My "new" Gibson ES335

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΚΛΑ!!!!!  :) :) :) ;D ;D ;D

Μετά από μια τεράστια καθυστέρηση...έλαβα επιτέλους την πολυπόθητη Gibson ES-355 μου.

Θα αφήσω προς το παρόν τις photos να μιλήσουν μόνες τους, και θα επιστρέψω σύντομα με review και μάλλον κανένα clip-άκι ;)

gibby_01.jpg

gibby_02.jpg

gibby_03.jpg

gibby_04.jpg

gibby_05.jpg

gibby_06.jpg

gibby_07.jpg

gibby_08.jpg

gibby_09.jpg

gibby_10.jpg

gibby_11.jpg

gibby_12.jpg

gibby_13.jpg

gibby_14.jpg

ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!  ;)

Καύλα η κουκλάρα! Μεγειά και καλόπαιχτη ωρέ elavd!!!!

Όλα τα λεφτά  8) 8) 8)

Μου τι δανείζεις να κάνω καμια σούζα?

Άσχετο αλλά η γραμμή της σε σκάφος είναι 3 ίντσες και λιγότερο?Και φαντάζομαι και οι αντιγραφές της το ίδιο βάθος σκάφους θα χουνε.

Το ρωτάω αυτό γιατί είδα απο κοντά μια washburn και μια samick και μου  φάνηκαν πολύ μικρές.Υπολόγιζα να δώ τέρατα.Ήταν σαν να χεις στα χέρια σου λές πόλ με f holes ή ταυράκι με f holes.

Σόρρυ για τα άσχετα.

Καλόπαιχτη να ναι και το κλιπάκι φρόντισε να μην το καθυστερήσεις.Καθαρό αστο να ακούσουμε κανα μαγνητάκο.

Φοβερό μωρό!!! Ηλία μεγειές!!! Περιμένουμε αναλυτικότατο (όπως πάντα) review και clips.

Μεγεια και καλοπαιχτη και απο μενα,

καλωσορισες στο club....

trigga είπε:
Άσχετο αλλά η γραμμή της σε σκάφος είναι 3 ίντσες και λιγότερο?Και φαντάζομαι και οι αντιγραφές της το ίδιο βάθος σκάφους θα χουνε.
@trigga, για τέτοιες λεπτομέρειες πήγαινε στο site της Gibson:

http://www.gibson.com/products/gibson/classic/ES-335.html

Το βάθος είναι 1.75'' και είναι πάνω κάτω το ίδιο και σε αντιγραφές τύπου Tokai και για παρεμφερή μοντέλα από Yamaha, Epiphone κλπ. Οι άλλες διαστάσεις ποικίλουν στις διάφορες αντιγραφές καθώς το μέγεθος και το βάρος της 335 θεωρείται από κάποιους μεγάλο.

Nα σου ζήσετε και να ευτηχίσετε χερ Ελαβντου,και καλους απογόνους.

Και που είσαι, αυτή την κιθάρα να την αφήσεις ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Μην την διασταυρώσεις με άλλα όργανα της συλλογής και προκύψει κάτι τέτοιο...  ;D ;D ;D

Εύγε νέε μου, τελικά υπάρχει ελπίδα για σένα.

Καλή η διασταύρωση..... :D

Καλορίζικη!

Στο λέει ένας πολίτης αυτό... ;)

Είμαι λεσπολίτης, και θα σου πω κι εγώ:

ΝΑΙΙΙΙ, Welcome to the club!!!

Είναι πανέμορφη!!!

Δε με λες; σε μας τους gibsonάδες θα την δανείζεις περισσότερο, έτσι; ;D

Λοιπόν, καλόπαιχτη, καλορίζικη, τι λένε και τα λοιπά. Να ανεβάσεις οπωσδήποτε κλιπς και καθαρούλια και βρομιάρικα... ;D

Wooooooohooo!!!

Πω πωωωω ομορφιές!!!!! Μεγειές! Ειλικρινά πες μας,  πέρα από το θέμα ψυχολογίας, πως σου φαίνεται και αν συγκρίνεται με άλλα σκαφάκια "κόπιες" ES 335.

Aγαπητέ Ελαβντου σου εύχομαι να την χαρείς μια ζωή, και κάποτε να τη δώσεις και σε ένα εγγόνι σου, με την ευχή και κατάρα να μην την πουλήσει ποτέ (κι ας έχει τεράστια χρηματική αξία τότε) και να την χαρεί όπως και εσύ. Και αγαπητέ Εαρεντίλ καλός πολίτης.

bloody_sunday είπε:
Aγαπητέ Ελαβντου σου εύχομαι να την χαρείς μια ζωή, και κάποτε να τη δώσεις και σε ένα εγγόνι σου, με την ευχή και κατάρα να μην την πουλήσει ποτέ (κι ας έχει τεράστια χρηματική αξία τότε) και να την χαρεί όπως και εσύ. Και αγαπητέ Εαρεντίλ καλός πολίτης.
παπού....παπού!!!!...εγω ειμαι, ο εγγονος σου!! :D ...δεν με γνωριζεις παπου Ελαβντου!? ???                                                                                            (διαολε....δεν επιασε!..)

Πολύ ωραία.  :) :) :) :) :) :)

Άντε, ανέβασε και κανένα clip.  ;)

Παρεπιπτόντως το περίμενα ότι μόλις δείξεις τις φωτογραφίες της κιθάρας σου όλοι θα πουν ότι θέλουν να την παίξουν.  ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
45
Εμφανίσεις
10K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back