Nα στε καλα ρε κουκλοι.....!!!

antouan_z

Μέλος
Πόντοι
36
Toν Οκτωβρη του 2005 ανοιξα την πορτα του Noiz και βασανιστηκα σε ενα χωρο γεματο ζωντανια,πολυγνωμια……χαβαλε….αλλα και γνωση χρησιμη και αχρηστη συναμα….

Εκανα φιλους καλους και μπορω να πω ότι και με πολλους δεθηκα αρκετα….. και συνεχιζω ακομα….

Ποτε δεν θεωρησα τον εαυτο μου ειδικο ουτε σε ξυλα , ουτε και σε βιδες καθετα η οριζοντα τοποθετημενες αλλα ουτε και σε ηχοκυματα και πολυπλοκες κονσολες….

Ομολογω ότι ημουν ο τυπος που τρυπωνε στα σοβαρα θεματα πετωντας μαλακιες αλλωτε ευστοχες αλλωτε αστοχες και ακυρες.Ναι ρε μωρακλες μου,……ημουν ο τυπος Περι Ανεμων και Υδατων……

Αγαπω την μουσικη χρονια όπως και εσεις… περισσοτερο όμως με την εννοια του ακροατη και παιχτη και όχι του ξυλουργου-πυροτεχνουργου…καλως η κακως….

Πιστεψτε με δεν θα μπορουσα με κανεναν από οσους γνωρισα και ανοιχτηκα να το ειχα κανει μεσα από μια συζητηση για τα κουρδισμενα ξυλα η μιας αψυχης πολυκαναλης κονσολας…….Και όχι κουκλοι μου δεν θα δωσω στον εαυτο μου το ρολο του κλανοπεταχτακια αναμεσα στα σοβαρα σας θεματα……

Γιατι ετοιμαστειτε αφου ευνουχισατε έναν χωρο υγεινης καθημερινης διαδικτυακης αυτοικανοποιησης ……και εκτονωσης…..να υποστειτε την εκσπερματιση του αλλου πανω στα καθαρα σας ρουχα….πανω στις συζητησεις που θελατε και θελετε να καταληγουν καπου…..

Δεν θα δωσω στον εαυτο μου μονοδιαστατη οψη εστω και διαδικτυακα….ακομα και αν το οποιοδηποτε αγαπημενο μου φορουμ μου επιβαλλει έμμεσο ευνουχισμο με τον φοβο του ότι κινδυνευει να ξεφτιλιστει και να χασει κυρος εκτεθειμένο στην βορά οποιωνδήποτε ανοητων αυνανοχασομερηδων

Απλα χαιρομουν που ειχα την ευκαιρια να δειχνω καθημερινα σε ανησυχους ανθρωπους ανησυχες πλευρες μου…..ηλιθιες πλευρες μου…..ανωμαλες πλευρες μου….. και για οσους πιστευουν ότι χρειαζομουν το δικτυο για να το κανω αυτό….Ρωτηστε τα μελη που εκανα παρεα και βγηκα μαζι τους…..

Δεν την λεω σε κανεναν……δεν εχω το δικαιωμα να κρινω κανεναν….Λεω μονο την αποψη μου…..την οποια ελπιζω να σεβαστειτε ακομα και αν το ονομα Antouan εχει συνδεθει με ατακες επιπεδου φτηνουπορνοδιαστροφικου νεανισκου…..

Ειχα και γω μια γκομενα παλια και την εστειλα γιατι εγω ηθελα να μου αποδεικνυει απλα το ποσο μπορει να σπασει τις ορθα τοποθετημενες βιδες στο κουρδισμενο μου κρεβατι….ενω εκεινη η βρωμα αρχισε να μιλαει και να εχει αποψη περα από το να βογγα απλα…..Πανω στο Ξυλινο κρεβατι μας……

Κατάθεση ψυχής... respect...

Αντώνη σε αγαπάμε φίλε...
010104_emZ9_prv.gif

Θα συμμεριστώ τις σκέψεις του Antouan.

Εμένα δεν με πειράζει που θα κάνω 3 κλικ παραπάνω για να παω στο περι ανέμων αλλα η σκέψη του να γίνει έτσι.

