- Πόντοι
- 16
κατι που δε κατάλαβα
οι χορδές χρειάζονται black light για να λαμπυρίσουν ή απλά φέγγουν στο σκοτάδι?
οι χορδές χρειάζονται black light για να λαμπυρίσουν ή απλά φέγγουν στο σκοτάδι?
Συμφωνώ, μακράν οι χειρότερες coated χορδές που έχω παίξει.Βέβαια, η πρότερη εμπειρία μου από coated DR δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή- σχετικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά από ένα σημείο και μετά είχαν τον πιο μουντό ήχο που μπορεί να φανταστεί κανείς (ούτε tapewound να ήταν!)
Όσο λογικές ήταν και οι προηγούμενες δηλαδή? ;DΕλπίζω μόνο να έχουν σχετικά λογική τιμή, γιατί αν κοστίζουν π.χ. 20 ή 30% περισσότερο από τις κανονικές DR για 5άρι μπάσο, μάλλον ξεφεύγει λίγο το πράγμα.
Το Κ3 που το λένε αυτοί, είναι απο δικά του "βαφτίσια" και δυστηχώς δεν μας λένε τί πραγματικά έχει αυτό το υλικό, που το κάνει και φωσφορίζει.Επίσης, αναρωτιέμαι αν τα υπολείμματα του υλικού αυτού (K3) είναι απολύτως ασφαλή! Οκ, προφανώς δεν είναι φώσφορος, αλλά δε ξέρω αν είναι τόσο καλή ιδέα από τις χορδές να καταλήξει στα δάκτυλα, από τα δάκτυλα στο τσιγάρο, και από το τσιγάρο στο στόμα! Αν και μάλλον λέω βλακείες τώρα...!
Προφανώς, και πρώτος υπονόησα ότι είναι λίγο απλουστευτική (αν όχι αφελής!) η σκέψη μου! Και εννοείται ότι δεν θα επιτρεπόταν ποτέ να περιέχουν φώσφορο οι χορδές- αλίμονο!Nikoubis είπε:Παιδια, εντελως αλλο πραγμα το χημικο στοιχειο φωσφορος και αλλο τα διαφορα φωσφοριζοντα υλικα, που χρησιμοποιουνται μεχρι και σε παιδικα παιχνιδια...
Μια ειναι η λυση...NickNT είπε:Aπλά, αναρωτιέμαι πως επιτυγχάνεται αυτό το ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, και αν ήταν απόλυτα ασφαλές να καταλήξει εντός του οργανισμού μας (οκ, ακούγεται ηλίθιο, αλλά είπαμε χορδές-->τσιγάρο--->στομάχι - είναι και πολλές οι ώρες!).
Lol! Aν σου πω τώρα ότι αυτή ακριβώς την κουβέντα έκανα το απόγευμα;!; Το κατά πόσο εφικτό δηλαδή είναι να καπνίζει κανείς πίπα ενώ παίζει; Ή για την ακρίβεια, το πόσο γελοίο μπορεί να φαίνεται!G.K. the Greek είπε:Μια ειναι η λυση...
Ορίστε!NickNT είπε:... Το κατά πόσο εφικτό δηλαδή είναι να καπνίζει κανείς πίπα ενώ παίζει; Ή για την ακρίβεια, το πόσο γελοίο μπορεί να φαίνεται!
κοψε το τσιγαρο και παρε ενα σετακι σου στελνω ενα pmNickNT είπε:Lol! Aν σου πω τώρα ότι αυτή ακριβώς την κουβέντα έκανα το απόγευμα;!; Το κατά πόσο εφικτό δηλαδή είναι να καπνίζει κανείς πίπα ενώ παίζει; Ή για την ακρίβεια, το πόσο γελοίο μπορεί να φαίνεται!
On topic τώρα, αν τις βρω θα κάνω ένα report!