να την κρατησω ή οχι?

Να κρατήσεις αυτή που θα σου λείψει περισσότερο αν τη δώσεις.  :D

Από τις δύο όποια μου θες να μου χαρίσεις θα κρατήσεις την άλλη. :) :)

Επέλεξε με γνώμονα ποια σε βολεύει πιο πολύ και ποιανής ο ήχος σε αρέσει πιο πολυ

Ritchie77 είπε:
...δωσε και τις 2 και παρε Fender...  ;D ;D ;D
Τώρα τον έκανες κόμπο......το παιδί είναι σε διλημα ανάμεσα σε Epiphone & Ibanez....αυτοι είναι οι δυο ερωτες του....μην του φουσκώνεται τα μυαλα

kostakis228 είπε:
η epiphone με εχει κουρασει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
...εχει απαιτησεις ε? η Ibanez ειναι λιγο τρελιαρα...γι'αυτο σου λεω, παρε μια Fender που θα σου ειναι πιστη και βολικη και χωρις απαιτησεις για πολλα χρονια...θα βρεις την ηρεμια σου... ;)

Φίλε γιατί ρωτάς εμάς? Εγώ ας πούμε θα κράταγα την Ibanez και ο Earendil την SG... Ο καθένας με τα γούστα του. Αφού λες πως σε έχει κουράσει η SG τότε πούλα την... Δεν ξέρουμε ούτε τι παίζεις ούτε ποια είναι τα γούστα σου στις κιθάρες και στην μουσική! Όχι τίποτα άλλο θα γίνει το θέμα ibanez vs epi και δεν θα βγάλουμε άκρη... Κράτα όποια σε βολεύει στο χέρι. Δόξα τω Θεό και οι 2 Hum έχουν οπότε το δίλημμα δεν είναι τεράστιο και οι επιλογές σε μαγνήτες είναι άπειρες. Αλλά γενικά η σειρά grg δεν είναι και η καλύτερη να το ξέρεις... Μπορεί στο μέλλον να σε κουράσει το σε γενικές γραμμές μέτριο "floyd" της...

βασικα τι μουσικη παιζεις?  και βεβαια τι ζητας εσυ απο θεμα ηχου, playability κτλ.

για fender συμφωνο.

ενας ταυρος πρεπει παντα να υπαρχει..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back