Να μαι και γωωωω....

• Thread starter Thread starter ΑΓΓΕΛΟΣ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
delta66 είπε:
Επειδη και στα Live καπως ετσι θα ακουγεται, καλο ειναι να αρχισεις σιγα σιγα (για να συνηθιζεις) να ανεβαινεις σε παχος.  ;)
11 με το ζορι .. με κουραζουν... οχι σε ολα τα τραγουδια βεβαια... και τωρα ξεκιναει το θεμα του σεταρισματος...

ειχα παιξει με την μαρτιν του καζουλι... ..................... αφρός

με την taylor 314 του μπαλαφα ...................... αφρός...

και αλλες πολλες... ολη μου εχουν πει να χρησιμοποιώ 10 στα live

ο χατζησταυρου , μπαλαφα , ιωαννιδης ... κ.α ... ιδικα με τον χατζησταυρου ειχαμε κανει ανάλυση...

αναλογα παντα τι παιζεις... τωρα εγω επειδη ειμαι και βασικη κιθαρα στα live... γιαυτο εχω και δεκαρες.. τα ξερεις αυτα σιγουρα...  ;)  ;)

αλλα εκείνοι την σεταρουν στον καγμακη.... οχι στον rih.................. όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

Μπράβο,ρε συ Άγγελε.Πολύ καλό το παίξιμο σου.

Κι αυτό το "...Mohicans"...Λατρεμένο. :)

Grey είπε:
Μπράβο,ρε συ Άγγελε.Πολύ καλό το παίξιμο σου.

Κι αυτό το "...Mohicans"...Λατρεμένο. :)
σ ευχαριστω φιλε Grey ... ναι.. δύναμη soundtrack  :D  :D

Πολύ καλός!!!

Είχα ακούσει τυχαία το Requiem από σένα,αρκετά παλαιότερα.Ήταν νομίζω για ένα διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά...!

Anyway,πολύ δημιουργικός,μπράβο!!

BillTrantos είπε:
Πολύ καλός!!!

Είχα ακούσει τυχαία το Requiem από σένα,αρκετά παλαιότερα.Ήταν νομίζω για ένα διαγωνισμό αν θυμάμαι καλά...!

Anyway,πολύ δημιουργικός,μπράβο!!
να σαι καλά αγόρι... ευχαριστώ... δε το έβαλα σε διαγωνισμό ποτέ...  ;) δε θα τολμούσα  ;D  ;D

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
αλλα εκείνοι την σεταρουν στον καγμακη.... οχι στον rih.................. όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς.  ;)

Και πάλι μπράβο για τα cover!  :)

geodimitri είπε:
Έχει πολύ καλούς μάστορες και στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις setup. Δεν είναι μόνο το μαγαζί που υπονοείς.  ;)

Και πάλι μπράβο για τα cover!  :)
σιγουρα εχει.. και εχω παει βεβαια.. αλλα την τελευταια φορα πηγα εκει... μπας και βρω κατι καλύτερο...

αλλα...  ;)  ;)  ;) σωστά καταλαβες ...

Αγγελε,πολλα μπραβο κι απο μενα!

Εκεινο το requiem,τι ωραια που το εχτισες..

Τελεια αξιοποιηση του πολυσουγια που ονομαζεται boss gt10.. :)

iliasaek είπε:
Αγγελε,πολλα μπραβο κι απο μενα!

Εκεινο το requiem,τι ωραια που το εχτισες..

Τελεια αξιοποιηση του πολυσουγια που ονομαζεται boss gt10.. :)
φιλε μου να σαι καλα.. ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. ναι η boss "ηταν" καλη...  :-\ πουλήθηκε..

Μπράβο μια από εμένα. Μου άρεσε η προσέγγιση σου- και η χρήση της τεχνολογίας  8)

Και αν έχεις χρόνο για κάψιμο, δεν θα με χάλαγε να σε άκουγα να διασκευάζεις Star Wars και Gladiator  ;) ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μπράβο μια από εμένα. Μου άρεσε η προσέγγιση σου- και η χρήση της τεχνολογίας  8)

Και αν έχεις χρόνο για κάψιμο, δεν θα με χάλαγε να σε άκουγα να διασκευάζεις Star Wars και Gladiator  ;) ;D

;D ;D ;D ;D το εχω βγαλει το gladiator .... το ειχα στο pc δε το ανεβασα... απο κει και περα επαθε καμια δεκαρια εγκεφαλικα το pc και δε το ξανα ειδα...

ευχαριστω φιλε μου...

delta66 είπε:
Ωραια πραματα.

Δοκιμασε τα και με ηλεκτροκλασσικη.

Το συρμα τζιναει λιγο σε αυτα.

Ή φτιαξε λιγο το action της κιθαρας. Ισως φταιει και το παχος των χορδων ή το EQ.

+1

Σπουδαιο αποτέλεσμα ετσι κι αλλιως. Μπράβο μαν!

Ωραίος...  :)
Με ηλεκτρική ασχολείσαι καθόλου?
οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω..  ;D

ευχαριστώ πολυ

+1
Σπουδαιο αποτέλεσμα ετσι κι αλλιως. Μπράβο μαν!
να σαι καλα φιλε... σ ευχαριστώ πολυ...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:
οχι φιλος δεν ασχολουμε τοσο με ηλεκτρικη... το γιατι? δε το ξερω..  ;D
άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;D

marathon είπε:
άμα έχεις τέτοια αποτελέσματα...δεν χρειάζεται να ασχοληθείς...πάντα τέτοια....είσαι και ασχημομούρης ;D
αααααααχαχαχαχαχχαα  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D .... έλιωσα...

κε γελοτοπιος πανο απω ωλλα...

ευαριστω ρε μαν...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back