Ναι, ναι, και πάλι περί καρτών ήχου!

Ως προς τον φίλο jumerang τα πράγματα είναι απλά...να στήσει σωστά το "μηχανάκι" (εδώ είναι όλοι να βοηθήσουν σε συγκεκριμένες απορίες δυσλειτουργείας, αφού ανοίξει και λίγο κάνα manual) και αν ο ΗΧΟΣ δεν τον ικανοποιήσει τότε να συζητήσουμε για κάτι πιο ακριβό που δεν σημαίνει όμως και αυτόματα λύση σε παρόμοια προβλήματα που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει...(μου φαίνεται περίεργο σε σωστό στήσιμο η delta να μην καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεων που θέτει...)

ΥΓ. η "σχετικότητα" του χρόνου είναι η "απάντηση" στην όποια έλλειψή του...και η "φιλολογία" κουβάρι προβληματισμού με την άκρη του δεμένη στην λύση για ανθρώπους με τους δέκτες τους στο "On"... (η μασημένη τροφή δεν βοήθησε ποτέ κανένα πουλί να πετάξει...δύναμη να βγει από την φωλιά του έδωσε...)

Καλές όλες αυτές αυτές οι φιλολογίες ρε παιδιά και χρήσιμες' date=' σίγουρα. Αλλά εγώ, που άνοιξα και το post, μου φαίνεται ότι δεν έχω πάρει σαφή απάντηση ακόμα!!! Παρακολουθώ το post όλο αυτόν τον καιρό αλλά κανείς δε μου έχει απαντήσει συγκεκριμένα! Μήπως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση? Ή μήπως δεν είναι και τόσο συγκεκριμένο το θέμα μου??[/quote']
Είνα σα να ρωτάς τι αυτοκίνητο να πάρεις (που να έχει τουλάχιστον 4 θέσεις, πάνω από 1200cc, κόκκινο, με χαμηλή κατανάλωση ... ) , να σου απαντάμε πχ το Χ (Mercedes), το Υ (Ford) και το Ζ (Skoda) και εσύ να αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση ... :twisted: ....

Αν τη βρείς πες τη μου κι εμένα ... /nEwBiE 8)

... η μασημένη τροφή δεν βοήθησε ποτέ κανένα πουλί να πετάξει ... δύναμη να βγει από την φωλιά του έδωσε...
Υποκλίνομαι ... απόλυτα αληθές ... :wink:

/nEwBie 8)

Την περίπτωση του να με μπερδέψατε περισσότερο με όλες αυτές τις θεωρίες, τα ποιητικά αποφθέγματα και τις "ρήσεις" την σκέφτηκες φίλε Newbie? Αναρωτιέμαι αν είστε το ίδιο ειρωνικοί με όλους τους καινούργιους... Αλήθεια, θέλετε όντως να βοηθήσετε???

A, και ευχαριστώ πολύ τους φίλους yameth και musictech που ήταν οι πιο ουσιαστικοί στις απαντήσεις τους.

Την περίπτωση του να με μπερδέψατε περισσότερο με όλες αυτές τις θεωρίες' date=' τα ποιητικά αποφθέγματα και τις "ρήσεις" την σκέφτηκες φίλε Newbie? Αναρωτιέμαι αν είστε το ίδιο ειρωνικοί με όλους τους καινούργιους... Αλήθεια, θέλετε όντως να βοηθήσετε???[/quote']
OK, τότε για να μην σε μπρδέψω περισσότερο σου προτείνω τις εξής :

(όσο περισσότερο μπορώ στα standards που έθεσες)

1. EDIROL UA-25 (http://www.thomann.de/thoiw2_edirol_ua25_usb_audio_prodinfo.html)

2. EMU 1820 Audio System (http://www.thomann.de/thoiw2_emu_1820_digitalaudiosystem_prodinfo.html?sn=5835f9c0dcc9e187e916269595c3febd)

3. PRESONUS FIREBOX (http://www.thomann.de/thoiw2_presonus_firebox_prodinfo.html)

/nEwBiE 8)

Να ρωτήσω και εγώ κατι παρόμοιο για να μην ανοίγω καινούργιο thread...?

