Νέες επανακυκλοφορίες Pacer και Stagemaster απο την Kramer!

πριν λιγο ανακοινωσαν στο site οτι θα κυκλοφορησει η pacer με american SD JB & JN (λογικο) και τιμη στα 1200 ντολλαρς :o :o

θα βαλω poll - αν η pacer εχει 1200 $ ποσο πιστευετε οτι θα κανει η stagemaster :D :D

νομιζω οτι  η kramer μπηκε στο club των vintage για να τα κονομισει - 1200 $ προσωπικα για bolt on κιθαρα ειναι πολλα......γνωμη μου παντα.....εχω παιξει με την stagemaster και γουσταρα με 1000 αλλα.............

Ίσως βγάλουν και την περίφημη Baretta με τον μονό humbucker από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

KramerBigSkull1987.jpg

Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε και τις πρώτες Kramer με τα μπράτσα από αλουμίνιο και το γνώριμο "tuning fork" headstock του Henry Vaccaro.

150186791990-1.jpg

Παιδιά και εγώ τρελάθηκα μόλις είδα την τιγρέ.Έμαθε κανείς πότε θα βγουν στην αγορά?Μεταχειρισμένες Kramer παιδιά που μου προτείνετε να ψάξω?

Stinky είπε:
Και γω την bengal ειχα βαλει στο ματι οταν τις ανακοινωσαν, αλλα μεχρι να τις βγαλουν τελικα μου ρθε η παρακατω, οποτε ακυρον!

248139_10150214290688188_783123187_6944985_5754343_n.jpg
Φίλε από που το πήρες αυτό το μωρό?

Straight from the US of A  :P

NJ Series ειναι, με custom paintjob, emg zakk wylde 81/85, grover tuners, original floyd και πληρως αλλαγμενα ηλεκτρικα.

Το ονειρο του hotrodα  ;D

Παρε και μια προστυχη

246659_10150214351278188_783123187_6945614_2899418_n.jpg

jaguarbass12 είπε:
Ίσως βγάλουν και την περίφημη Baretta με τον μονό humbucker από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

KramerBigSkull1987.jpg
η συγκεκριμενη που ποσταρες ειναι απο αυτες που ζωγραφιζε αβερτα ο kline...αυτος κ ο knapp ζωγραφισανε αρκετες,με την πλειοψηφεια να την εχει ο kline αν δεν κανω λαθος...σχεδον ολα τα γκραφικ ητανε σε σωμα barettas με εναν μονο υπο γωνια μαγνητη κ ενα volume knob...οι περισσοτερς ειναι αριθμημενες απο τον ιδιο τον kline...μερικα σχεδια ητανε πολυ επιτυχημενα,μερικα οχι κ τοσο κατα την γνωμη μου...οπως κ να χει οι περισσοτερες μοσχοπωλουνται στο ebay για αρκετα $$$$$$....

Παιδιά sorry για τη νεκρανάσταση!Μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του για την Kramer Striker Reissue;Thank you! :)

Κανείς παιδιά;

Οι striker ήταν "δεύτερες" εκ γενετής. Γιατί θες striker;

RayDTutto είπε:
Οι striker ήταν "δεύτερες" εκ γενετής. Γιατί θες striker;
Γιατί ψάχνω μια ευκολόπαιχτη για τα γούστα μου κιθάρα,με διπλούς μαγνήτες,αλλά αρκετά οικονομική.Όποια και να έπαιρνα θα τις άλλαζα μαγνήτες αργότερα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back