Νέα μέλη πείτε γεια!

Γεια σας! Χαίρομαι που σας βρήκα. Έψαχνα μια μουσική ηλεκτρονική κοινότητα στην Ελλάδα, καθώς ως newbie έχω κάμποσες απορίες.

Όπως προείπα, δεν είμαι γνώστης μουσικής, πέραν πολύ βασικών πραγμάτων και ψάχνομαι να ξεκινήσω, αν και είμαι στην όχι και πολύ "μικρή" ηλικία των 30 ετών.

Χαιρετώ σας.
Καλώς ήρθες!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις την ενασχόληση σου με τη μουσική.
Τι όργανο θα σε ενδιέφερε;

Τι όργανο θα σε ενδιέφερε;
Για πιάνο ενδιαφέρομαι. Να είμαι ειλικρινής είναι πολλά τα όργανα που θα ήθελα να μάθω (π.χ όλα τα πνευστά, τύμπανα και βιολί) , αλλά νομίζω πάνω απ' όλα είναι το πιάνο.

Να είμαι ειλικρινής είναι πολλά τα όργανα που θα ήθελα να μάθω (π.χ όλα τα πνευστά, τύμπανα και βιολί) , αλλά νομίζω πάνω απ' όλα είναι το πιάνο.

επειδή η "σοβαρή" σχέση με ένα μουσικό όργανο είναι εν δυνάμει "σχέση ζωής" και επειδή αν πραγματικά το έχεις μέσα σου σαν ανάγκη η ενασχόλησή σου με αυτό θα τρώει αρκετές ώρες από την καθημερινότητά σου (προσφέροντας σου βέβαια δυνητικά ανάλογα θυμικά), καλό θα ήταν πριν αποφασίσεις με ποιο θα ασχοληθείς (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να έρθεις σε μια ελάχιστη φυσική επαφή με κάποια (σε ένα ωδείο ίσως)... να τα δεις από κοντά, να τα πιάσεις, να τα "μυρίσεις" ακόμα :), έτσι ώστε να ανιχνεύσεις τη ν πιθανότητα μιας ιδανικής αρχής με κάποιο από αυτά στα πλαίσια του "love at first sight"...

σίγουρα θα μπορούσες να ξεκινήσεις με οποιοδήποτε και να συνεχίσεις με κάποιο άλλο αν το πρώτο δεν σε συγκινούσε αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι γεμάτη από ανθρώπους που μια απογοητευτική πρώτη επαφή με κάποιο όργανο τους έκανε να μην ξανασχοληθούν και σε κάποιους από αυτούς να τους μείνει καημός (αγιάτρευτος:))...

σε κάθε περίπτωση καλή αρχή και μην σε πτοεί η ηλικία σου... για την μουσική ποτέ δεν είναι αργά... ο θείος μου έμαθε ακορντεόν μετά τα 60...

Γεια σε όλους
Είμαι ο Νικόλας, 42χρ, κ έχω ξεκινήσει κιθάρα τα τελευταία δύο χρόνια
Τώρα έχω μια jet js 400 κ έχω κολλήσει με blues

Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ με τις πληροφορίες και τις συζητήσεις για κάποιον που ξεκινάει κ δεν ξέρει
αλλά προκαλεί και gas...

Attachments

• FB_IMG_1736951605934.jpg
    FB_IMG_1736951605934.jpg
    130.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Welcome!

Από περιέργεια, δεν είχες ακουμπήσει ποτέ ξανά όργανο ;
Δεν είχα ακουμπήσει ποτέ!Το είχα καημό βέβαια και άκουω πάρα πολύ μουσική!Όταν ξεκίνησα πριν από κάνα τρίμηνο μετά από κάνα δυο μαθήματα με ρωτάει ο δάσκαλος:Ρε συ έχεις ξαπιασει πότε σου ηλεκτρική κιθάρα; Γιατί ΑΜΕΣΩΣ με το που την έπιασα είχα συγχρονισμό αριστερού και δεξιού χεριού,στις ασκήσεις δεν έχανα νότα κ ήμουν με το μετρονόμο καρφι!Ξέρετε τι με είχε βοηθήσει;Όσο και αν ακούγεται αστείο το guitar hero που είχα λιώσει πριν καμιά 15ετια στο playstation.... χωρίς να το καταλάβω μου είχε εκπαιδεύσει λίγο το αυτί κ τα δάχτυλα

αλλά προκαλεί και gas...
😄
Καλώς ήρθες Νικόλα... Δεν προκαλεί απλά GAS, προκαλεί... καταστροφές. :ROFLMAO: Η αλήθεια είναι ότι στις "αρχές" οι περισσότεροι το περάσαμε "βαριά".
Βέβαια, όσο περνούσε ο καιρός ηρεμήσαμε - τουλάχιστον οι περισσότεροι (γιατί τι άλλο να αγοράσεις από ένα σημείο και ύστερα;)- αν και μπορώ να σκεφτώ κάνα- δύο αξιότιμα μέλη* που συνεχίζουν να αγοράζουν κιθάρες σε βαθμό... overkill
* Ονόματα δεν λέμε και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική 😉

καλό θα ήταν πριν αποφασίσεις με ποιο θα ασχοληθείς (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) να έρθεις σε μια ελάχιστη φυσική επαφή με κάποια (σε ένα ωδείο ίσως)... να τα δεις από κοντά, να τα πιάσεις, να τα "μυρίσεις" ακόμα :), έτσι ώστε να ανιχνεύσεις τη ν πιθανότητα μιας ιδανικής αρχής με κάποιο από αυτά στα πλαίσια του "love at first sight"...

σίγουρα θα μπορούσες να ξεκινήσεις με οποιοδήποτε και να συνεχίσεις με κάποιο άλλο αν το πρώτο δεν σε συγκινούσε αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι γεμάτη από ανθρώπους που μια απογοητευτική πρώτη επαφή με κάποιο όργανο τους έκανε να μην ξανασχοληθούν και σε κάποιους από αυτούς να τους μείνει καημός (αγιάτρευτος:))...

σε κάθε περίπτωση καλή αρχή και μην σε πτοεί η ηλικία σου... για την μουσική ποτέ δεν είναι αργά... ο θείος μου έμαθε ακορντεόν μετά τα 60...
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα!

@grcrex Καλή αρχή!

Γεια σε όλους
Είμαι ο Νικόλας, 42χρ, κ έχω ξεκινήσει κιθάρα τα τελευταία δύο χρόνια
Τώρα έχω μια jet js 400 κ έχω κολλήσει με blues

Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ με τις πληροφορίες και τις συζητήσεις για κάποιον που ξεκινάει κ δεν ξέρει
αλλά προκαλεί και gas...
Καλώς ήρθες Νικόλα!

Trending...

Νέα θέματα

Back