αυτο ειναι ενα συγκροτηματάκι που ξεκίνησε ένας φίλος για την πλακα με κορίτσι στα φωνητικά(!!!) ακουστε το tell me about yesterday, ειναι πιο ξένη φάση από τα αλλα, δεν ειμαι καλός στο ταμπελώμα της μουσικής αλλα ειμαι πολύ σίγουρος πως θα σας αρέσει!
Οποιος 8ελει να ακουσει συνχρονο Heavy Metal με Progressive διαθεση και Hardcore/Metalcore στοιχεια τοτε ας ακουσει την μπαντα μου ;p φανταστειτε εναν συνδιασμο In flames, dream theater, metallica, Machine Head και κατι πιο Blues πιο Κιθαριστικο
Το MySpace έχει όντως απίστευτα ΠΟΛΛΑ συγκροτήματα να τσεκάρει κανείς. Και σίγουρα όταν μια μπάντα δημιουργεί ένα δικό της profile στο MySpace, σχεδόν αυτόματα γίνεται "ένας ακόμα στους πολλούς". Μπορεί και χωρίς σχεδόν. Αυτόματα.
Δεν πάει όμως έτσι για όλα τα συγκροτήματα. Δεν έχει πάει τουλάχιστον έτσι για όλους. Κάποιοι από αυτούς που το ήθελαν πολύ, έψαξαν, έλιωσαν στα friend requests, μίλησαν με κόσμο, επικοινώνησαν με άλλες μπάντες και, γενικά, δραστηριοποιήθηκαν. Έτσι ήρθαν τα live, έτσι ήρθαν οι γνωριμίες με άλλες μπάντες, έτσι ήρθαν οι συμμετοχές σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς και άλλα πολλά. Σίγουρα το MySpace δεν είναι το παν.. αλλά είναι μια καλή αρχή.
Δεν κοίταξα σε όλες τις σελίδες του topic αλλά μέχρι εκεί που έφτασα, δεν είχε γράψει κανείς τους Βliss. Ορίστε λοιπόν www.myspace.com/thebliss2006
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.