- Πόντοι
- 798
Mε αυτο διαφωνω καθετα,αλλα οπως τη βρισκει κανεις.trigga είπε:Ήταν μια ωραία βραδυά με καλή μουσική, μια όμορφη εμπειρία και με ένα αρνητικό απο μέρος μου.Το μαγαζί καθώς λειτουργεί σαν restaurant-μπυραρία μου κακοφαίνεται να γεμίζεις το στομάχι σου και να ακούς τζάζ για το background.Το θεωρώ αρκετά υποτιμητικό και το συγκρίνω με την άλλου είδους διασκέδαση, ξέρετε τώρα να μην αρχίσω τις βωμολοχίες, που δεν σου βγάζουν ούτε φρούτο όταν βγαίνει το "όνομα".Θα μου πείτε οτι έτσι κάνανε πάλια και είναι αυθεντικό-παραδοσιακό κτλ...Τότε ας λειτουργούσανε και τα λαικά όπως παλιά.Πιστεύω πάμε μπροστά και όχι πίσω.
Τα σχόλια σας παρακαλώ
Οι μουσικες αυτες ηταν για γιορτες κ πανηγυρια κ πλεον εχουν καταντησει κοινωνικο-πνευματικο αντιβαρο ακαλαισθητων (απαρεμφατων για τους γνωστες) νεοπλουτων που δεν εχουν τη στοιχειωδη παιδεια να μην γκαριζουν κατα τη διαρκεια ενος κομματιου,αλλα εχουν πιθηκομαθει να χειροκροτουν στο τελος του σολο που παρελειψαν να ακουσουν (επειδη γκαριζαν).
οντοπικ: ανυπομονω κ εγω να τους δω,εχω χασει βλακωδως τις εμφανισεις τους που θα μπορουσα να ειχα παει.