- Πόντοι
- 38
Οι boogie "τα δίνουν όλα" μόνο όταν ακούγονται μαζί με την υπόλοιπη μπάντα...σε live καταστάσεις είναι βασιλιάδες...
ΠΟΙΟΝ Boogie? (γιατι η Boogie βγαζει...30 ενισχυτες ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ μεταξυ τους.....)κ εγω αγανακτησα με την στρατ σε μπουγκι.αλλα με την ιμπανεζα μου καθεται μια χαρα Smiley
ΜΑΛΙΣΤΑ!!! (φανταστικε τροχονομεtaq είπε:Μα καλά αφήνεις 5-6 λάμπες, για τον FM ?? Τα Ιμαλάια με το Φιλοπάππου??? ¨Ημαρτον!!!! ρε συ!!! Ήμαρτον!!! Επειδή γράφει Fender???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπυράκο σε ανακάλώ στην τάξη Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!! Οι πολύ καλές κιθάρες θέλουν και πολύ καλούς ενισχυτές.... αφού τον έχεις.... ψάξε λίγο.....![]()
![]()
![]()
Τα είχαμε ξαναπεί παλιότερα... όλα ξεκίνησαν από το καραπουσάρισμα ενός Princeton. Ή πιο σωστά τα λέει το site της Mesa:Superfunk είπε:ουσιαστικα ενας Twin Reverb ειναι αλλα με καλυτερo Transformer & μεγαφωνο και κανα 2 καναλια ακομα...![]()
Kαι υπενθυμίζω ότι οι πρώτοι Βοοgie δεν είχαν reverb...Built inside a deceitfully stock looking Fender Princeton was a hot-rodded circuit based on the 4x10 tweed Bassman.
Εδώ να πω την μ&%$@κία μου αλλά Boogie προσωπικά λέω μόνο τους Mark, oι οποίοι ονομάστηκαν "Boogie" λόγω της παλιάς διάσημης ατάκας του Σαντάνα "Shit man, that thing really boogies". Είναι και ένας τίτλος τιμής, πώς να το κάνουμε. H εταιρία λέγεται Μesa Engineering.ΠΟΙΟΝ Boogie? (γιατι η Boogie βγαζει...30 ενισχυτες ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ μεταξυ τους.....)κ εγω αγανακτησα με την στρατ σε μπουγκι.αλλα με την ιμπανεζα μου καθεται μια χαρα Smiley
ΟΥΔΕΜΙΑ λοιπον σχεση με τον ενισχυτη του spimav....kabamaru-x- είπε:express 5:50
καλα για αυτο μην ορκιζεσαι κι ολαςτο μπρατσο με το σωμα ειναι πολυ σφιχτα δεμενα και αυτο ειναι κατι που φαινεται και στον ηχο.