- Πόντοι
- 898
σχετικά με το πιο πάνω κι εδώhttp://www.roland.com/products/en/INTEGRA-7cyclops είπε:Μμμμ, ενδιαφέρον. Νέο Supernatural rack module:
http://www.rolandconnect.com/product.php?p=integra-7
Έτσι. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την Hi quality PCM library μαζί με Supernatural ή με μία SRX, δε μπορείς, γιατί η πρώτη τρώει και τα 4 slots.Costas Siachamis είπε:..κάρτες και κάρτες......ΑΤΜ έφτιαξαν.. ;D
Δώστα όλα, βάλε και μια library..και τελειώσαμε....
4500 μπορεί και 6000Costas Siachamis είπε:...κάνα 1500 ευρώ το κόβω.
φίλος...εσυ μπαίνεις στην 3η σελίδα του θέματος.marathon είπε:εορτοδάνεια έχει?
Εσύ τι κατάλαβες ότι έχει; Δηλαδή... μήπως κατάλαβες κάτι λάθος;Costas Siachamis είπε:..κάρτες και κάρτες......ΑΤΜ έφτιαξαν.. ;D
Δώστα όλα, βάλε και μια library..και τελειώσαμε....
Και καλά για τους άλλους. Εσύ τι κατάλαβες ότι έχει;Αυτό με τα virtual expansion slots με χαλάει.
Δώσε όλη την ισχύ στο λαό ρε φίλε, μη μας περιορίζεις... :-X
Ε... δίκιο έχει ;D ;D ;Dφίλος...εσυ μπαίνεις στην 3η σελίδα του θέματος.
Expansion Virtual Slots: 4 SlotsΜανώλης Χναράκης είπε:Και καλά για τους άλλους. Εσύ τι κατάλαβες ότι έχει;
Εφόσον έχεις όλη τη βιβλιοθήκη SRX που έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από απαιτήσεις, μόνο δείγματα και patches έχει, γιατί να μην την έχει ο μουσικός διαθέσιμη όλη στα χέρια του; Για τη Supernatural δε λέω, μπορεί να εμπίπτουμε σε περιορισμούς CPU/RAM κλπ. Και πάλι δεν ξέρω, θα περιμένω να δω όλα τα specs, να δω και το manual, τι ήχους έχει έτσι κι αλλιώς διαθέσιμους και ποια αποτελούν options και θα πω το τελικό σχόλιό μου. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα.Costas Siachamis είπε:Producer’s “must-have” SRX Expansion sound library built in; all 12 SRX titles included
Γιατί να πάς στα slots;
Ακριβώς.Θέλω 2 για το γραφείο, 2 για το studio, ένα για το σπίτι, κάπου εκεί θα κοστίσουν τα 4-5 που θέλω ;DCostas Siachamis είπε:Όλη η Roland είναι εκεί μέσα.
Διότι εκτός από περιορισμούς υπάρχουν και προτεραιότητες. Το μηχάνημα δεν κάνει μόνο αυτά.Producer’s “must-have” SRX Expansion sound library built in; all 12 SRX titles included
Γιατί να πάς στα slots;
Ποιός μουσικός θέλει και τις 12 SRX active. Άλλωστε το μηχάνημα έχει - κάνει και άλλα πράγματα.Εφόσον έχεις όλη τη βιβλιοθήκη SRX που έτσι κι αλλιώς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από απαιτήσεις, μόνο δείγματα και patches έχει, γιατί να μην την έχει ο μουσικός διαθέσιμη όλη στα χέρια του;
Σου απάντησα πιο πάνω.Επίσης, διάβασε προσεκτικά τι λέει για τα εφφέ κλπ, είναι κατατοπιστικά έστω και γραπτά.Πάντως θέλω να δω και τι είδους MFX είναι αυτά που περιέχει. Υπάρχουν διπλά/τριπλά κλπ; Υπάρχουν ενσωματωμένες μονάδες εφέ στους Supernatural ήχους; Γιατί από άποψη δρομολόγησης σήματος, ένα απλό MFX->EQ->Chorus->Reverb->Master EQ για κάθε ήχο, ιδίως όταν τα εφέ από το Chorus και μετά είναι κοινόχρηστα, δε λέει και πολλά για τα σημερινά δεδομένα.
Τι να το κάνεις; ;DΆλλωστε έβγαλαν και keyboard controller με SuperNatural control αν εννοείς αυτό.Και φυσικά αν είναι περιπτωσάρα, που όντως είναι, περιμένουμε και keyboard έκδοση.
Αν έτσι προκύπτουν τα 4500-6000€, τότε τα 1500€ θα είναι πολύ καλή τιμή.Μανώλης Χναράκης είπε:Ακριβώς.
Θέλω 2 για το γραφείο, 2 για το studio, ένα για το σπίτι, κάπου εκεί θα κοστίσουν τα 4-5 που θέλω ;D
Θα ήμουν υπόχρεος.@ cyclopsΚάπως έτσι. Όταν βρω χρόνο ίσως ανεβάσω ένα structure του οργάνου να καταλάβεις περισσότερα, αν και δεν είναι ανάγκη αφού τα specs είναι κατατοπιστικά.
Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να βγει σε keyboard, άλλωστε θα ήταν απαυθείας ανταγωνισμός για το Jupiter-80. Έτσι κι αλλιώς, στην υποθετική περίπτωση που το αγόραζα, έχω πολύ καλό synth/workstation/controller (G6 ;D ).Άλλωστε έβγαλαν και keyboard controller με SuperNatural control αν εννοείς αυτό.
Εσύ τι νόμισες; ;Dcyclops είπε:Αν έτσι προκύπτουν τα 4500-6000€, τότε τα 1500€ θα είναι πολύ καλή τιμή.
Ναι, as always ;DΘα ήμουν υπόχρεος.
Γιατί το συγκρίνεις με το JUPITER-80 ?Όλοι το ίδιο λάθος κάνετε, τι έχετε πάθει; Άλλο το JUPITER-80 κι άλλο το INTEGRA-7.Δεν είναι απολύτως απαραίτητο να βγει σε keyboard, άλλωστε θα ήταν απαυθείας ανταγωνισμός για το Jupiter-80.
Θα το αγοράσειςΈτσι κι αλλιώς, στην υποθετική περίπτωση που το αγόραζα,
Μπα, πως κι έτσι;έχω πολύ καλό synth/workstation/controller (G6 ;D ).
Με τίποτα δεν είσαστε ευχαριστημένοι, έλεος ???Το μόνο μείον είναι η έλλειψη sample RAM, εκτός κι αν έχει... ???