Να αποχαιρετήσω το αγαπημένο μου Digitech Jamman Stereo?

Reborn

Μέλος
Πόντοι
28
Είμαι(ή μάλλον ήμουν)κάτοχος του υπέροχου Digitech Jamman Stereo....Εδώ και 2 βδομάδες το πήρα από συμφορουμήτη και για να φτάσω σε σημείο να το αποκτήσω έκανα τόσο κόπο....Πήρα το πετάλι σε απίστευτη κατάσταση....Ώσπου σήμερα καθώς πάω να το ενεργοποιήσω,δεν ανάβει καθόλου....Άλλαξα μπρίζες,άλλαξα καλώδια,άλλαξα όργανα,ενισχυτές,κονσόλες τίποτα όμως....Δεν λειτουργεί πια...Τι να κάνω....Σας παρακαλώ ζητάω μια συμβουλή,έστω και μικρή που θα με βοηθήσει......Και συγγνώμη για το ψυχοπλάκωμα...... :'( :'( :'( :'(

Ναί, όλα καλά.

Τι έγινε, τι έκανες και δεν παίζει;

Έτσι στα ξαφνικά;

Μήπως έβαλες κανένα περίεργο τροφοδοτικό;

Μήπως το καλώδιο του τροφοδοτικού;

Μήπως το τροφοδοτικό έχει κάποιο πρόβλημα;

Ηρέμησε.

Κύριε Μανώλη....Το πετάλι το είχα μαζί με τα άλλα,στο δωμάτιο μου όπου και παίζω και εκεί δεν έρχεται κάποιος να ενοχλήσει ούτε να βάλει χέρι....Τροφοδοτικό του βάζω συνέχεια το ίδιο που περιείχε η συσκευασία...και όλα καλά μέχρι σήμερα.....τι μπορεί να παίχτηκε ένας θεός ξέρει.....

Πριν κάνεις οτιδήποτε, δες αν το πετάλι παίζει και με μπαταρίες, βάλε μπαταρίες και δοκίμασε.

Α... κάτι σημαντικό.

Πολλά πεταλάκια, ίσως και το δικό σου, δεν το γνωρίζω, λειτουργούν μόνο όταν τους βάλεις βύσμα στο Input.

Το βύσμα πρέπει να είναι μονοφωνικό. Όχι στερεοφωνικό.

Γιά δοκίμασε... μήπως.... λέω τώρα...

Μπαταρίες δυστυχώς δεν παίρνει,λειτουργεί με τροφοδοτικό μόνο...Και είναι απο τα πετάλια που πρέπει να έχεις ένα καλώδιο στο input για να λειτουργήσουν.....έχω εξαντλήσει πολλές πιθανές αιτίες ακόμη για να σας απευθυνθώ..... :( :(

Reborn είπε:
Μπαταρίες δυστυχώς δεν παίρνει,λειτουργεί με τροφοδοτικό μόνο...Και είναι απο τα πετάλια που πρέπει να έχεις ένα καλώδιο στο input για να λειτουργήσουν.....έχω εξαντλήσει πολλές πιθανές αιτίες ακόμη για να σας απευθυνθώ..... :( :(
Κοίτα μια φορά μου έτυχε το βύσμα ενός συγκεκριμένου καλώδίου να είναι λίιιιιιιιιιιιιιιγο πιο κοντό και το υπερσπάνιο πανάκριβο πετάλι μου να μην παίζει...πήγα να τρελαθώ για κανα δυο ώρες και τελικά το ανακάλυψα σχεδόν κατά τύχη συνδέοντας ένα άλλο καλώδιο λίγο πριν το πάω στον τεχνικό...

στην τελική όμως αν δεν βρεις τι έχει το πας σε έναν τεχνίτη. Αν αυτό σε παρηγορεί συνήθως τα πετάλια που χαλάνε από εσφαλμένη τροφοδοσία φτιάχνονται ευκολα. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου εμπειρία..

Ξέρουμε μήπως...Αντιπροσωπείες και λοιπά?ή κάποιο καλό μαγαζί στην Πάτρα που μένω....?:/

Reborn είπε:
Ξέρουμε μήπως...Αντιπροσωπείες και λοιπά?ή κάποιο καλό μαγαζί στην Πάτρα που μένω....?:/
Επιμένω να ελέγξεις το τροφοδοτικό. Αλλιώς...
Digitech Διανομέας

BON STUDIO S.A.

6 ZAIMI STR.

ATHENS 10683

GREECE

0030 1 3809605-8

fax: 0030 1 3827868

[email protected]

Θα συμφωνήσω με την παραπάνω απάντηση!

Μπορείς να τσεκάρεις επίσης μήπως έχει κάποιο θέμα το συγκεκριμένο τροφοδοτικό.

Προσοχή όμως αν το δοκιμάσεις με κάποιο άλλο να τσεκάρεις τα specs και να είσαι σίγουρος ότι κάνει...

τροφοδοτικο 99%... πηγαινε σε καποιο μαγαζι που το εχουν στημενο και παρακαλεσε τους να δοκιμασεις με το δικο τους τροφοδοτικο....

Μανώλης Χναράκης είπε:
Επιμένω να ελέγξεις το τροφοδοτικό. Αλλιώς...

Digitech Διανομέας

BON STUDIO S.A.

