη ; )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μαγκες ΜΕΓΑΛΗ ταυλα το ργαλειο.

Μιλαμε λεω στους εδω ΠΟΣΟ την πηρα και με κοιτανε καλα καλα

evris είπε:
Που αλλου να βρεις 2 piece μαονι + spalted καπακι + κρεμ λωριδα binding + αψογο λουστραρισμα σωματος σε αυτες τις κατηγοριες τιμων για να μπεις καν στον κοπο να συγκρινεις κλασμα εμφανισης προς τιμη ;
Στη Κίνα

Βλέπω ότι έχουμε μάχη Τσεχία vs Κίνα...

προς το παρόν μάλλον η Bach είναι λίγο παραπάνω...

govanmaniac είπε:
Βλέπω ότι έχουμε μάχη Τσεχία vs Κίνα...

προς το παρόν μάλλον η Bach είναι λίγο παραπάνω...
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι...οι Τσέχοι αγοράζουν από Κίνα, και βάζουν το logo τους επάνω.

τότε σου έχω πρόταση...

αγοράζουμε και εμείς από Κίνα, ιδρύουμε πολυμετοχική (που είναι και της μόδας) εταιρεία μουσικών οργάνων!!

Για σκέψου Marathon Guitars ;ή Noiz Guitars??? Με μετόχους εμάς τους Noizάδες.... ;D ;D ;D

O καθένας θα μπορούσε να προσφέρει από το πόστο του....

Marathon - Bouzouklerie κατασκευή

SuperFunk Τεχνική διεύθυνση

Playloud  Ποιοτικός  έλεγχος

Evris Προιστάμενος marketing

Βluezlick Γραφεία Βορείου Ελλάδος

Εγώ ... ας πούμε μηχανογράφηση κλπ κλπ (δεν θα μπορούσα να σας αναφέρω όλους ρε παιδιά ... ;) ;) ;))

Λέτε?  ??? ??? ??? ???

Εγώ πάντως στάνταρ θα αγόραζα ένα Noiz μπασσάκι... (Είναι και μουράτο το ονοματάκι του forum μας!!) που να παραγγέλνω απο εξωτερικό... Ενώ έτσι... Θα είχαμε και Marathon και Bouzouklerie για custom καταστάσεις!!!

Δεν υπογράφω Bouzouklerie αλλά bouzoukleri

Απωχορό.

Συναρμολογώ εγώ επιβλέπει ο Marathon ποιοτικός έλεγχος από faltsoo προωθεί ο evris και πουλάει ο ffmakis.

Boutique καταστάσεις.

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη....Έβαλά ένα e παραπάνω...Πάντως πλάκα στην πλάκα αν βρείτε κεφάλαιο γιατί όχι??? Θα ήταν καλή φάση!!!!

marathon είπε:
Στη Κίνα
Ε ναι, αν ειναι να υπαρχει εκει θα ειναι ... αλλα ποια ειναι αυτη η μαρκα ρε παιδι μου?

Δεν εχω καποιο συναισθηματισμο, ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει, αλλα δεν εχω μπορεσει να βρω (σε εμπορικη μορφη, αμεσα και ευκολα αγορασιμη, καπου στην ιδια Ηπειρο με μας, χωρις δασμους) αυτα που προσφερουν σημερα οι Τσεχοι...

Ακομα και οι αναγνωρισιμες μαρκες με μεγαλη γκαμα μοντελων οπως η Squier σε σχεση με το τι προσφερουν οι Τσεχες ειναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ πισω ποιοτικα ως ευτελεια υλικων (nut, ηλεκτρικα, ποτενσιομετρα, ξυλα, ελλειψη bindings, ...) και σχεδιαστικα (ως ομορφια, kate me παντα)... οι δε Cort αν και πολυ πιο "αξιοπιστες" και "σταθερες" απο τις λοιπες κινεζες και αυτες δεν προσφερουν στις ιδιες τιμες ουτε κατα διανοια τα λουσα των Τσεχων.

Οποτε μεχρι να βρουμε κατι καλυτερο και φτηνοτερο και ομορφοτερο και και και ... εγω δαγκωτα Τσεχια.

[quote author=funky_bassman link=topic=169032.msg334315#msg334315  Θα είχαμε και Marathon και Bouzouklerie για custom καταστάσεις!!!

Εγώ ρε μάγκες, δεν φτιάχνω...βάφω!

Πάντως πρέπει να μαζευτούμε 1000 άτομα (τόσες κιθάρες χωράει το κοντέϊνερ απο Κίνα)!!!!

Evris, έχεις δίκιο σε όλα...απλά δεν σε τρώει η περιέργεια? Δηλ εάν η Τσέχικη έχει 200 ευρώ. κατευθείαν από Κίνα πόσο έχει?...60?

Μ'αρέσει που με θεωρείτε και custom βίλδερ.

Ρε σεις ο Superfunk έχει κάνει τόσες partfender που δίκαια μπορεί να τον βάλει σε γραμμή παραγωγής ο Suhr.

Άρα στην πολυμετοχική εγώ θα φέρνω τις πίτσες και τους φραπέδες.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back