Namm 2014 Hughes and Kettner Grandmeister Amp

sotiroubas

Νέο μέλος
Πόντοι
16

Μ'άρεσε και είπα να το βάλω, μάλλον θα αρέσει σ'πολλούς.

Λαμπάτος 36 Watt.

Κανάλια 4, με boost σε κάθε κανάλι ξεχωριστά, με κάποια effects ενσωματωμένα, midi programmable, midi controller(πεταλιέρα), έτοιμες ρυθμίσεις, η μπορείς να κάνεις δικές σου αν γουστάρεις.

Μπορείς επίσης να κατεβάσεις ελεύθερα απο το app store διάφορες εφαρμογές, και να τον προγραμματίσεις από μακριά(fully remote) από ότι κατάλαβα κι από ότι λέει ο ντερβίσης.

Μόνο την τιμή δεν μας είπε.Σίγουρα δεν θα είναι φθηνός ;D

Εγώ πάντως στέκομαι στον πολύ καλό ήχο και στο πολύ καλό παίξιμο του κυρίου. ;)

ρε σκοτωνει ο ενισχυτης.εχουν γραφτει διθυραμβικα σχολια.νομιζω παίρνειςαυτο κ τελειωνεις.γυρω στα 1000 ευρω παει

Ποοοοο ρε φίλεεεε!!! Τρομερό μηχάνημα!! Πολύ ακριβό όμως και +148 ευρώ για το controller του :(

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_grandmeister_36_head.htm

Η εφαρμογή για το συγκεκριμένο είναι έτοιμη και δωρεάν.

photo_1.PNG

photo_2.PNG

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Μανώλη αυτό ξαναπέσ'το!! Πραγματικά πολύ σούπερ ενισχυτής.

Πολύ ενδιαφέρον μηχάνημα,μου θυμίζει σε λογική τον Marshall JVM.Επειδή είμαι κάτοχος του Marshall,πραγματικά σου λύνει τα χέρια ένα μηχάνημα τέτοιας λογικής.Τρέχεις από fx loop ό,τι χρειάζεσαι και με τη midi τεχνολογία έχεις ανά κανάλι και διαφορετικά enabled effects.

Αν κανείς προχωρήσει σε αγορά να ανεβάσει κλιπάκια! :)

Πολύ ωραία και έξυπνη κίνηση από την H&K. 8)

Αν δεν είχα πάρει πρόσφατα ενισχυτή, θα τον τσίμπαγα με κλειστά μάτια...Σίγουρα θα τον δοκιμάσω πάντως  ;)

Ως υπερ-ευχαριστημένος πελάτης της H&K δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα σκοτώνει.

Μία παρατήρηση, είδα τα specs του ενισχυτή, έχει 3χ12AX7 λάμπες προενισχύτριες και 4x EL84) λάμπες εξόδου έτσι μάλλον εξηγείται το άφθονο sustain (γκάζι) και  ο όγκος, στα καθαρά που έπαιξε για λίγο... ο τυπάς και που ακούγονται πολύ ωραία, αλλά και στο lead κανάλι, κι εδώ παρατήρησα τις επιρροές από Eric Johnson που έχει ο Κύριος, τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε.

Μπορεί και να έφτιαξε έναν Eric Johnson preset ήχο αλλά είναι και το παίξιμο του που μοιάζει όμως. ;D

Ντάξει....το lead πιο κρεμώδης πεθαίνεις!!!

Πολύ ωραία η λογική ανάπτυξης πάνω στις EL-84 με τη σειρά Tubemeister 15, 30 και τώρα Grandmeister. Μου αρέσει ο σφιχτός μεσαίος ήχος που βγάζει ο συνδυασμός. Εγω προσωπικά εχω τον Mesa Lonestar Special που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά στο... πολύ ακριβότερο. Εχει 4xEL84, 5x12AX7, 1x5Y3.

Γουστάρω H&K και αν έπαιρνα ενισχυτή εν καιρώ κρίσης θα χτύπαγα αυτόν.

Υ.Γ. Ο τύπος είναι παιχταράς... μη τον βλέπετε έτσι. ;D  Που είναι σαν νορμάλ άνθρωπος, εννοώ.

sotiroubas είπε:
καραμελέ είναι η κρέμα η και πεοcream ;D ;D ;D
ΧΑΧΑΧΑ περίμενα μία τέτοια απάντηση  :D. Έτσι όπως το ακούω με 'ρχεται σαν αφρώδης κρέμα πάνω σε καφέ!!  :)

Ο ενισχυτής ακούγεται εξαιρετικός!

Σίγουρα με τη λειτουργία midi και την παρουσία effect σου λύνει τα χέρια αφού μπορείς να πειραματιστείς πρώτα με τα effect του και μετά αν δεν σου κάνουν να προβείς στην αγορά πεταλακίων ή πεταλιέρας.

Επίσης το ότι με το πάτημα τεσσάρων κουμπιών μπορείς να έχεις απευθείας τους ήχους που θέλεις (μαζί με τα effect) χωρίς να χρειάζεται περεταίρω tap dancing είναι επίσης πολύ χρηστικό.

Εγώ αγόρασα πρόσφατα έναν VHT Lead 20 (άκρως ευχαριστημένος) οπότε για την επόμενη δεκαετία δεν μου επιτρέπεται άλλη αγορά ενισχυτή.  ;D

yameth είπε:
Υ.Γ. Ο τύπος είναι παιχταράς... μη τον βλέπετε έτσι. ;D  Που είναι σαν νορμάλ άνθρωπος, εννοώ.
όντως, ωραία κιθάρα παίζει, για λογιστής της H&K :D.
υ.γ.note to self: να τσεκάρω την H&K στο επόμενο ΝΑΜΜ.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back