- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
Έχει ξαναγίνει αυτό, είχε γυριστεί μία ταινία στη Λέσβο, αλλά κονόμησε η Μυτιλήνη.marathon είπε:AΥΤΟ πραγματικά είναι μοναδικό...να γυρίζεται η ταινία στη Σκόπελο...και να κονομάει η Σκιάθος!!!! ;D ;D ;D ;D
Έχει ξαναγίνει αυτό, είχε γυριστεί μία ταινία στη Λέσβο, αλλά κονόμησε η Μυτιλήνη.marathon είπε:AΥΤΟ πραγματικά είναι μοναδικό...να γυρίζεται η ταινία στη Σκόπελο...και να κονομάει η Σκιάθος!!!! ;D ;D ;D ;D
Θυμάμαι καλά ότι έχουμε δει τον Sting στο Ηρώδειο και δεν χρειάστηκε άδεια ή έχω αρχές Αλτσχαϊμερ?trolley είπε:Οι αρχαιολογικοί χώροι θα έπρεπε να δίνονται μόνο για δρώμενα κλάσης Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου ή του Μόντρεαλ και αυτό να γίνεται επί είκοσι χρόνια συνέχεια.
Ο Sting θα έπρεπε να παίζει στο ΟΑΚΚΑ (ή, όπως γράφεται).marathon είπε:Θυμάμαι καλά ότι έχουμε δει τον Sting στο Ηρώδειο και δεν χρειάστηκε άδεια ή έχω αρχές Αλτσχαϊμερ?
Υ.Γ. Ο εν λόγω έχει παίξει και απέναντι στην Έφεσο
έχει παίξει στου Ολυμπιακού (ή όπως λέγεται...) και έβρεχε...trolley είπε:Ο Sting θα έπρεπε να παίζει στο ΟΑΚΚΑ (ή, όπως γράφεται).
Τα σάμαλι ήτο καλοψημένα, ή είχαν ξεραθεί από το αγιάζι;marathon είπε:έχει παίξει στου Ολυμπιακού (ή όπως λέγεται...) και έβρεχε...
αναλαμπές!!!! ;Dtrolley είπε:(τι θυμάσαι βρε παλαβέ.
Α φίλος, εγώ θυμάμαι στη Ρώμη που είχαμε τρακάρει με κάτι λεγεωνάριους, καθώς τριγυρίζαμε στους αρχαιολογικούς χώρους.fusiongtr είπε:Εγώ νομίζω ότι πρέπει να βγει ένας νόμος σύμφωνα με τον οποίο, κατά τους μήνες Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, θα έπρεπε όλοι οι κάτοικοι του κέντρου να φορούν μόνο αρχαιοελληνικές ενδυμασίες (έτσι κι αλλιώς κάνει ζέστη σ' αυτό το χρονικό διάστημα).
Να δώσουμε και λίγο χρώμα στους τουρίστες βρε αδερφέ.
;D
απω τι δυσι ιθελα να πω φιλως,σχορναμε αλλα δαιν διωρισαναι το περί μου στη δεη κε τα εχο χασι,τζάμπα τους πσιφισα.trolley είπε:Φίλος, ο ήλιως βγένοι ώντως απω ην ανατολί. Μήπως εννοούσαις να βγένοι απώ την άπω ανατολί;
Συμφωνώ ;Dfusiongtr είπε:Εγώ νομίζω ότι πρέπει να βγει ένας νόμος σύμφωνα με τον οποίο, κατά τους μήνες Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο, θα έπρεπε όλοι οι κάτοικοι του κέντρου να φορούν μόνο αρχαιοελληνικές ενδυμασίες
Δεν είναι κακή ιδέα να είναι opening act.dimsonic είπε:πάνω που είπαμε να γλυτώσουμε από την Μαρίνα, πέσαμε στους φου....
Έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα, να δούμε τα "ΝΑΙ" και τα "ΟΧΙ". ;DLK είπε:«Συνάδει με τον χαρακτήρα του μνημείου μια συναυλία σκληρού ροκ;»