ΠΟια είναι η πιό φθηνή λύση για πρώτη κάρτα ήχου... Το μόνο που θα μπορεί να χρειαστεί είναι είσοδοι για κιθάρα και φωνή μιας και τα πλήκτρα θα είναι απο usb?

Υ.Γ: Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει άλλη κάρτα ήχου...¶ρα αυτό που ζητάω είναι κάτι απόλυτα entry-level....

Nemoo,δυο κάρτες που έχουν τραβήξει την προσοχή και τις περιμένουν αρκετοί με ανυπομονήσία είναι αυτές

ταιριάζουν ακριβώς στην περιγραφή σου,'εχουν μόνο τα απαραίτητα & λογικά πολύ καλό ήχο όπως και οι άλλες emu.

κυκλοφορούν μεσα στις επόμενες μέρες

επειτα απο ολα αυτα που ειπωθηκαν θα σου πω εν πραγμα με σιγουρια:μην αλλαξεις την delta. κατι παιζει λαθος στο στησιμο του μηχανηματος η σε καποιες ρυθμισεις...(μαλλον του sonar...).

Απεγκαταστησε το uno ,κανε restart,perna τους τελευταιους drivers και δες τι συμβαινει...το προβλημα σου εγκειται μονο στο οτι το sonar δεν ''καταλαβαινει'' απο midi??

Ναι, το βασικό πρόβλημα είναι αυτό (με το midi). Και επίσης συνδέω synth στην "1/2" line έισοδο της κάρτας και έχω πολύ χαμηλό σήμα. Μου έχει σπάσει κι αυτό τα νεύρα!

το προβλημα με το midi apla θελει λιγο ψαξιμο...να ξερεις παντως οτι ολα τα προβληματα δεν λυνονται απο το ιντερνετ...

σχετικα με το χαμηλο σημα...το σημα που στελνεις ειναι ...ο.κ??στο control panel της delta mporeis να το τσεκαρεις αυτο...ποσα db deixnei??μηπως υπαρχει προβλημα με τα outputs του synth???δοκιμασε επισης απο την σελιδα hardware settings (αν θυμαμαι καλα...) να αλλαξεις την ευαισθησια των συγκεκριμενων εισοδων..

Όντως φιλε musictech, αυτό ήθελε. Το ανακάλυψα πριν από 1 βδομάδα, διαβάζοντας πιο εξονυχιστικά το manual! Thanks anyway πάντως!

Όσο για αυτό που λες περί του ότι δε λύνονται όλα τα προβλήματα από το internet, έχεις δίκιο και φυσικά το έχω ήδη υπόψη μου! Απλώς εγώ συγκεκριμένα επειδή είμαι σχετικά πίσω στη μουσική τεχνολογία και επίσης λόγω έλλειψης χρόνου εξαιτίας της κυρίως δουλειάς μου αλλά και της μπάντας μου, η παραμικρή βοήθεια που παίρνω από φίλους στο Noiz, μού είναι υπερπολύτιμη, πίστεψέ με!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ CREATIVE X-FI XTREME MUSIC ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙDI PORT.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙDI INTERFACE ΤΗΣ ΜAUDIO SPORT ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ.

ΘΑ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Η ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ---You'll also get support for ASIO recordings with latency as low as one millisecond, up to eight different hardware effects, 24-bit SoundFont® sampling, and 3DMIDI for amazing flexibility and recording results.

ΗELP PLEASE!!!!!!!!!!!!1

κοιτα...η παιρνεις ενα usb midi interface(m-audio midisport 2x2)

ή...πουλας την xfi και παιρνεις μια καρτα ηχου πιο καταλληλη για μουσικες εφαρμογες που θα εχει και midi...ισως να σου βγει και φτηνοτερα ετσι...ποσο μπορει να δωθει η xfi???

Μια PHAZE Terratec 28 παει στα 260-280 eyro με εξοδους και εισοδους υπεραρκετες για midi και αλλα οργανα οπως κιθαρες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back