• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νεα Fender American Vintage Μπασα

Δεν είπα ότι δεν θέλω. Είπα απλώς ότι δεν με νοιάζουν αυτά.
Ναι ρε συ,αλλα υπαρχουν και αυτοι που τους νοιαζουν... ;D

Επισης υπαρχουν και αυτοι που θελουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα 100% ΙΔΙΟ με το original (για πρωτη φορα στην ιστορια της Fender),EΛΑΦΡΥ (τα παλαιοτερα RI δεν θα τα ελεγες και...πουπουλα,ειδικα αν μιλαμε για κιθαρες),ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ (και εκει τα παλαιοτερα δεν ηταν και .... ταμαμ... ;D) FENDER oργανο με καλη μεταπωλητικη αξια  χωρις να χρειαστεις να δωσεις πανω απο 3 χιλιαρικα στο CS....

Τα μπασα δεν τα εχω παιξει ,οι ΚΙΘΑΡΕΣ ομως που επαιξα..μαμανε και δερνουν (πρωτη φορα θα εδινα τοσα λεφτα για Fender οργανο αν μπορουσα)

Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως φτιαχτηκα..... 8)                                                                 

Vac είπε:
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως φτιαχτηκα..... 8)                                                                   

Αυτο ήταν, με εκαψες! Ακουγεται καλυτερο απο οτι περιμενα!!! Εκεινο το sunburst jazz με maple ταστιερα και white blocks το ονειρευομουν χρονια!!!

juan_de_viann είπε:
Αυτο ήταν, με εκαψες! Ακουγεται καλυτερο απο οτι περιμενα!!! Εκεινο το sunburst jazz με maple ταστιερα και white blocks το ονειρευομουν χρονια!!!
Καλέ μου άνθρωπε!!! Σε νιώθω

Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το μπασάκι από το 2007 που ασχολήθηκα με τα jazz bass. Ως τότε ήμουν λάτρης των precision αλλά τώρα υποφέρω..... :'(

Έχω μόνο επιφυλάξεις για το μανίκι του, δεν έχω παίξει ποτέ U shape κτλ..

Έχεις κάτι παραπάνω επι του θέματος, πώς είναι στο χέρι? Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε για δοκιμή στην Ελλαδίτσα. Πάλι στα τυφλά θα ψωνίσω...... ;D  :P

Δεν έχω ιδέα, πως θα είναι. Από ότι άκουσα όμως σε ήχο, θα αξίζει να το συνηθίσεις! Πάντως αν και το precision 58 παίζει έτσι: (

) άστα... Τελειότητα. Και είναι κακοί καιροί για τέτοια γαμ@#$!...

Κοιτα η διαφορα στην τιμη ειναι χαοτικη οποτε μην εχεις τοσο μεγαλες προσδοκιες

BassNG είπε:
Τα maple fingerboard με white-pearl blocks jazz bass πολύς κόσμος τα περιμένει!
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το συγκεκριμένο ενώ υπάρχει στο video που παράθεσα, δεν υπάρχει στο επίσημο site ή σε μαγαζιά του εξωτερικού.... ??? ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back