6 ZAIMI STR.

ATHENS 10683

GREECE

0030 1 3809605-8

fax: 0030 1 3827868

[email protected]
Η εμπειρία μου από το customer service και το technical service του συγκεκριμένου καταστήματος προ τετραετίας υπήρξε από δραματική έως τραυματική και βεβαίως ιδιαίτερα πολυέξοδη...Πραγματικά προτείνω οποιαδήποτε άλλη λύση ως περισσότερο ενδεδειγμένη...Μακριά από το service του Bon Studio για τον Θεό....

Το θέμα είναι αν βρω τροφοδοτικό με τα ίδια χαρακτηριστικα με αυτό που έχω το digitech(πχ 9v και ορισμένα mA) να το δοκιμάσω ελεύθερα και ας μην είναι digitech....?

Είπα σου μη το σκαλίσεις πριν μου το φέρεις.

Και ΜΗΝ δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό πέρα απ το δικό του, μπορεί να τα κάνεις χειρότερα μη πω τη λέξη τι.

Σου είπα, θα κοιτάξουμε τροφοδοτικό, βύσματα (ήχου και τροφοδοσίας) και μετά βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι να φτέει κάτι απο αυτά.

Κανε υπομονή λίγο, και οι μέρες πλησιάζουν.

Μήπως τα βύσματα όταν τα έβαζες "κουνούσαν" κάπως;

Μήπως τα άκουγες κάποιο θόρυβο κατα τη λειτουργία του; Σα κάτι να μην έκανε καλά επαφή;

Μήπως το πήρες απο νησί ή παραθαλάσια περιοχή με προβλημα υγρασίας ή αλμύρα;

kpeyos είπε:
Η εμπειρία μου από το customer service και το technical service του συγκεκριμένου καταστήματος προ τετραετίας υπήρξε από δραματική έως τραυματική και βεβαίως ιδιαίτερα πολυέξοδη...Πραγματικά προτείνω οποιαδήποτε άλλη λύση ως περισσότερο ενδεδειγμένη...Μακριά από το service του Bon Studio για τον Θεό....
Τότε ΄να πάει στο service του Χναράκη  ;D

Μήπως το service του (του Χναράκη εννοώ) ψάχνει για ηλεκτρονικό; ( :P )

Παιδιά το θέμα λύθηκε ως εξής!Πήρα το πετάλι σε ένα μαγαζί και τους έδειξα τι συμβαίνει...βάλαμε ένα no-name τροφοδοτικό με τα ίδια specs και το πετάλι δούλεψε κει έπαιξε κανονικότατα...αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό,το οποίο αν και όχι το καλύτερο δεν είναι και το χειρότερο(και το ακριβότερο κατ'επέκταση) και επειδή το μαγαζί στο οποίο το πήγα φέρνει digitech,θα μου φέρει ένα harman pro τροφοδοτικό,όπως αυτό που είχε μέσα το jamman stereo....και λύθηκε η υπόθεση....

Η μάλλον όχι....τι έγινε και τα έπαιξε τόσο εύκολα το τροφοδοτικό?τόσο "ευαίσθητη" είναι η digitech?ποτέ δε θα μάθουμε... 8)

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!Noizάδες μακράν οι καλύτεροι!^^

Μικρο το κακο τοτε.

Ενταξει,τα περισσοτερα τετοιου ειδους τροφοδοτικα της πλακας ειναι, οτι μαρκα κι αν γραφει το αυτοκολλητο πανω τους ο ιδιος κινεζος τα φτιαχνει μαλλον.

Αν μαζευτουν μερικα πεταλια και σοβαρεψει το πραγμα παιρνεις ενα επωνυμο πολυτροφοδοτικο και καθαριζεις  ;)

staaronis3 είπε:
Μήπως το service του (του Χναράκη εννοώ) ψάχνει για ηλεκτρονικό; ( :P )
Όχι ευχαριστώ. Το service του Χναράκη είναι διά χειρός Χναράκη.Αυτό κάνει την διαφορά. Έχει διαφορά.

Reborn είπε:
Παιδιά το θέμα λύθηκε ως εξής!Πήρα το πετάλι σε ένα μαγαζί και τους έδειξα τι συμβαίνει...βάλαμε ένα no-name τροφοδοτικό με τα ίδια specs και το πετάλι δούλεψε κει έπαιξε κανονικότατα...αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό,το οποίο αν και όχι το καλύτερο δεν είναι και το χειρότερο(και το ακριβότερο κατ'επέκταση) και επειδή το μαγαζί στο οποίο το πήγα φέρνει digitech,θα μου φέρει ένα harman pro τροφοδοτικό,όπως αυτό που είχε μέσα το jamman stereo....και λύθηκε η υπόθεση....

Η μάλλον όχι....τι έγινε και τα έπαιξε τόσο εύκολα το τροφοδοτικό?τόσο "ευαίσθητη" είναι η digitech?ποτέ δε θα μάθουμε... 8)

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!Noizάδες μακράν οι καλύτεροι!^^

Μικρο το κακο τοτε.

Ενταξει,τα περισσοτερα τετοιου ειδους τροφοδοτικα της πλακας ειναι, οτι μαρκα κι αν γραφει το αυτοκολλητο πανω τους ο ιδιος κινεζος τα φτιαχνει μαλλον.

Αν μαζευτουν μερικα πεταλια και σοβαρεψει το πραγμα παιρνεις ενα επωνυμο πολυτροφοδοτικο και καθαριζεις  ;)
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Κάποια τροφοδοτικά έχουν διαφορά, άσχετα με το "αυτοκόλλητο".

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back