Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

Οι boogie "τα δίνουν όλα" μόνο όταν ακούγονται μαζί με την υπόλοιπη μπάντα...σε live καταστάσεις είναι βασιλιάδες...

κ εγω αγανακτησα με την στρατ σε μπουγκι.αλλα με την ιμπανεζα μου καθεται μια χαρα  :)

αυτο το εχω διαπιστωσει και ο ιδιος πολλες φορες.

παντα αμφεβαλλα και παντα ο "μαρκος" με διαψευδει ;D

παντως καθομαι και παιζω με εναν fm212r ενος φιλου και την εχω καταβρει.

fender γραφει πανω.πειραζει που ειναι κινεζικος. γμτ θα τον ηχογραφησω.καρφι πανω του.τιποτα αλλο για να μου πειτε τι ακουτε. :P

Μα καλά αφήνεις 5-6 λάμπες, για τον FM ?? Τα Ιμαλάια με το Φιλοπάππου??? ¨Ημαρτον!!!! ρε συ!!!  Ήμαρτον!!! Επειδή γράφει Fender???  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Σπυράκο σε ανακάλώ στην τάξη Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Οι πολύ καλές κιθάρες θέλουν και πολύ καλούς ενισχυτές.... αφού τον έχεις.... ψάξε λίγο.....  :D :D :D

Σπυρο μου ο Boogie σου ειναι ΚΑΡΑ-φεντερ στο καθαρο του καναλι (η μαλλον οπως θα ΕΠΡΕΠΕ να ειναι οι Φεντερ... ::)) ουσιαστικα ενας Twin Reverb ειναι αλλα με καλυτερo Transformer & μεγαφωνο και κανα 2 καναλια ακομα... ;)

Ειδικα ο Μαρκος σου μπορει να κανεις ΟΛΕΣ τις κιθαρες να ακουγονται θεϊκα (ειδικα στο καθαρο καναλι....) κατι ξερω 18 χρονια που τον ειχα εχουν περασει στρατ και τελε απο πανω του να φανε και οι κοτες...και κανενας Φεντερ δεν μπορεσε να τον ξεπερασει (μονο ενας Rivera,που και αυτος copy του Twin ηταν, πλησιασε αλλα δεν τον εφτασε ποτε...)

Eμενα παντως μια χαρα μου ακουγεται αν και γενικα απο ενα Mp3 ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλαβεις πως ακουγεται ενας ενισχυτης & μια κιθαρα....(αλλα και απο μια οποιαδηποτε ηχογραφηση επισης μια και ενα εκατοστο να αλλαξεις τη θεση του μικροφωνου αλλαζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ο ηχος...απο ..σκληρος σε..μαλακος...)

αληθεια ΠΩΣ τοποθετησες το 57αρι??? (προσωπικα με την αναλογη...τοποθετηση :P μπορω να σου κανω ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ενισχυτη να ηχογραφειται...σκληρος...ή μαλακος.... :) :) :))

υποπτευομαι οτι το εβαλες καρα On axis κατι που οταν η κιθαρα ειναι ολομοναχη δεν την κολακευει και πολυ....

α,ΠΕΤΑ ΤΟ CHORUS!!!!!!!!!!!!Σε αγαπω και το ξερεις...:) αλλα ειναι..ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ το ατιμο...κριμα την κιθαρα.....:)

κ εγω αγανακτησα με την στρατ σε μπουγκι.αλλα με την ιμπανεζα μου καθεται μια χαρα  Smiley
ΠΟΙΟΝ Boogie? (γιατι η Boogie βγαζει...30 ενισχυτες ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ μεταξυ τους.....)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
taq είπε:
Μα καλά αφήνεις 5-6 λάμπες, για τον FM ?? Τα Ιμαλάια με το Φιλοπάππου??? ¨Ημαρτον!!!! ρε συ!!!  Ήμαρτον!!! Επειδή γράφει Fender???  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Σπυράκο σε ανακάλώ στην τάξη Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Οι πολύ καλές κιθάρες θέλουν και πολύ καλούς ενισχυτές.... αφού τον έχεις.... ψάξε λίγο.....  :D :D :D
ΜΑΛΙΣΤΑ!!! (φανταστικε τροχονομε :P :P) συγνωμη αλλα παρασυρθηκα..

