Α)
Superfunk είπε:
Ron finishes his guitars with nitrocellulose lacquer, but argues that paint, among other things, doesn’t really affect a guitar’s tone.
Η μπογιά δεν παίζει ρόλο αλλά βάζει νιτρο.
Το ξύλο δεν παίζει ρόλο αλλά βάζει ash
Η ποιότητά του ξύλου δεν παίζει ρόλο αλλά είναι select.
Το ταλέντο και ο amp παίζουν ρόλο αλλά φτιάχνω μπουτικ κιθάρες
Η Τελε είναι η πιο απλή κιθάρα αλλά την χρεώνω από $1750
Πουλάω εκατοντάδες από αυτές.
Κάποιος δουλεύει κάποιον ψιλό γαζί.....
Β)
Εμένα στο μυαλό μου ο Σαντάνας είναι πάντα με την Yamaha την SG
Ti ωραία άγκυρα ! Είχα πατήσει μια νότα σε αυτή κάποτε. Νομίζω ότι ακόμα την παίζει.
Γ)
Πείραμα που έγινε με τρία διαφορετικά μπασόμπρατσα (ίδια κλειδιά, τάστα, nut) στο ίδιο σώμα με τον ίδιο παίχτη, βγάλαμε διαφορετικό ήχο. Ίσως έφταιγε ότι ο παίχτης πάταγε τη χορδή στο μπράτσο και δεν έπαιζε το μπάσο scalloped. Το ότι δονούταν το μπράτσο με διαφορετικό τρόπο μπορεί και να φταιγε που είχαμε αφήσει το παράθυρο ανοιχτό.
Προσπάθησε να παίξει και slide στο άταστο για να μην ακουμπάει την ταστιέρα αλλά δεν μας άρεσε ο ήχος. Ίσως φταίει που είναι κουφός μετά από 30+ χρόνια εμπειρίας.
Παίξαμε και μουγκά μπουτίκ, παίξαμε και χρέπια μαγικά.
Όταν βρήκαμε τον ιδανικό συνδυασμό για τον καθένα μας, εκείνος έπαιζε το ίδιο καταπληκτικά και εγώ το ίδιο σκατά.
Η διαφορά είναι ότι ήξερα (καθότι δεν έχω μάθει από utube τις διαφορές) ότι
μου άρεσε περισσότερο αυτό που άκουγα από εμένα.
Μετά αλλάξαμε προενισχυτές στο rack, έπαθα ζημιά και overload, τον σιχτιρισα που με μπέρδευε του πέταξα ένα "
φακ οφ αστούκλα βολεμένη εγώ παίζω μόνο πανκ με συναίσθημα και οι φιοριτούρες δεν μ' αγγίζουν" και έφυγα να πω στο noiz πόσο αστέρι είναι το νέο (Made in Pakistan) Blender Prescissor που πήρα στο ebay χώμα και πατάει κάτω τα panda ola και τα κοάλα τίποτα.
Καλημέρα στην ομήγυρη.....