Νέες τάσεις στο διαδίκτυο: "θάψτε" ό,τι και όσο μπορείτε

Ωραίος ο τύπος στο βίντεο (subscribed) φοβερό εύρημα, να και ένας σοβαρός άνθρωπος! Μπράβο ντιμσονικ και ας μην το ήθελες. Με τα δικιά του κράζει, έλεος πια, περιμένω να περιλάβει και τον Βeato, άλλος μεγάλος φαφλατάς και αυτός και αντιπαθέστατος. Τελικά άθελα σου μερικές φορές παραθέτεις ωραία βίντεο, θα σε τσεκαρω... Το δε σχόλιο ότι ναναι κλασικά

δεν ψάχνεις αρκετά
τον έχει περιλάβει

Στη διάθεσή σας πανοσιότατε (και μην περιμένετε να ξεκινήσουμε συζητήσεις διότι οι αναρτήσεις μου είναι σοφά πλέον μετρημένες)

Last edited:
Και για να δεις οτι τον έχεις παρεξηγήσει και τον αδικείς λέγοντας ότι θάβει γενικά, εδώ έχει αναρτήσει τα μαθήματα του με τον καλύτερο κιθαρίστα του youtube (κατά τη γνώμη μου) τον οποίο προφανώς σέβεται και ως εκ τούτου δεν πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά στοχευμένα, παίρνει δηλαδή θέση για τα πράγματα και μάλιστα σωστή. Προσωπικά συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει και κάνει, από το ''η κιθάρα δεν είναι τουμπερλέκι'' μέχρι το να τον δασκαλεύει ο Brandon Acker σε βίντεο. Είναι καλός παλικαρος απλά δεν συμπαθεί τον Βeato και τον άλλο με την τελεκαστερ και σου ξίνισε... Καταλαβαίνω

Και για να δεις οτι τον έχεις παρεξηγήσει και τον αδικείς λέγοντας ότι θάβει γενικά, εδώ έχει αναρτήσει τα μαθήματα του με τον καλύτερο κιθαρίστα του youtube (κατά τη γνώμη μου) τον οποίο προφανώς σέβεται και ως εκ τούτου δεν πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά στοχευμένα, παίρνει δηλαδή θέση για τα πράγματα και μάλιστα σωστή. Προσωπικά συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει και κάνει, από το ''η κιθάρα δεν είναι τουμπερλέκι'' μέχρι το να τον δασκαλεύει ο Brandon Acker σε βίντεο. Είναι καλός παλικαρος απλά δεν συμπαθεί τον Βeato και τον άλλο με την τελεκαστερ και σου ξίνισε... Καταλαβαίνω

Μια και αλλαξε η μερα μπορω να σου πω δυο πραγματα.
Δε μου ξυνισε ο lage.
Ουτε διαφωνώ με το βιντεο του lage.
Διαφωνω με του Fripp ή του Emmanuel ή αλλων απο ενα αγουρο παιδί που δεν εχει mileage.
Θα διαφωνουσα και για τον carlos αν και εκει εχει δικιο, αλλά ρε φιλε ο Carlos όσο καβαλημενος και να είναι εχει μια α διαδρομή.
Εσυ κυριε corazon δειξε πρωτα τι μπορεις να φτιαξεις και μετα ελα να κρίνεις τους αλλους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back