My New PartsCaster. Δειτε, προτεινετε και μελλοντικα ακουστε!

Αν ανεβάσεις κλιπάκια, δεν θα σου κρατάω μούτρα που δεν έβαλες κι εσύ fralin...  ;D

Edit: Α, και φότος, μην νομίζεις ότι μας ξεγέλασες με αυτές τις λίγες που μας έδειξες...  ;D

Τι πρηξαρκίντης που είμαι...  :P

αν υπονοεις πως δεν θα ανεβασω αλλα fotos - clips , να ξερεις οτι με προσβαλλεις.

(πλακα κανω βεβαια ε?)

8) 8)

το nut φαινεται καλο.βεβαια θα δειξει οταν ερθει η ωρα του setup.

το προβλημα που αντιμετωπισα ομως ειναι οτι πρεπει να βρω μια βιδα για το 'δεσιμο' body/neck , διοτι μια απο τις 4 ειναι πιο κοντη με αποτελεσμα να μην "πιανει".....

επισης αυριο θα "ρουταριστει" ωστε να μπορει να δεχτει εναλλακτικα το wired pickguard απο την strat plus μου , με τους haeusell H-S-S.

λετε να βρω βιδα παρομοια σε μαγαζι με σιδηρικα??

λετε να βρω βιδα παρομοια σε μαγαζι με σιδηρικα??
δυστυχως ΟΧΙ μια και ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ και δεν υπαρχουν στην Ελλαδα παρα μονο σε μουσικομαγαζα.

πως ειναι δυνατον να ειναι πιο κοντη ?

μηπως απλα εχει φαγωθει υπερβολικα η τρυπα του μπρατσου?(αυτο θα το καταλαβεις αν βαλεις μια ΑΛΛΗ βιδα απο αυτες που εχεις και δεν πιανει και αυτη)

Αν αυτο συμβαινει μην ανησυχεις με λιγη UHU & 2-3 σπιρτα κλεισε την τρυπα και προχωρα στο βιδωμα.... ;)

φροντισε ομως τα σπιρτοξυλα να ειναι απο ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ξυλο γιατι αν βαλεις ακουρδιστα ο ηχος θα χαλασει.. ;D

Ναι αλλά αν βάλει σπίρτα μετά η κιθάρα δεν θα είναι ασφαλές για παιδιά κάτω των 12 ετών! Άσε που μπορεί να πάρει και φωτιά σε κανένα σολίδι!  ;D ;D

fleamail είπε:
Ναι αλλά αν βάλει σπίρτα μετά η κιθάρα δεν θα είναι ασφαλές για παιδιά κάτω των 12 ετών! Άσε που μπορεί να πάρει και φωτιά σε κανένα σολίδι!  ;D ;D
φλεα εισαι απιστευτος!! γελασα με τη ψυχη μου!!!!αααχαχαχαχα!! ;D ;D ;D

λοιπον  , συνεχιζω.

πηγα στο μουσικο μαγαζι εδω στο νησι (1 εχουμε ολο κι ολο - αναπτυξη σου λεει μετα ::) ) και ως εκ θαυματος ειχε μια περισσευουμενη βιδα στα εργαλεια του , η οποια ταιριαξε "κουτι" και εδεσε σφιχτα. κατοπιν στον φιλο ξυλουργο οπου δουλεψε σκαρπελο ακριβειας , και "ανοιξε" η θεση για τον διπλο. χεχε

ιδου και τα πειστηρια.

για να βαλω και "φωτιες" , θα θελα τις προτασεις σας για pickguard (εκτος του ασπρου που ηδη υπαρχει) ΚΑΙ προτασεις-τροπους-ιδεες για να .............."παλιωσω" λιγουλακι το σωμα.....χεχε.....για ριχτε τα στο "τραπεζι" κυριοι.....ξερετε εσεις!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
επειδη , το tortoise shell καλωδιωμενο με haeusell H-S-S , υπαρχει ηδη στην παλια μου στρατ , ΚΑΙ

επειδη οπως καταλαβαινετε ΔΕΝ μπορει να περασει η σημερινη μερα ΧΩΡΙΣ να την ακουσω επιτελους ,  ;D ;D ;D , θα το μεταφερω στην  καινουρια υποψηφια προς relicαρισμα στρατ) το απογευμα , ανοιγοντας τις απαραιτητες τρυπιτσες , σεταροντας , και θα ποσταρω φωτογραφιες και κλιπς μεχρι το βραδυ.

περναω ομως στις επομενες ερωτησεις για τους CS'54 που λαμβανω αυριο το πρωι με courier.

1. εχω μονο 2 ποτενσιομετρα 250k και 3 500k. τι επιρροη θα εχει αυτο στους μονοπηνιους?ποια απο αυτα τα pots μπορω να χρησιμοποιησω και σε ποια θεση το καθενα?

("φωλια" - jackplate - και 5θεσιο τα εχω ολα καινουρια απο παλια)

2.πως θα καταλαβω ποιος απο τους '54αρηδες , ειναι bridge-middle - neck??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ξεκιναω αναποδα:

2) ο bridge 54 εχει στην κατω του επιφανεια ενα απο τα polepieces βαμμενο κοκκινο. Επιπλεον εχει κοντυτερο καλωδιο. Οι αλλοι δυο μαγνητες ειναι wound ακριβως το ιδιο οποτε δεν εχει σημασια ποιον θα τοποθετησεις που.

1) Θα προτιμουσα σε ολες τις θεσεις να χρησιμοποιησω 250Κ......καθε προσθηκη ποτενσιομετρου με μεγαλυτερη αξια Κ (η και η αντικατασταση ολων με ποτενσιομετρα 500 , 1000 Κ κλπ) θα προσθετει περισσοτερη brightness στους μαγνητες σου.

Εγώ θα έλεγα αν δεν γράφει ποιός είναι ο καθένας να μετρήσεις ωμική αντίσταση και να βάλεις αυτόν με την μεγαλύτερη στη Bridge,τον αμέσως μετά στην μεσαία και τέλος τον Neck.

χμ...μηπως θελετε να ξεσπασετε καπου.....

δειτε αυτο και ειδικα το σημειο μετα το 04:35,,,πολυ γελιοοοο!!χαχα

ειναι μια σειρα απο 6 βιντεακια..

(σκεφτομαι κατι να κανω επηρεασμενος απο αυτο σημερα.... 8) :o >:( :o >:( :o )

Σπύρο βάλε Mint Green pickguard και κάντην έτσι την κιθάρα:

και μετά, μάθε να παίζεις αυτό το ΠΟΛΥ όμορφο κομμάτι του Thomas Blug (ξεκινάει στο 1:02) ;)

61_f_01.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back