επανηλθα στη ταξη!!

νικο μου!!

με εφτιαξες παλι!!!

δεν χρησιμοποιησα 57αρι , αλλα ενα πυκνωτικο ksm 27 της shure.

τωρα το on η off axis δεν ξερω τι σημαινει........ :-\

Superfunk είπε:
ουσιαστικα ενας Twin Reverb ειναι αλλα με καλυτερo Transformer & μεγαφωνο και κανα 2 καναλια ακομα... ;)
Τα είχαμε ξαναπεί παλιότερα... όλα ξεκίνησαν από το καραπουσάρισμα ενός Princeton. Ή πιο σωστά τα λέει το site της Mesa:

Built inside a deceitfully stock looking Fender Princeton was a hot-rodded circuit based on the 4x10 tweed Bassman.
Kαι υπενθυμίζω ότι οι πρώτοι Βοοgie δεν είχαν reverb...

κ εγω αγανακτησα με την στρατ σε μπουγκι.αλλα με την ιμπανεζα μου καθεται μια χαρα  Smiley
ΠΟΙΟΝ Boogie? (γιατι η Boogie βγαζει...30 ενισχυτες ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ μεταξυ τους.....)
Εδώ να πω την μ&%$@κία μου αλλά Boogie προσωπικά λέω μόνο τους Mark, oι οποίοι ονομάστηκαν "Boogie" λόγω της παλιάς διάσημης ατάκας του Σαντάνα "Shit man, that thing really boogies". Είναι και ένας τίτλος τιμής, πώς να το κάνουμε. H εταιρία λέγεται Μesa Engineering.

Συνονόματε κι εγώ πιστεύω ότι αν είναι να δώσει κάποιος ένα δειγματάκι εξ αποστάσεως, την κιθάρα πρέπει να την παιξει καρφί χωρίς ούτε καν κομπρέσσορα. Τώρα για τα off/on axis, είμαι σίγουρος ότι θα λάβεις πολλές απαντήσεις από τους υπόλοιπους (θα έλεγα 2-3 πράγματα εγώ αλλά πολύ αλκοόλ = πολλή νύστα)...

ΥΓ. Για τους Boogie να μην ξαναρχίσουμε plz: http://www.noiz.gr/index.php?topic=10265.msg137197#msg137197

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλημερα σε ολους και ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.

ΜΗ ΟΝΤΑΣ "ειδικος" στο να αναλυσω εξειδικευμενα θεματα πανω στην ηλεκτρικη θα προσπαθησω να γραψω 2 λογια με τις εντυπωσεις του πρωτου παιξιματος.(και οχι μονο)  ;)

συσκευασια

η κιθαρα λοιπον ηρθε σε μορφη "τανκ" (και μαλιστα leopard) στην courier.το case μεσα στο κουτι του και γυρω γυρω μπιλιες απο φενιζολ μεσα σε δευτερο κουτι και ολο αυτο μεσα σε τριτο κουτι με ναϋλον φουσκαλες απο αερα.ξετυλιγα μια ωρα και στο τελος εριξα τα καθισματα στο αμαξι για να πεταξω τα σκουπιδια.

εμφανιση

η πρωτη ματια ηταν γνωριμη.η ιδια θηκη με αυτη που ειχα δει στον στολλα , κατα την δοκιμη της.αυτο το κρεμ-μπεζ παραπεμπει το μυαλο σε αλλες εποχες.(μηπως τελικα ειμαι vintagιαρης ??? ;D ;D ;D ;D)

ανοιγοντας την βαλιτσα , ειδα οτι ΑΥΤΟ το χρωμα ειναι για μενα!μπορει να ειναι μαυρο , αλλα ταιριαζει τοσο με το μπρατσο που δεν "χορταινεται".

