Ακολούθησε το λινκ... http://www.customshop.gr/marillion.html. Έχει στις φωτό μία καλή κοντινή του headstock.RayDTutto είπε:Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA
Ευχαριστω φιλε myster_maze!! Χαιρομαι που σου αρεσε η επιλογη μου!!!myster_maze είπε:Όντως Fairy Tele!
Μπράβο!
Μου αρέσει και εμένα περισσότερο αυτή η επιλογή σε σχέση με τα άλλα δύο σχέδια. Καλόπαιχτη Marillion!
Το βραδακι οταν με το καλο παω σπιτι θα ανεβασω μια κοντινη γιατι το link του marathon ειναι χωρις τα κλειδια.Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA
Να σαι καλα odis13!!! Βεβαια για τον ηχο ''φταιει'' λιγαααααακι κ ο Koch twintone με το eminence delta pro. Τωρα βεβαια οσο ηχος μπορει να περασει απο το μικροφωνακι μιας απλης καμερας!!odis13 είπε:Παντως ο ηχος, αν και δεν ηταν κλασσικος ηχος τελε, εμενα μου αρεσε πολυ. Αρκετα "συμμαζεμενος" και συναμα πλουσιος
Aντε να σου ζησει!
Ελάχιστα πιό βαρύ.nexarulhu είπε:ενα ερωτημα σχετικα με το graphite μπρατσο,σε θεμα βαρους τι λεει σε σχεση με ενα κανονικο ?
Eίναι ο ιδανικός συνδιασμός για τεμπέληδες... δεν χρειάζεται ρύθμισμα (μόνο τη πρώτη φορά), δεν χάνει, δεν έχει dead spots, αλλάζει πανεύκολα τάστα εάν φαγωθούν, είναι "βελούδινο" όπως παρατήρησε και ο Marillion και τα συγκεκριμένα κλειδιά (που μου τα έχει συστήσει ο Superfunk) δεν ξεκουρδίζονται....τι άλλο να ζητήσεις?skantzos είπε:marathon πας να το κάνεις σχολή το γραφίτη με τα gearless ε;![]()
RayDTutto είπε:Μπορούμε να έχουμε μήπως μια καλή φώτο με το headstock και τα κλειδιά; TIA
...για ποιον χτυπαει η καμπανα?audiokostas είπε:Άλλοι θα γράφαν το Πόλεμος & Ειρήνη. ;D
Bρεεεε καλως τον alderbody!!!!!!!alderbody είπε:...για ποιον χτυπαει η καμπανα?
Μπαααα.alderbody είπε:...για ποιον χτυπαει η καμπανα?
O Internet, είναι φίλος σου...bihlas87 είπε:Τα κλειδιά απο βάρος πως τα πάνε, είναι βαρύτερα απο τα die cast των standard?
Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές?audiokostas είπε:Μπαααα.
Πάντως δεν θα με χάλαγε να δοκίμαζα αντίστοιχα κλειδιά σε Tele Bass
Γιατί, έχουν νόημα σε non-tremolo κιθάρες?marathon είπε:Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές?
Locking tuners για μπάσο υπάρχουν.marathon είπε:Δεν ξέρω εάν λέω βλακεία...αλλά έχουν νόημα locking κλειδιά σε μπάσσο? ή απλά για το look το λές?