Δηλαδή αυτό θα σώσει το noiz;;;

Εδώ ας πούμε;;;

http://www.noiz.gr/postp90799.html#90799

8/9 ποστ άκυρα αν κάνουμε σκληρή κριτική

Πιστεύω ότι, όπως μου είπε ένας φίλος απο εδώ μέσα

"Τα μέλη κάνουν το noiz" :wink:

Θα συμμεριστώ τις σκέψεις του Antouan.
Εμένα δεν με πειράζει που θα κάνω 3 κλικ παραπάνω για να παω στο περι ανέμων αλλα η σκέψη του να γίνει έτσι.

Δηλαδή αυτό θα σώσει το noiz;;;

Εδώ ας πούμε;;;

http://www.noiz.gr/postp90799.html#90799

Πιστεύω ότι' date=' όπως μου είπε ένας φίλος απο εδώ μέσα

"Τα μέλη κάνουν το noiz" :wink:[/quote']

A για το "περι ανέμων και υδάτων" έγιναν όλα; ΟΚ sorry δεν το κατάλαβα. Nαι, όντως θα συμφωνήσω και εγώ με janick-antouan.

Εδώ ας πούμε;;;http://www.noiz.gr/postp90799.html#90799

Σκληρό μου αγόρι... σάτυρε... σατράπη μου εσύ...

Εμείς τον αγαπάμε πιο πολύ απο εσάς
Τσού ρε... κρυφο-φεντερόφιλε...

Σχετικά με το "περί ανέμων και υδάτων" δεν θα βγει κάποια ανακοίνωση boss;

Ρε παιδιά παρόλο που δεν το ξέρω το παλικάρι για μια στιγμή νόμιζα ότι θα έφευγε και κάπως μου έκατσε στραβά η φάση!!!

Ένας ήταν να πετάει καίριες -αλλά και άκαιρες- ατάκες εδώ μέσα, εκεί που άλλους μας έδερνε η σοβαροφάνεια και ο ξερολισμός και θα έφευγε; Πάλι καλά που δεν ισχύει αυτό! :D :D

¶σχετο αλλά αυτή η kate που βρίσκεσαι ανάμεσά της, δεν πιστεύω να είναι η moss γιατί θα σε ξεσκεπάσω ψεύτη αληταρά και αθυρόστομε :twisted: :twisted: :twisted:

Ρ¶σχετο αλλά αυτή η kate που βρίσκεσαι ανάμεσά της' date=' δεν πιστεύω να είναι η moss γιατί θα σε ξεσκεπάσω ψεύτη αληταρά και αθυρόστομε :twisted: :twisted: :twisted: [/size']
Απαγορεύεται να σου παραθέσουμε το link της εν λόγω Kate εδώ στο noiz :lol: :lol: :wink: :wink:

¶σχετο αλλά αυτή η kate που βρίσκεσαι ανάμεσά της' date=' δεν πιστεύω να είναι η moss γιατί θα σε ξεσκεπάσω ψεύτη αληταρά και αθυρόστομε :twisted: :twisted: :twisted: [/size']
Για την beckinsale θα μιλάει φυσικα!

Μα ήταν αφοπλιστική δήλωση... Με καθήλωσες.... :lol: :lol: :lol: :lol: (Antouan sorry που γράφω άσχετα πράγματα, αλλά... καταλαβαίνεις....)

Για την όποια αξία μπορεί να έχει, ξαναλέω αυτό που ήδη είπε ο yameth, ότι το noiz είναι μεγαλύτερο από την πρώτη σελίδα του. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κρατήσει σε ένα bookmark το "Περί Ανέμων και Υδάτων" και να ευχαριστηθεί την όλη φάση όσο θέλει.

Η επιθυμία μας να έχουμε τα εσώψυχά μας στο εξώφυλλο του site (για εμένα μιλάω κυρίως) είναι εγωιστική και το ξέρετε.

Αντώναρε, πιστεύω ότι έγραψες το post σου εν θερμώ...

Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πείραξε η αφαίρεση της συγκεκριμένης ενότητας από την πρώτη σελίδα, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος αν κάνεις 1-2 κλικ παραπάνω για να τη βρεις. Εκεί είναι που την άφησες! Δε χάθηκε ;)

Σε φιλώ κατάμουτρα με πολύ αράπη πορνοδιαστροφικό μου αγόρι!

Ο θαυμαστής σου

evald, elvad, edalv (ή όπως αλλιώς θέλετε...) ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back