- Πόντοι
- 38
Ναι βρε αγόρι μου μη στριτζώνεσαι και μη ζαρώνεις.Dreamdancer είπε:Οπως ξαναειπα ο καθενας μπορει να ισχυριζεται οτι θελει....τι μπορει να αποδειξει ειναι αλλο θεμα.....θες να μου πεις δηλαδη οτι στο παραδειγμα μου υπαρχει ανθρωπινο...plugin που να καταλαβει οτι ναι αλλαξε το σωμα στο track?οχι ξερω καποιον που ισως μπορει....και ο γνωστος του γνωστου εχει ενα μπατζανακη..ουτε δικαιολογιες του στυλ φταιει το compression του youtube αλλιως θα τις εβρισκα.....καποιος που να κανει το αυτονοητο...
Να ακουει δηλαδη αυτο που ισχυριζεται οτι "λογικα" υπαρχει...."Ειναι διαφορετικα ξυλα αρα "λογικα" υπαρχουν διαφορες"...."ειναι ποιο βαρυ αυτο αρα "λογικα" εχει διαφορες" κτλ κτλ κτλ.....και εγω ερχομαι και λεω "αρα αφου υπαρχουν πρεπει "λογικα" να τις ακους και οχι μονο να μιλας γιαυτες"......
Το θεμα βεβαια ειναι οτι δεν τις ακουει κανενας και ολοι πανε με γενικολογιες και ειρωνιες να ξεφυγουν.Αν πραγματικα το πιστευαν θα το εκαναν για πλακα, αλλα ολοι ξερουν οτι ΔΕΝ προκειται ποτε να καταφερουν κατι τετοιο...τους φτανει να αναλωνονται σε αεναες συζητησεις περι ιδιοτητων ξυλων γιατι αυτο τους κανει να φαινονται σχετικοι με το αντικειμενο, αλλα κανενας δεν μπορει τελικα να τις ακουσει με αντικειμενικα κριτηρια....
Δεν ειναι κακο να βαζουμε τα πραγματα σε ρεαλιστικες βασεις...και εγω πχ δεν θα δισταζα να παραγγειλω απο warmoth και να πληρωσω αγογγυστα μια πχ στρατ με σωμα και λαιμο απο πχ...wenge,ατσαλινα ταστα hipshot γεφυρα κτλ κτλ κτλ...αν αυτο ειναι που ονειρευομαι, αλλα το να αρχισω να αποδιδω ηχητικες ιδιοτητες σε μια κατασκευη επειδη τυχαινει να μου αρεσει και να με υποβαλλει θετικα, δεν σημαινει οτι αυτες ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.
Το είπαμε. Ο καθείς με τις ικανότητες και τις εμπειρίες του.
Βάλε τη Βίβλο σου μέσα, και πήγαινε σε άλλη τέντα να στείλεις τους άπιστους στη κόλαση.