- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,518
Δεν είναι λογική να συγκρίνουμε ένα φυσικό όργανο με τη δυνατότητα να έχεις τους ήχους με πάμπολλες διαμορφώσεις και συνδυασμούς effects και φράσεις που μπορούν να σε εμπνεύσουν να παίξεις το όργανο, να προσθέσεις ήχο ως πληκτράς π.χ. ή και κιθαρίστας με midi interface κλπ. και να έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώνεις ήχο και ενορχήστρωση χωρίς να χρειάζεται να το παίζεις (το όργανο) ξανά και ξανά.
Κατσε να σε βαλω στην ψυχολογια του κιθαριστα. ?
Δοκιμαζω κατι λουπες, και μεσα σε αυτες ειναι κατι strumming λουπες απο ακουστικες κιθαρες. ΟΚ, ωραιες ηταν, αλλα επειδη παιζω κιθαρα δε με ενοιαζαν.
Μεσα σε ολες αυτες τις λουπες ομως, υπηρχαν strumming λουπες με 12 χορδη κιθαρα. Ειχα βεβαια μια καποια επαφη με 12χορδες, αλλα οχι σε φαση να εχω ηχογραφησει με καποια.
Ακουγοντας τη λοιπον μεσα στο κομματι που δοκιμαζα τις λουπες, αναψε ενα λαμπακι στο κεφαλι μου. "Ωραια strumming ακκορντακια βγαζεις με αυτες τις 12χορδες "
Και τωρα το κουιζ:
Τι εκανα οταν διαπιστωσα οτι μου αρεσει ο strumming ο ηχος της δωδεκαχορδης:
Α) Χτυπησα αβλεπι τις λουπες που δοκιμαζα, και καπακι αρχισα να ψαχνω και αλλες λουπες και sampled ηχους απο 12χορδη ή
Β) Βγηκα στη γυρα το συντομοτερο, να βρω καμμια 12χορδη σε καλη τιμη.
Βρειτε την απαντηση και κερδιστε μια συλλεκτικη φωτογραφια της 12χορδης κιθαρας που πηρα ?
Οποτε ο κ. Βρασιδας εκανε πολυ καλα που εβαλε τα link απο τα γουοκαμολε, ? και μην περιμενει η native κατομπαλο απο οσους μπορουν να παιζουν τη ΛΑ ?