- Πόντοι
- 1,688
Επειδη και στα Live καπως ετσι θα ακουγεται, καλο ειναι να αρχισεις σιγα σιγα (για να συνηθιζεις) να ανεβαινεις σε παχος. 

11 με το ζορι .. με κουραζουν... οχι σε ολα τα τραγουδια βεβαια... και τωρα ξεκιναει το θεμα του σεταρισματος...delta66 είπε:Επειδη και στα Live καπως ετσι θα ακουγεται, καλο ειναι να αρχισεις σιγα σιγα (για να συνηθιζεις) να ανεβαινεις σε παχος.![]()
σ ευχαριστω φιλε Grey ... ναι.. δύναμη soundtrackGrey είπε:Μπράβο,ρε συ Άγγελε.Πολύ καλό το παίξιμο σου.
Κι αυτό το "...Mohicans"...Λατρεμένο.![]()
να σαι καλά αγόρι... ευχαριστώ... δε το έβαλα σε διαγωνισμό ποτέ...BillTrantos είπε:Πολύ καλός!!!
Είχα ακούσει τυχαία το Requiem από σένα,αρκετά παλαιότερα.Ήταν νομίζω για ένα διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά...!
Anyway,πολύ δημιουργικός,μπράβο!!
Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:αλλα εκείνοι την σεταρουν στον καγμακη.... οχι στον rih.................. όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
σιγουρα εχει.. και εχω παει βεβαια.. αλλα την τελευταια φορα πηγα εκει... μπας και βρω κατι καλύτερο...geodimitri είπε:Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς.
Και πάλι μπράβο για τα cover!![]()
φιλε μου να σαι καλα.. ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. ναι η boss "ηταν" καλη... :-\ πουλήθηκε..iliasaek είπε:Αγγελε,πολλα μπραβο κι απο μενα!
Εκεινο το requiem,τι ωραια που το εχτισες..
Τελεια αξιοποιηση του πολυσουγια που ονομαζεται boss gt10..![]()
Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπράβο μια από εμένα. Μου άρεσε η προσέγγιση σου- και η χρήση της τεχνολογίας 8)
Και αν έχεις χρόνο για κάψιμο, δεν θα με χάλαγε να σε άκουγα να διασκευάζεις Star Wars και Gladiator;D
delta66 είπε:Ωραια πραματα.
Δοκιμασε τα και με ηλεκτροκλασσικη.
Το συρμα τζιναει λιγο σε αυτα.
Ή φτιαξε λιγο το action της κιθαρας. Ισως φταιει και το παχος των χορδων ή το EQ.
οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω.. ;DΩραίος...
Με ηλεκτρική ασχολείσαι καθόλου?
να σαι καλα φιλε... σ ευχαριστώ πολυ...+1
Σπουδαιο αποτέλεσμα ετσι κι αλλιως. Μπράβο μαν!
άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;DΑΓΓΕΛΟΣ είπε:οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω.. ;D
αααααααχαχαχαχαχχαα ;D ;D ;D ;D ;D ;D .... έλιωσα...marathon είπε:άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;D