- Πόντοι
- 898
Τις είδαμε.elavd είπε:Τις νέες SQUIER Vintage Modified Series τις είδατε;
Και μία με διπλούς:new Steve Lukather LIII
Όχι ακόμα.RayDTutto είπε:Μανώλη έχουμε καμιά ενδεικτική τιμή για το v-drum;
Πολύ πιθανό,αν και θα την προτιμούσα με μανίκι από tele. :-\ekim είπε:Καλά παιδιά η squier tele vint. mod. με τον μαγνήτη από jazzmaster στο neck πρέπει να σπάει κόκκαλα. Κάτι σαν best of both worlds, ε τι λέτε;
Καλά αυτό εννοείται, δεν το συζητάμε καν.mustafank είπε:Πολύ πιθανό,αν και θα την προτιμούσα με μανίκι από tele. :-\
και οχι μονο...mpikoz είπε:Η χαρά των alternative-άδων
Niiice!!!backys είπε:Los Lobos' David Hidalgo rips it up with the Jam Pedals gang. Cesar Rosas stepped up minutes later and rocked the wah!
Πραγματικά και εμένα μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Αλλά περιμένω τη γνώμη και κάποιου πιο ειδικού από εμένα.blue είπε:αυτό το πράμα είναι φοβερό ή εμένα μου φαίνεται?
blue είπε:!!!!!!!!
αυτό το πράμα είναι φοβερό ή εμένα μου φαίνεται?
Δεν είμαι ο ειδικός, αλλά και εμένα με έχει αφήσει μ@λ@κα. Ειδικά αυτό το XY editing με "ακουστικούς" όρους είναι απλά κορυφή.Πραγματικά και εμένα μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Αλλά περιμένω τη γνώμη και κάποιου πιο ειδικού από εμένα.
Αυτό το οπτικό εφφέ όμως αλλάζει τον τρόπο που ρυθμίζεις τα επιμέρους εφφέ. Δεν είναι και λίγο.RayDTutto είπε:Μωρέ εντάξει το οπτικό εφέ.
Μωρέ θα ανταποκρίνεται, το θέμα είναι πόσο καλά και πειστικά.Αλλά θέλω να ακούσω τη γνώμη κάποιου με επαγγελματικά "αυτιά" για το αν το μηχάνημα ανταποκρίνεται σε αυτά που λέει ότι κάνει.