• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νέα American Vintage μοντέλα από τη Fender

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,018
Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά η Fender εμπλουτίζει τη σειρά American Vintage Reissue με τα εξής νέα μοντέλα:

- '56 Stratocaster

- '59 Stratocaster

- '65 Stratocaster

- '52 Telecaster

- '58 Telecaster

- '64 Telecaster

- '65 Jaguar

- '65 Jazzmaster

http://www.fender.com/en-GR/products/americanvintage

Απ' ό,τι είδα τα online καταστήματα τις έχουν ήδη προς διάθεση με τιμές που ξεκινούν κοντά στα 1800 € και φτάνουν λίγο πάνω από τα 2000 €.

Δεν λέω καλές φαίνονται...

Αλλά με δύο χιλιάρικα (και κάτι ψιλά), ψάχνεις και βρίσκεις ένα ωραιότατο κούτσουρο Φένδερ  :D 30, 35 ετών (μπορεί και 40)  8)

Βέβαια γούστα είναι αυτά...

ΥΓ: Ναι, είμαι «πτωματολάτρης», «βιντατζομανής»  ;D 

To τμήμα marketing της Fender έχει πάρει φωτιά... ;) ;) Καλές φαίνονται πάντως...

Για να δούμε...

govanmaniac είπε:
To τμήμα marketing της Fender έχει πάρει φωτιά... ;) ;)
Αυτό ξανά πες το  ;)

Προσωπικά με έχει ψιλό κουράσει αυτό το πουρουπουπού αυτών των «σούπερ ντούπερ εκδόσεων».

Άσε δε που έχω ακούσει και κάτι περιπτώσεις χρυσοπληρωμένων stratocaster, που μια αξιοπρεπής American standard τους έριχνε στα αυτιά  ;D     

govanmaniac είπε:
To τμήμα marketing της Fender έχει πάρει φωτιά... ;) ;) Καλές φαίνονται πάντως...

Για να δούμε...
Αυτό ξανά πες το  ;)
Τι να δούμε ρε Μήτσο? Από χάντρες και καθρεφτάκια και διπλώματα...όλα καλά ;)

59StratCaseCandy.jpg

...και ζώνη ασορτί ;D

marathon είπε:

59StratCaseCandy.jpg

...και ζώνη ασορτί ;D
;D ;D ;D

Ξέρεις βέβαια τι (και ποιον) θυμάμαι κάθε φορά που βλέπω κάποια ανάλογη  ;) Η αφήγηση του ήταν απολαυστική  ;D Και σου λέει μετά ο άλλος με καμάρι: Έχω μια custom shop που...  ;D ;D ;D

Πανέμορφες ναι...αλλά μέχρι εκεί! Τo έχουμε ξαναπεί...απο άλλο πλανητικό σύστημα είναι το sales department της Fender. Σκάστα επειδή γράφει Fender. Κάθε φορά μας λένε ότι "αυτήν την φορά" βρήκαμε τρόπο να τις κάνουμε πιό αυθεντικές και πανομοιότυπες με τα παλιά μοντέλα  ;D. Με αυτά τα φράγκα πέρνεις δύο άλλες που δεν γράφουνε fender αλλά παίζουν το ίδιο και ακούγονται το ίδιο καλά...α ναί και έναν combo για το σπίτι (για να καλύψουμε τα 2 χιλιάρικα). Αμάν με το κυνήγι του Holy Grail! :D

marathon είπε:
.. Θυμίζει κάτι παλιές εκδόσεις της El Greco που έπαιζαν οι ξαδέρφες μου... Η Bi bi bo στην εξοχή... Και είχε σετάκι, τραπεζάκι κήπου, καρέκλες, ποτήρια, κανάτες κλπ κλπ.... 

Καλά το ξεφτίλισα το θέμα...  :P :P

govanmaniac είπε:
.. Θυμίζει κάτι παλιές εκδόσεις της El Greco που έπαιζαν οι ξαδέρφες μου...
Πές την αλήθεια...έπαιζες και συ λίγο με τις Bibi Bo ;D ;D

μπα.... κόλλημα με subbuteo είχα... Καμμένος εντελώς... Μιλάμε για ψύχωση... ;D ;D ;D

marathon είπε:
Πές την αλήθεια...έπαιζες και συ λίγο με τις Bibi Bo ;D ;D
Άσε πάει χάλασε και αυτός... Τώρα παίζει με Les Paul  ;D 8)

Σιγουρα παιζει και το κλασσικο hype, αλλα καποια neck shapes κλπ χαρακτηριστικα ειναι πολυ ευπροσδεκτα.

Ανεξαρτητως τιμης, ωραια πραματα...

...Αυτο ομως τι ειναι παλι?

Body Finish: New Fender Flash Coat Lacquer

Neck Finish: New Fender Flash Coat Lacquer

σαν "νεα" μεθοδος εφαρμογης νιτρου μου ακουγεται.

αυτοι οι μαρκεταδες δεν παιζονται...

alderbody είπε:
...Αυτο ομως τι ειναι παλι?

Body Finish: New Fender Flash Coat Lacquer

Neck Finish: New Fender Flash Coat Lacquer
ο μάστορας λείπει για διακοπές...περίμενε την επόμενη βδομάδα ;)

marathon είπε:
ο μάστορας λείπει για διακοπές...περίμενε την επόμενη βδομάδα ;)
Μακάρι να μας διαφωτίσει, γιατί αν το ψάξεις κανείς δεν έχει απάντηση- όλοι αναρωτιούνται ή εικάζουν.

Πάντως στο strat-talk κάποιος είπε την καλύτερη ατάκα: Sounds like Fender's found a way to paint them on the cheap and still charge you more.....  ;D ;D ;D

88 (strat) - 26 (squier strat) = 62 !!!

62 - 16 (artist) =  46 !!!

Πολλες ... Αν σκεφτεις οτι η espressiera μου εχει μονο 17 διαφορετικες γευσεις ;D ;)

Πάντως, απ' όσο κατάλαβα, η παραγωγή των προηγούμενων μοντέλων σταματά οπότε και οι τιμές θα πέσουν κάμποσο μέχρι να ξεφορτωθούν τα μαγαζιά το στοκ....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back