• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νάνσυ & Νικόλας στο Alcquimista 15/11

Το λοιπόν,

Καταρχήν είδα κόσμο που δε περίμενα να δω... Είδα τον digi, τον blue και δυο άλλους που δε θυμάμαι nicknames τώρα. Παιδιά ευχαριστώ που ήρθατε και ελπίζω πραγματικά να περάσατε καλά.

Κατα δεύτερον. Ήταν πράγματι χωρίς μικρόφωνα και ήταν μεγάλο λούκι και για τους δύο τελικά (και όπως ήταν φυσικά). Παρόλ'αυτα τα καταφέραμε κουτσα στραβά και ο κόσμος πέρασε καλά, οπότε αυτό είναι που μετράει.

Κατα τρίτων και πιο σημαντικό ίσως. Αποφασίστηκε να συνεχίσουμε στο μαγαζί, ξεκινώντας ή αυτήν ή την άλλη Πέμπτη. Και με 2-3 μικρόφωνα (ή και ένα, digi...)... Οπότε θα έχετε την ευκαιρία να με ξαναδείτε να παίζω κιθάρα!  ;D

Αυτά τα ολίγα! :)

Nικόλα μπράβο!! Ήθελα να έρθω χθες αλλά δεν έκατσε!!  Μου είπε όμως ο Bouzoukleri καλά λόγια.. Και ωραίο ρεπερτόριο έμαθα...

Την επόμενη φορά δεν το χάνω με τίποτα!!! Απλά να μας ενημερώσεις για τις εμφανίσεις σου!! ΘΑ είναι κάθε εβδομάδα standard ή μόνο κανα δυο εμφανίσεις μόνο?

Αληθεύει ότι μετά το σετάκι που παίζεις με την κιθάρα, ακολουθει κουβεντούλα με το κοινό περί ξύλων, τάστων, χορδών κλπ κλπ κλπ ???  :o :o :P

Αν κάποιος θέλει να ακούσει χαλαρά, ένα ντουέτο, με έναν πιανίστα αυθόρμητο και μια τραγουδίστρια (που παρ'όλη την δυσκολία να ακουστεί χωρίς μικρόφωνο, χαμογελά πάντα) το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δεν προτείνεται για οργανοφτιάχτες που περιμένουν να είναι ουάν πίς μαχογκάνιυ το κσύλινο πί-άνω. 

bouzoukleri είπε:
.... μια τραγουδίστρια (που παρ'όλη την δυσκολία να ακουστεί χωρίς μικρόφωνο, χαμογελά πάντα) το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Εγω το περιμενα αυτο και ημουν στεναχωρημενος με την ιστορια γιατι αυτο το κοριτσι μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση απο τα βιντεο του circus και το εκτιμησα και το αγαπησα.  :'(

Ρε Νικολα!! Ημαρτον δηλαδη ενα μικροφωνο για το κοριτσι ρε γμτ μου.... >:(

Thomsot είπε:
Εγω το περιμενα αυτο και ημουν στεναχωρημενος με την ιστορια γιατι αυτο το κοριτσι μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση απο τα βιντεο του circus και το εκτιμησα και το αγαπησα.  :'(

Ρε Νικολα!! Ημαρτον δηλαδη ενα μικροφωνο για το κοριτσι ρε γμτ μου.... >:(
Για το κορίτσι?!?!? Εγώ δηλαδή τίποτα...  :P
Να σημειώσω ότι ΔΕΝ είναι η ίδια με το κορίτσι στο circus... για να μη μπερδεύουμε τα πράγματα!

Τώρα,

Ναι, θα είναι standard απλά δε ξέρω αν ξεκινάμε αυτήν ή την επόμενη Πέμπτη. Τουλάχιστον αυτά είπαμε με το αφεντικό εχτές.

Επίσης μιλήσαμε για μικρόφωνα και ο άνθρωπος θα αγοράσει. Κατάλαβε σαφέστατα το πόσο δύσκολο ήταν και πόσο προσπαθήσαμε και πόσο χρειάζονται. Ούτε εκεί θα υπάρχει πρόβλημα...

Οχι, δε μίλησα για κσύλα, δε ξέρω τίποτις για κσύλα... για κάτι σόμπες είπε ο Πέτρος και εκεί σταμάτησε το θέμα...  :P Φυσικά θα ομολογήσω ότι τις χορδές στη κιθάρα πρέπει να μην τις έχω αλλάξει ΠΟΤΕ, και αν υπολογίσουμε ότι την κιθάρα την πήρα όταν έγιναν αυτά με τον Γρηγορόπολο (2009?!?!) μπορεί κανείς να καταλάβει ότι... εε... θέλουν άλλαγμα. Θα το κάνω στις επόμενες ημέρες... (<-ναι ρε! Πιανίστας είμαι. Σκοτώστε με! ;D)

Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί αρκετά, αφού φανερά το κοινό ήθελε κι άλλο... Υπάρχουν πολλές ιδέες και το δουλεύουμε! ;)

Αν βγει υλικό (φωτό κλπ) θα τις ανεβάσω. Όταν μάθω για το επομενο και την συχνότητα, θα ενημερώσω φυσικά!

Ευχαριστώ όλους που ήρθατε, για άλλη μια φορά. Γούσταρα που είδα ανθρώπους απ'το νοιζ! ;) Πολύ...

Ουπς!!! Σορυ Νικολα, μπερδευτηκα αλλα δεν πειραζει.  ;D

Στο circus ηταν η Λουιζα.

Για το κορίτσι?!?!? Εγώ δηλαδή τίποτα...
Καλα ρε μαεστρο εσυ δεν παιζεσαι  8)

dvat είπε:
Αληθεύει ότι μετά το σετάκι που παίζεις με την κιθάρα, ακολουθει κουβεντούλα με το κοινό περί ξύλων, τάστων, χορδών κλπ κλπ κλπ ???  :o :o :P
Φυσικα. Τοτε μαλιστα σταματησε η οχλαγωγια και παρακολουθησαμε ολοι την διαλεξη

του Νικολα με ανοικτα στοματα! Παρα το γεγονος οτι υπερεβαλε σε χρονο, σχετικα με

τον παλισανδρο, η αναπτυξη του θεματος μπορει να θεωρηθει μεστη και ολοκληρωμενη.

Το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί αρκετά, αφού φανερά το κοινό ήθελε κι άλλο... Υπάρχουν πολλές ιδέες και το δουλεύουμε!
Το κοινο τον αποθεωσε στο σολο με την κιθαρα. Θερμοτατη δε οπαδος ητο μια γλυκυτατη οινοχοα.

Γι αυτο ο Νικολας, φανερα συγκινημενος, ξαναπαιξε ως αποχαιρετιστηριο το εν λογο μουσικο θεμα.

Της υποσχεθηκε μαλιστα να εμπλουτισει το ρεπερτοριο με περισσοτερα κιθαριστικα...

... Μαραθωνιεεεε... ;D

Νανσυ Νικολα, σας ευχαριστουμε! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back