τα "νερα" του neck με τα καλογυαλισμενα ταστα , τραβανε την προσοχη στην συγκεκριμενη κιθαρα.

ΔΕΝ το μετανιωσα καθολου μεχρι τωρα για το χρωμα της.

κατασκευαστικα

το μπρατσο με το σωμα ειναι πολυ σφιχτα δεμενα και αυτο ειναι κατι που φαινεται και στον ηχο.

το μπρατσο δεν ειναι καθολου λεπτο.το neck της strat plus Μου ,μου φανηκε μπουζουκι λιγουλακι. στις 4 ωρες που επαιξα δεν υπηρξε σημειο του μπρατσου που να με εκανε να νιωσω "ανασφαλεια".

επισης να τονισω οτι οντως ΔΕΝ μου φανηκε sticky.το χερι "φευγει" ευκολα , τα bends - legatos - και slides γινονται με χαρακτηριστικη ευκολια.

ηχητικα

εδω οτι τυχον μπορεσατε να ακουσετε απο το κλιπακι , εχει περιπου 65% σχεση με τον ηχοο που ακουσα την στιγμη που επαιζα.

εδω θελω το φωτα σας για το πως ακριβως να τοποθετησω το 57αρι , με τι κλιση, ποσο μακρια κλπ ωστε να ξαναγραψω αυτη τη φορα περισσοτερα και να ακουστουν τουλαχιστον καλυτερα ποιοτικα.

αυτο που πιθανως να ακουγεται στο κλιπακι και πρεπει να το πολλαπλασιασετε με οποιο νουμερο της αρεσκειας σας , ειναι το twang και η καθαροτητα ακομα και πολυ χαμηλα στην ταστιερα.λαμπεροτητα-καθαροτητα- και ογκος.

δεν παρατηρησα dead spots.η τουλαχιστος δεν μπορω εγω να τα ακουσω-αν υπαρχουν-

αγαπημενες θεσεις μαγνητων , η 2-4-5. "ακουγα" μια στρατο οπως ηθελα στο μυαλο μου κατα καιρους , και τωρα την εχω.αφησα τις θεσεις 3-1 διοτι η 3 δεν ειναι κατι που συμπαθω , και στην 1 δεν παιζω σχεδον ποτε. τι να κανω, βιτσια ειναι αυτα.

(πρεπει να λειψω για λιγο,συνεχιζω αργοτερα) καντε τις προτασεις σας - αποριες σας κλπ. ;D

Καλόπαιχτη και από μένα!

Ο λαός απαιτεί μεταφορά (copy - paste) μαζί με το κλιπάκι και φωτό στα "Testing, one, two.."

το μπρατσο με το σωμα ειναι πολυ σφιχτα δεμενα και αυτο ειναι κατι που φαινεται και στον ηχο.
καλα για αυτο μην ορκιζεσαι κι ολας :) (με αλλα λογια δεν εχει καμμια σημασια στον ηχο,μαλιστα αν ηθελε ο Eric Johnson να ειναι...100% ακριβης ωστε η κιθαρα του να μοιαζει με την αυθεντικη 54αρα του θα επρεπε να τη φτιαξει με μεγαλο...neck gap ,ακριβως δηλ.οπως ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των vintage Fender & ειδικα αυτων του 54-64...) :) :)

αριστη η EJ,μπραβο κουκλα,να την χαιρεσαι.. ;)

Μεγειες και απο μενα Σπυρο, καλοπαιχτη! Πραγματικα πιστευω πως εκανες την καλυτερη επιλογη! Και αν εν τελει προτιμησεις τον fm πολυ ευχαριστως να σε απαλλαξω απο τον mark, μην σου πιανει και χωρο βρε αδερφε  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back