Νεα see through STRAT

οταν κανουμε δουλεια την κανουμε καλα   ;D

ψαχνω τελε ... ;)

οντως πολυ βαρια θα ειναι αλλα ειναι η καρ....ιολα  :P πολυ ομορφη - plzz πες μου απο που πως και ποσο την πηρες plzzz μεγεια οτι πεις για live  :) :) :)

καλη για μεταλ

2-2-2011_2-28-56_μμ.jpg

faltsoo είπε:
5,1 κγ ακριβως ζυγισμενη

4,0 η baja

3.3 η stratocaster usa

4.0 h les paul usa

στην ιστορια που διαβασα ψαχνοντας για τις φεντερ , λεει οτι δεν επιασαν λογω βαρους.

Αν και ειμαι παιδαρος, με 5,1 κγ στη πλατη, δεν την βγαζω για πολυ  ;D
Ξαναρωτάω, γιατί όντως την έχω την απορία. Μ' αυτό το βάρος, ακούγεται σαν στρατ;

pascal είπε:
Μ' αυτό το βάρος, ακούγεται σαν στρατ;
Είσαι απ΄ αυτούς που πιστεύουν ότι το βάρος κάνει τη Strat kαι όχι οι μαγνήτες και ο ενισχυτής? ;)

marathon είπε:
Είσαι απ΄ αυτούς που πιστεύουν ότι το βάρος κάνει τη Strat kαι όχι οι μαγνήτες και ο ενισχυτής? ;)
Eίμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ΚΑΙ το βάρος (μέσα σε κάποιο λογικό εύρος) παίζει ρόλο στον χαρακτήρα ενός οργάνου- μαζί με όλα αυτά που αναφέρεις :)

pascal είπε:
Eίμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ΚΑΙ το βάρος (μέσα σε κάποιο λογικό εύρος) παίζουν ρόλο στον χαρακτήρα ενός οργάνου- μαζί με όλα αυτά που αναφέρεις :)
Σωστά...άρα τότε θα ακούγεται σαν Strat ;)

Eάν της βάζαμε 2 διπλούς, όχι ;D

marathon είπε:
Σωστά...άρα τότε θα ακούγεται σαν Strat ;)

Eάν της βάζαμε 2 διπλούς, όχι ;D
Έγραψα ότι το βάρος παίζει ρόλο στο χαρακτήρα ενός οργάνου.

Έχω την υποψία ότι μια κιθάρα 5,1 κιλών, δύσκολα θα ακούγεται σαν μια κλασσική strat. Αλλά ο ιδιοκτήτης μπορεί να απαντήσει ο ίδιος  :)

Δύο διπλούς με maple ή rosewood ταστιέρα;

Jazzjoker είπε:
Δύο διπλούς με maple ή rosewood ταστιέρα;
problem... ;D Δεν ακούω τόσο!!!!

yuriy_shishkov είπε:
Я делаю это слишком.
Μετάφραση:

"Πάω να σκίσω τα πτυχία μου..."

pascal είπε:
Ξαναρωτάω, γιατί όντως την έχω την απορία. Μ' αυτό το βάρος, ακούγεται σαν στρατ;
σιγουρα ακουγετε σαν στρατ.

ισως εχει λιγο πιο πριμα κατι σαν τελε.

αλλα μην ξεχναμε τους μαγνητες.

αυριο θα ανεβασω κλιπ (ακουω το ματς τωρα)

και θα παιξω και λιγο με τους μαγνητες.

:)

Πιο πολύ Jello Red... (Περίεργα κρασιά πίνεις... :D :D :D )

Όμορφη !

Προσωπικά θα έβαφα με αγώγιμη σκουρόχρωμη μπογιά όλα τα cavities.

(Θα προσεφερε κάποια στοιχειώδη θωράκιση και θα την ομόρφαινε (από πίσω).

Και οι geeky ερώτηση: Οι βίδες... (του pickguard, των strap pins, των ελατηρίων και οι 6 της γέφυρας) είναι κανονικές ξυλόβιδες ή κάτι διαφορετικό? Πιάνουν καλά ή σου φαίνεται ότι κινδυνεύουν να κλωτσήσουν?

(Αν παρατηρήσατε, τις τρύπες για τις βίδες του pickguard o μικρός κινέζος τις έχει βγάλει απο το καλούπι και δεν τις έχει τρυπήσει εκ των υστέρων. Φαίνεται καθώς ο πυθμένας τους που δεν έχει φτάσει το σπείρωμα της βίδας φαίνεται λείος).  

Πολύ όμορφη φάλτσε! Μεγειές και καλόπαιχτη... κι αυτή! Πάντως, ρε μοναχοφάη ;D

plzz πες μου απο που πως και ποσο την πηρες plzzz
Πες μας κι εμάς τα στραβάδια από πού (κα'νά site, όνομα πωλητή, λέω 'γω...έστω σε pm) έκανες κοτζάμ συλλογή ανατολίτισσες! Μην πέσουμε σε κανέναν που αντί για κιθάρα με θήκη στέλνει θήκη με μπανάνες :P :P

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back