Post of the month.MrBlonde είπε:Oson afora gia tin sg k tin strat gia na voithisw k ton dimiourgo tou thematos autou..Einai duo teleiws diaforetikes kithares..Prwta prepei na mas peis ti mousiki akous.
Καλώς ήρθες, διάβασε λοιπόν πρώτα τους κανόνες...και γράφε ελλήνικος plzMrBlonde είπε:Eipa mlkia?xaxaxaxa,,Tecpa etsi kialliws de kserw pws leitourgoun auta ta forum.
Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει προβλημα.MrBlonde είπε:Eipa mlkia?xaxaxaxa,,Tecpa etsi kialliws de kserw pws leitourgoun auta ta forum.
Οκ ευχαριστω..Τωρα μπορειτε να βλεπετε και τα ορθογραφικα μου λαθοι.Α παρεπιπτοντως αυτη η Eye guitar που κανονικα θα πρεπε να λεγεται "circus" guitarmarathon είπε:Καλώς ήρθες, διάβασε λοιπόν πρώτα τους κανόνες...και γράφε ελλήνικος plz
Νομιζω το πιασα το νοημα... 8)odis13 είπε:Oχι φιλε μου, δεν υπαρχει προβλημα.
Απλα οπως ειδες ο φιλος που ανοιξε το θεμα (γνωστος χιουμοριστας, θα τον μαθεις) δεν ενδιαφερεται πραγματικα για κιθαρα, ανοιξε χιουμοριστικα το θεμα για να μας δειξει τη νεα απαισα sg της gibson που εχει μια πινελια απο strat.
Και οπως σου ειπε και ο marathon δε χρησιμοποιουμε greeklish.
Και επι της ευκαιριας, καλως μας ηρθες.
Σε αυτό το forum, εκτός από πολλά πράγματα γύρω από τη μουσική, θα μάθεις και ορθογραφία...μην ανησυχείς ;D ;D ;DMrBlonde είπε:Οκ ευχαριστω..Τωρα μπορειτε να βλεπετε και τα ορθογραφικα μου λαθοι
VietMan είπε:Ε eye στο διάολο!!!!!!!
Γι'αυτό υπάρχουν τα πμ ντεmarathon είπε:οff topic... Αντώνη στείλε μου το mail της δουλειάς, για να σου στείλω το αρχείο. Thanks
Ξέρω ότι τα βλέπει μια μέρα μετά, και τον θέλω τώρα...sorryJasemeister είπε:Γι'αυτό υπάρχουν τα πμ ντε![]()